0 oy
116 göst.
önce Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar 34 haftaya girdim bebeğim normalde çok hareketlidir ben ayaktayken bile hareketli normalde hiç durmaz akşama kadar,ama dünden beridir hareketleri biraz pasif yani nasıl desem kendi hareket etmiyor benim zorumla hareket ediyor karnıma bastırıyorum sürekli itekliyorum anca öyle hareket ediyor.Bu normalmi yoksa doktora görünmelimiyim arada bir kasılmada oluyor

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,391 puan) tarafından

Canım ne olur ne olmaz acile gidin 

İçin rahat eder bebeği gör kalbini dinle 

önce (510 puan) tarafından

Benim zorumla hareket ettiğini görünce biraz rahatlıyorum ama hareketleri hiç sert değil ya sadece böyle kıpırtı oluyor sanırım gidicem birazdan

-Reklam-
0 oy
önce (510 puan) tarafından

..............

0 oy
önce (9,666 puan) tarafından

Niye hala duruyorsun yani soru soruyorsun Ben anlamıyorum ki Yani illa başımdan geçen kötü bir olayı anlatıp seninle de psikolojik olarak üzmeli miyim onu mu istiyorsun yani böyle şeyler umursamazlığa gelmiyor takip Ben yaşayana kadar anladım 30 haftalık gebelik karnımda son buldu bir hareketleri aynı senin dediğin gibi hissettim ve önemsemedim gittiğimde kalbi durmuş Kordon bağlanmış çocuğa boynuna dolanmış

0 oy
önce (4,145 puan) tarafından

Yerim dar diyordur bebek 😃

0 oy
önce (1,720 puan) tarafından

Artık doğumun yaklaştığı yeri daraldığı için oluyor korkmana gerek yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ayferhnm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
+1 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,555 cevap

336,183 kullanıcı

...