0 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Sorum yukarıda kendime yok arkadası arıyorum

5 Cevaplar

0 oy
önce (6,165 puan) tarafından

benim arkadaşım beni gaza getirdi diyet konusunda. şimdi yaşlı gösteriyorsun, dikkat etmiyorsun tarzında he şeyi yüzüme pat pat söyledi sonra ekledi işte diyet yaparsan kendine bakarsan fıstık gibi olacaksın, daha genç göstereceksin vs. 

sayesinde başladım diyete ve kendime de dikkat etmeye başladım. 

önce (2 puan) tarafından

Sen gerçekten çok güzel bir hanımsın ve kesinlikle yaşlı göstermiyorsun arkadaşının öyle demesi hoş olmamış 

önce (6,165 puan) tarafından
+3

teşekkür ederim canım🤗 ama o benim 14 yaşından beri her halimi biliyor ve kendimi nasıl saldığımı da çok iyi gözlemledi. o yüzden onun dediği lafa alınmam. 

önce (102 puan) tarafından

Benom öyle kımsemde yok

-Reklam-
0 oy
önce (955 puan) tarafından

sen bihter ziyagilsin aptallik etme kendine gel deyip kendi kendimi gaza getiriyorum🧿😆

sicirttiriyor🤣🤣🤣🤣 yesil cay macha spulirina ve aci cehre var icinde. cilek aromali. meyveli yogurt tadinda oluo yogurda katip yiyorum gunde bi kez .

önce (596 puan) tarafından

Ciddi misin senın inatcı kabızlıga bile iyi geldı mı. Ama günlük  işe yarıyor mu

aynen.  baya iyi sevdim 4 gunu kullndim bugun

Matcha cayı mı

aynen. cay olarakd akullanilio . yogurda katarakda. bugun kefirin icine koydum ictim. ama pek hoslasmadim en guzel yogurtla oluo.

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Son careyi diyetisyene başlamakla buldum ikinci haftam kacamak yapamıyorum diyetisyenime mahcup olmamak icin :d

0 oy
önce (11,596 puan) tarafından

Bende motivasyonumu koruyamiyorum asla eski motivasyonum yok 

Benimde aynı sekıl

önce (11,596 puan) tarafından

1 aydır haftada 2 gun spor salonuna gidiyorum 1.6 kilo yağdan vermişim metabolizma yaşim 5 yaş gerilemiş hocam çok iyi dedi bunun motivasyonu ile bugün sıfır kaçamak devam ettim. Sporun etkisi çok iyi birde Spor yapınca insan emeğine kıyıp kaçamak yapamıyor.

Tartıda çok fark yok ama bel ve karın çevresindeki incelme gözle görülür 

0 oy
önce (14,765 puan) tarafından

Motivasyon görsel çok önemli 

Ben grup vardı bizim ya onun sayesinde hedefime ulaştım. Sadece kilo problemim için değil de evde yeniden düzen oturtmamda da çok  faydalı oldu 

Küçüğüm dört aylıktı grubu kurduğumda, öğün fotoğraf zorunluluğu var çoğunluk iki bebekli ni tabaklar atıyorlar iç açıcı bende yaparım deyip deneyip düzen oturttum 

Bol eksiler olsun 

Hala var mı kactan kaca dustun

önce (14,765 puan) tarafından

51 de ayrıldım 64 le başlamıştım 

Yüzlü kilolardan 67.68 e düşenler var devam ediyorlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
+1 oy
7 cevap 270 göst.
25 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (700 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,008 soru

24,191,583 cevap

336,912 kullanıcı

...