0 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,124 puan) tarafından

Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum tecrübeye ihtiyacım var oğlum 4 yaşında şimdiye kadar hiç görmedim yanımda göz önünde hiç yapmadı dün lavabonun yanında paspasta oturmuş pipisiyle oynuyordu ben tuvaletini yaptığı bakmak için kapıyı açmamla ağlayıp kapıyı kapat diye bağırmaya başladı ne yapacağım nasıl davranacağım hiç bilmiyorum babası karışma dedi ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (23,478 puan) tarafından

Bundan sonra yalnız birakmamaya çalış. Her saniye gözün üstünde olsun.  Dikkatini dagitmays çalış. Kızma utandirma. O öyle yaptığı zaman AA bak senin için ne var burda falan ya da başka türlü aklını celip çağır. 

önce (2,124 puan) tarafından

Yok kızmadım inşallah işe yarar ya sağol cnm

-Reklam-
0 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Bence normal ya merak edip bakmış olabilir. Sen girince de utanmistir. Geçenlerde birkaç kere benim kızım da oturup bakıyordu. Ben görmezden geldim. Sonra bana "anne bak popom şişmiş" dedi. Şişmiş dediği yer de iç kısmı. " Orası ellenmez mikrop kapar şişer kızarır annem" dedim. Ondan sonra birdaha gormedim. Bence merak ediyorlar. Bir süre görmezden gelin. Devam ederse ellenmez mikrop kapar hasta olursun falan deyin 

Tm teşekkür ederim 

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Benım oğlumda yapardı yanımdada hepsı o yasta yapıyor burada hep okuyorum.Kızmadan anlattım oğlum bır daha yapma alışkanlık olur okuldada yaparsın oyretmen kızar sana arkadaşların gulur.Herdefa yaptıkta uyardım sımdı yapmıyor görmuyorum sımdı

İnşallah benimkide bırakır

0 oy
önce (5,766 puan) tarafından

Kiz 4 yasjndaki cocuk cinselligi ne bilsin merakindan bakmistir ya da cocuk masturbasypnudur kotu bisey yok

Ne bileyim ya ne yapacağım o şaşırdım

önce (5,766 puan) tarafından

Ustune dusme dikkatini baska yone cevirmeye calis sen kizarsin diye korkmus aglamis dikkatini cekmemis gibi davran 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
+3 oy
11 cevap 363 göst.

Kategoriler

1,477,435 soru

24,183,413 cevap

336,474 kullanıcı

...