0 oy
337 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,660 puan) tarafından

Poyraz 5 aylık oldu bilenler bilir 2 aydan beri hastalıkları ile mücadele ediyoruz. Şuan evdeyiz 21 Ekim'de Malatya'ya gideceğiz. Bulunduğum ilde her hafta p.tesi değerlerine bakıp ilaç veriyoruz . Sorum şu ki eşimin en yakın olduğu herseyine yardımcı olduğu arkadaşı evleniyor ve bizim düğünümüzde vardı . Davetliyiz fakat gitsem sanki büyük bir suç isliyormus gibi hissediyorum . Oglun hasta ne düğünü diye gitmeyelim dedim eşime . Eşim de hayata kusemeyiz böyle ne gelirse Allah'tan hayat bir şekilde devam ediyor böyle kendini harap edersin diyor . 3 aydır bı yere çıkmadım ya ev ya hastane bunaldım ama düğün düşüncesi içimde bir burukluk bırakıyor. Fikrinizi almak istiyorum siz olsanız ne yapardınız veya tavsiyeniz ne olurdu. 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,660 puan) tarafından

En İyi Cevap

Gidicem teşekkürler ❤️

-Reklam-
+2 oy
önce (6,223 puan) tarafından

yani eşin haklı, hayata küsmemelisiniz. sizler de mutlu olacaksınız ki çocuğunuza daha iştahla daha keyifli bakın diye. siz mutlu olursanız obda mutlu olur. 

biraz kafa dağıtmak ikinize de iyi gelebilir 

Haklısın canım. Enerjim yok sevinç mutluluk duygularım yok sanki o yüzden herkesten herşeyden uzaklaştım uzaklaşmak istiyorum. 

önce (6,223 puan) tarafından

seni çok iyi anlıyorum. yaşadığın şeyi hissedemem belki ama tahmin edebiliyorum. 1 saatlik kafanız dağılsın, iyi gelir size de

Haklısın gideceğim galiba ❤️

+2 oy
önce (1,259 puan) tarafından

ÇÇok geçmiş olsun allah şifa versin. 

Bence eşin haklı hayata küsmek doğru olmaz. Çocuğunu sarıp sarmaladıktan sonra hiçbir şey olmaz. Çık dolaş düğüne git. Çocuğunu bırakıp gitmiyorsun sonuçta. 

Evet gidersem onu da götüreceğim Bebek arbasinda olacak . Hayat enerjim yok oldu sanki 🥲

önce (1,259 puan) tarafından

Evde durdukça da insan evden çıkmak istemiyo canım çık biraz 😊

Sürekli ağlıyorum evde olunca da çok düşünüyorum kafayı yicem sonunda :)  en iyisi gitmek. 

+2 oy
önce (3,033 puan) tarafından

Çok durmazsınız tebrik edip biraz oturup gidersiniz. Zaten o kadar çok yakın arkadaşı ise sizin neler çektiğinizi çocuğunuzun sağlık durumunu vs biliyordur darılmaz size gitmezseniz bile. Ama değişiklik olur sizin içinde. 

Evet haklısın biraz oturup kalkarız haklısın canım sağol

+2 oy
önce (4,344 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

5 aylik bulgaristana ordanda yunanistan giden ben 7 aylıkken bodruma ordan antalyaya tatile  giden ben guruptan ayrildi 😀

Meselenin gitmek olduğunu mu söylüyorum

önce (4,344 puan) tarafından

Tamamda senin çocuğun degilki tek hasta bizde hastanelik olduk 

önce (15,335 puan) tarafından
+1

Aynı durum değil yalnız. Genetik kalıcı bir rahatsızlığı var oğlunun. Kız sen de he bir bak eski postlarına kadın grip oldu gitsem mi demiyor. 

Bir de git görün gel eşin haklı. 

+1

Ya yanlış anlamayın ama ben sizin nereleri gezdiginizj sormadım . Yunanistan Antalya Bodrum diye belirtmenizin amacı belli ediyor yorum yapma amacınızı . Siz de haklsniz insan gerçek anlamda ömür boyu hastanelik olmayınca anlamıyor bilemiyor. Ben de oyleydim . Aklımda ağır hastalıklı çocuklar olmazdı . Kızımın kanında enfeksiyon olunca yakinirdim . Bana sorsan o tür hastalıklar hastalık değil bile. 

