+1 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (657 puan) tarafından

Burada diyete bir türlü başlayamıyorum başlasam da devamını getiremiyorum postları görürdüm. O postlarda anlatılmak istenileni bu aralar yaşıyorum. Diyete başlamam gerek ama başlayamıyorum. Ne yapsam iştahımı keser ? Çok karışık yemeğe başladım. Bu durum moralimi bozuyor :(((((

7 Cevaplar

+1 oy
(1,497 puan) tarafından

Bende baslamak istedikçe daha çok yiyorum 😂

(657 puan) tarafından

Bendeeeee :( bu sinirimi bozuyor ya. Nasıl yapcam böyle giderse çok kötü olurum

(1,497 puan) tarafından

Bir ara acıktıkça su içiyordum,  ton balıklı salata yiyordum. Mideyi doldurduğu için açlığı bastırıyor tavsiye ederim. Ben yakın zamanda diyetisyene giderim belki evde kendi kendime yapamıyorum. 

(657 puan) tarafından

Herşey kafaya koyup uygulamakla gerçekleşiyor gerçekten. Ben doğumdan sonra kalan kilolarım için diyete başlardım ve güzel sonuçlar alırdım. Mutlaka her yıl 1 defa da olsa diyete girmek zorunda kalıyorum. Bu da yıpratıyor beni. Yazın asla diyet yapamıyorum. Abur cubur çok canım istiyor o yüzden kışın diyete girerim istediğim kiloya düşerim sonra hoooop kilo alırım yaza doğru verdiklerimide almış olurum. Yani şu kilomu sabit tutmamakta irademi etkiliyor 

-Reklam-
+1 oy
(404 puan) tarafından

Öncelikle kiloyu kafana takmamayi ve yemek yemeyi düsünmemen lazım ben bugün az yicem yada şunu yemicem bunu yemicem diye kendine sürekli hatirlatirsan daha çok yiyesin geliyor ben bir boğaz iltihabı oldum bayramdan 2 gün sonra inan bana ne yemek yiyebildim ne bişey 2 hafta çektim 81 den 76 ya düştüm o sıra hiç aklımda yemek yemek yoktu heryerim agriyodu hiç yemek düşüncek halim bile yoktu ondan önce çoook yerdim çok hastalıkta yememeye başladım ama istemsiz hastalığım geçti bitti şimdi tık yok eskisi gibi yemiyorum yiyemiyorum günde bir öğün yiyorum porsiyonlarimi azalttım dedim vermişken kendim bunu devam ettiriyim akşam 6dan sonra kesinlikle birşey yemiyorum sadece su zaten kahvaltı yapmam asla öğlen yemek yerim az tikiyo beni benim tavsiyem ogununu 2 ye düşür az ye abur cubur şekeri bırak ve 6 dan sonra yemek yeme su iç bu arada gün içinde bol bol su iç su insanı tikiyo istesende yiyemiyosun :)) böylelikle kalori açığı yapiyosun ve kilo veriyosun zamanla bide sabır et

(657 puan) tarafından

Sağol canım. Sorun başlayamıyor olmam aslında. Başlasam rahat veriyorum herşeyden yerim ama az az yerim. Aralıklı oruç sistemi uyguluyorum birde. Gel gör ki başlayamıyorum. Herşeyi yemek istiyorum. 

(404 puan) tarafından

Diyetle yok şundan kısayım bundan kısayimla olmuyor ki yapamıyorsun diyet demiceksin o yüzden canım az yicem diceksin ve saatinde yiceksin ben 1 de bunu yediysem akşam mesela 5te de bunu yerim az diceksin ve daha da hiic bişey yemiceksin miden kazinsa bile o an başka biseyle uğraş kendini tut su iç sürekli zaten bir süre sonra vücudunda bu duruma alışıcak istesende yiyemiceksin

(404 puan) tarafından

Ben mesela en son 6bucukta yedim hala daha bişey yemedim su hariç hep böyle yapıyorum bazen 5te yiyorum daha yemiyorum bazen öğlen yediğim bile yetiyo sadece su bazen limonlu su böyle böyle alıştım artik

(657 puan) tarafından

Doğru diyorsun. Ah bir başlasam :( kafama koydum yarın başlıyorum azaltmaya İnşaAllah 

(657 puan) tarafından

Bu arada geçmiş olsun. Ağır hastalık döneminde 2 günde 3.5 kilo verdiğim oldu benimde. O an kilo falan düşünemedim. Rabbim yaşatmasın tekrar.

+1 oy
(1,586 puan) tarafından

Diyet diye sınırlama kendini sağlıklı beslenmek için adım olarak düşün arada bir kaçamak yapabilirsin pes etmek yok önemli olan bunu kafanda çok istemen şuan herkes ne kadar zayifladigimi soruyor 

(657 puan) tarafından

Neler yaptıınız bu süreçte? İştahım çok açılmış. İlk defa böyle oldum. Normalde bugün dikkat edicem yediklerime derdim ve dikkat ederdim bu sefer olmuyor bir türlü 

0 oy
(318 puan) tarafından

Vallahi ben akşamları yatmadan önce bir kaseye 

4-5 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığına yakın çörek otu yarım tatlı kaşığı da zeytinyağı yapıp karıştırıp yiyorum. Çörek otlarını havanda ezip eklerseniz daha etkili oluyor. O kadar büyük bir tokluk hissi veriyor ki. Sabah acıkmış olarak uyanmıyorum. Gerçi bugün 3 günüm Bir haftanın sonunda güzel bir sonuç olduğu söyleniyor . Ama kabızlık sorunu gitti. Midede rahatlık hissediyorum. bakalım deniyorum:)))))

0 oy
(5,509 puan) tarafından

Ben de artık yazmayı sevmiyorum hiç bi işe yaramıyor 😅 yine de kafana diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak koyarsan sürekli kilo takibi yapıp takıntı yapmazsan daha kolaylaşır. Midemiz çöplük değil çok yemek kalbi öldürür. Maddi manevi zarar

0 oy
(253 puan) tarafından

Online diyetisyen ile bir ay diyet yaptım.kendim iki hafta aralıklı oruç yaptım zayıfladım.hasta oldum daha fazla kilo verdim.iki gündür depremle birlikte yeme içmeden kesildim iyice zayıfladım.

(657 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. 6 Şubat depremini yaşamış biri olarak tekrar böyle bir haber duymak çok kötü etkiledi. 

0 oy
(21,970 puan) tarafından

Düzenli tartı ve kararlılık lazım neden kilo vermek istiyorsun ne amaçlıyorsun kendine bir hedef koyman lazım önce ben 35 yaşındayım ve olmak istediğim kilodan 20 kilo fazlayım geçen yazdan beri diyet yapıyorum on kiloya yakında vermiştim beşini geri aldım Ramazan'da ve sonrasında şimdi tekrardan vermeye başladım yaşımın çok daha üstünde görünüyorum ve her sabah okula giderken ne giyeceğim diye düşünüyorum en önemli Motivasyonum bu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 314 göst.
+1 oy
14 cevap 533 göst.

Kategoriler

1,456,406 soru

23,897,018 cevap

322,107 kullanıcı

...