+3 oy
329 göst.
önce Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar ben ojeyi çok seviyorum bide takma tırnak çok uzun da değil biraz kısa seviyorum ama eşimin ailesi sevmiyor karışıyorlar eşim bişi demiyor annesi falan sevmiyor kendi kızları da açık saçık bu konuda ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sizce 

11 Cevaplar

+6 oy
önce (9,868 puan) tarafından

Oje değil ama vallahi şu kalıcı uzun uzun olan adını bilmiyorum  bana mide bulandırıcı geliyor ya elinden bişey yiyemiyorum onu kullananın ama tabi müdahale etme hakkım yok onlarında size yok 

önce (22 puan) tarafından

Uzun değil zaten aşko takma tırnak hani kendi tırnağın gibi duruyor yaa bende uzun sevmiyorum tabiki 

önce (430 puan) tarafından

aynen banada igrenc gelio. onu gec ojede mesela ayagima sursem cigunluk elime surmiyorum surekli suda surekli hozuluo onu yenileyecek vaktim yok ve surekli yemek olayi oluo. kendim tiksiniyorum . ama yemekleri ben yapmicaksam surekli baskasi yapacak ben yiyeceksem surerim elimede🤣🤣

aileside zaten surme tirnak takma demiyordir hic guzel degil falan diyordur en fazla . ben boyle seviyorum de gec kimene yani

-Reklam-
+2 oy
önce (927 puan) tarafından

Sen seviyorsan kullan kimseyi ilgilendirmez. Eşini bile. 

Çok seviyorum ama karisanim çok 

önce (927 puan) tarafından

Boşver sen eşinle mutlu ol. Kimse sana karışamaz. 

Öyle yapcam aşkım tşk ederim ☺️ 

+2 oy
önce (3,675 puan) tarafından

Tabiki kendiniz nasıl isterseniz öyle yapmalısınız. Kaynanam sevmiyor diye oje sürmeyecek miyim🙄

Doğru diyorsun ama onlar herşeye karışıyor 

+2 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Esin birşey demiyorsa sende onları takma boşver 

işte karışıyorlar bişi yiyemeyiz elinden falan diyorlar ayıp misafir falan gelse 

+2 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Kimse kendine bakmaz zaten boşver😎sen nasıl mutluysan öyle yaşa kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

+1

Karışıyorlar canım yaa bide birlik yaşıyoruz herşeye bı lafları var 

önce (1,335 puan) tarafından

O zaman takmıyacaksın.duymazdan gel.Birlik yaşıyorsan Allah yardımcın olsun.

+2 oy
önce (1,743 puan) tarafından

Valla canm esin laf etmiyorsa kimse bise diyemez, ben cok sinir oluyorum kac tane kocamın varyaa

İşte onlar karışıyor oje sürme falan yemek yiyemiyoruz elinden ayıp millet bişi yemez gelse tırnakları görse 

önce (1,743 puan) tarafından

Yaw he he deseydin yemeyen yemesin gitsin kendi yesin benimde ojeli ve uzun kime neeee ben seviyorum eşimde bise demiyor ki kimseaf edemez

Ayn oyle bacım tşk ederim sorum için 

+2 oy
önce (23,913 puan) tarafından

Benim elimden bir şey yiyip İçmezler o zaman :) elimi içine sokmam gereken çoğu şeye eldiven kullanıyorum normal kesme doğrama kısmı için de ben sorun etmem oje için diyorum protez tırnak ben de sevmiyorum ama onların fikrinin bir önemi yok 

Ağzına sağlık bacım çok güzel konuştun valla Ayn oyle 

+2 oy
önce (5,771 puan) tarafından

Bak sana şahane bir söz öğreteceğim bunu her yerde kullanılabilirsin

BEN ÖYLE UYGUN GÖRDÜM 

Başarılar 

+2 oy
önce (5,466 puan) tarafından

Ojeye karşı değilim 

Ama takma tirnaktan nefret ediyorum 

Hatta takma tirnak takipta yemek aş yapıyorsa o kişinin elinden bisey yiyemem

+1 oy
önce (5,074 puan) tarafından

senin bileceğin iş o. 

0 oy
önce (6,736 puan) tarafından

Bende sevmen oje takma tırnak ama gelinim olsa ona bir şey demem herkes kendi evladı ve eşinden sorumlu bence kayınvaliden önce kendi kızına baksın seni salsın bir zahmet

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
11 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
20 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,179 soru

24,121,283 cevap

333,482 kullanıcı

...