+2 oy
önce (1,855 puan) tarafından

Git gözün gönlün açılsın 

Ama sürekli soru soracaklarsa moralini bozacaksalar hiç gitme . Bilemedim şimdi.  

Tek tanıdığımız evleneceği kişi olacak. Gideceğim canım. Oğlum için daha iyi olmam gerektiğini anladım. Negatif enerjim çocuğa da geçiyor hep ağlıyor huzursuz

önce (1,855 puan) tarafından

Git o zaman. Değişiklik olur

Sağol canım gidicem ❤️

+1 oy
önce (4,051 puan) tarafından

Aslında eşin haklı. Eğer kendinizi her şeyden uzak tutarsanız, yalnızlık hissi de oluşmaya başlar. İllede güle oynaya dans etmeye gerek yok tabi ki, ama biraz bile olsa insan yaşadığı zorlukları unutabilir, biraz nefes alabilir. Çevreden iyi enerji alırsanız, siz de kendinizi iyi hissedersiniz.

Evet haklısınız. Biraz morala ihtiyacım var 🥲❤️ teşekkür ederim 

+1 oy
önce (1,705 puan) tarafından

Canım gercekten esini tebrik ediyorum insan evladıymış valla helal olsun o adama 

Adamların en derin adamı hem de en dibi dibi 

Gülüm gidin tabi ya hep ev hep ev olmaz ki 

Hayat devam ediyor edecekte 

Biraz degisiklik olur hem size hem poyraza 

Üstünde ki negatifleri atman lazım ki pozitif olsun.

Ya gerçekten mi öyle mi düşünüyorsun. 🥲

Gittik canım çok iyi geldi çok sağol 

+1 oy
önce (3,196 puan) tarafından

Yaşadığınız çok zor bir durum maalesef ama kendinizi soyutlamak psikolojik açıdan sizide sıkıntıya sokar ve bebeğinize yardımcı olmanız gereken yerde bu halde destek olamazsınız sizinde kafanız dağılır iyi gelir gitmeye karar vermişsiniz zaten ama yinede fikrimi belirtmek istedim naçizane ☺️ umarım bebeğiniz de sağlığına kavuşur da bu zor günleri atlatırsınız rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🤲❤️

Sağol canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten de iyi geldi❤️❤️

0 oy
önce (6,763 puan) tarafından

Poyraz kuşumuzun enfeksiyon riski yoksa eğer gidin güzelim hatta oğluşunla bi dans et pist yakışıklı görsün bizede fiyakalı bir fotoğraf paylaş şimdiden iyi eğlenceler 

Sana özel olsun 

kır dugunuydu sesten çok rahatsız oluyordu çok kalabalığa koymadım canım enfeksiyon riski de yok çok şükür

Maşallah size Rabbim şifasını versin inşallah gülen yüzünüz hiç solmasın

Maşallah pek de yakışıymış Poyraz beyimiz 

Sende çok güzel olmuşsun maşallah 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Sağol canım benim amin Allah razı olsun insanın kaderi güzel olsun derler doğruymuş 🥹❤️ ondan tatlısı yok bu dünyada

Kalbini ferah tut gün doğmadan neler doğar demişler Rabbim esirgesin çocuklarımızı hep dua ediyorum ben Poyraz için 

0 oy
önce (3,885 puan) tarafından

Çoçuğunun sıhhatinin ne durumda olduğunu bilmiyorum. Endişe ettiğin şey gripse, her gün evden çıkan biri, akşama grip enfeksiyonu getieme ihtimali var. Bende ilk defa bebeğim 5aylıkken düğüne gittim. Geçen sene son baharda. Şükür bişey olmadı. Çoçuğun giyimine özen göster. Hem soğuk olmasın. Hemde terlese çabuk değiştire bil. 

Ama hasta çoçuksa çoçuğun gitmemesi iyi. Emanet ede bileceğin biri varmı? 

Özel çocuk canım. 

Yanında götürdüm bı sıkıntı olmadı çok şükür sadece sesten biraz rahatsız oldu bu sondu zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 229 göst.
0 oy
13 cevap 685 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
20 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler