0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,836 puan) tarafından

Kızlar 1 buçuk yaşında İran kedisi var evimizde 2 3 gündür ishal gidiyor acaba üşütme kaynaklı mi yoksa başka bı şey mi oldu veteriner e gitmek gerekir mi bilemedim napcam

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,315 puan) tarafından

Dışarı hiç çıkmıyor degilmi ishal acaba başka birseymi yedi

önce (6,836 puan) tarafından

Yok canım çıkmıyor evde sürekli pencereyi açık unutmuşum geçen onun yattığı yerin ondan mı oldu bilemedim

Olabilirdi narin kediler ama sen veterinere götür derimde maşallah onlarda vok pahali muayenesi sadece 1500 tekniklerle 5bin anca çıkıyoruz ben olsam bir kavli gun takip ederdim devam ederse gotururdum 

Su an götüremem zaten maddi olarak bi kaç güne eşim alacak maaşı . Bı iki gün daha takip edeyim olmazsa evde ne yapabilirim ki geçsin diye 

İshali hiç bilmiyorum ya benimde kedilerim varda bu sene maşallah çok hasta oldular hatta 3 yavru kedi 1de büyük.kedik öldü ishale ne iyi gelir bilmiyorum

Bizim de yavruydu aldığımız zaman hic böyle olmamistim 1 günde geçiyordu 2 gündür böyle öyle yemesi içmesi iyi iştahsızlık yok ama ishal var 

-Reklam-
0 oy
önce (2,306 puan) tarafından

Veterinere götürmen gerekiyor serum yaparlar birde ilaç veriyorlar toz şeklindeydi sanırsan kendi kendine geçmez 

Daha önce de oluyordu ama geçiyordu 1 günde hafif oluyordu şimdi geçmiyor 2 gündür öyle iştahı falan da yerinde yiyor ama bilemedim üşüdü mu noldu 

önce (2,306 puan) tarafından

İshal hayvanlar için tehlikeli 

Neden olmuş olabilir ki iki tane var kedi diğerinde yok korktum veterinere de eşim gelince gidebiliriz ancak 

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Benimde İran kedim var ben böyle denedim faydasını gördüm 

Su kaybını önle

Bol temiz su bulundur

Birkaç farklı yere su kabı koy

İçmiyorsa tuzsuz yağsız tavuk suyu ver

Beslenmeyi düzenle

12 24 saat kuru mama verme

Haşlanmış pirinç suyu ve az haşlanmış tuzsuz tavuk göğsü ver

Süt yağlı baharatlı insan yemekleri verme

Sadece mama yiyor kuru  mama ve haftada bir yaş mama etli olandan yiyordu . Başka bı şey verirsem daha kötü olmasın 

Dediğim gibi her yere su kabı  koy akşama kadar bişey verme aksma hazırla önüne bırak kediler akşama kadar bir şey yemeseler bir şey olmuyor en azından biraz sindirim sistemi çalışmış olur midesini boşaltmış olur  haşlanmış pirinç suyu veya az haşlanmış tuzsuz tavuk göğsü kemiksiz verebilirsin bunda bir şey yok kediler aç kalabilirler bunun için korkmana gerek yok

Aç kaldı mı kafa ütülüyor kız çok bağırıyor:D

😂😂😂😂😂 biliyorum ama onun sağlığı için akşama kadar onu sevebilirsin oyun oyna 

Ondan da sıkılıyor çok nazlı benim kız 😅

0 oy
önce (5,372 puan) tarafından

Konserve mama da ishal yapıyor çokmu yedi 

Genelde kuru mama yemesi lazım 

Yaş mama haftada bir hatta bu hafta yoktu almadım kaynadı arada pazartesiden pazartesiye veriyorum . Kuru yiyor ekstra yemek artığı falan da vermiyorum diğer kedim de yok bı kaç kez kız koydu mamasını fazla mi kaçırdı acaba 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 412 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 35 göst.
+1 oy
13 cevap 260 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,478,079 soru