0 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (681 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz kızım anaokuluna gidiyor. Okul başladığından beri okulda istenilmeyen davranışları vardı. Ne yaptıysak engel olamadık. Dün okul idaresi tarafından bir uzmanın görmesi gerektiği hakkında bize uyarıda bulunuldu. Bu gün oyun terapistine randevumuz var. Hareketli ve yaramaz bir kız ben de eğitimciyim biliyorum kızımı ama okulda ısrarla bazı davranışlarına devam ediyor. Dua edin lütfen şu mübarek öğle ezanları hürmetine bir şeyi olmasın. İnsan her şeyi kaldırıyor da evladıyla ilgili sıkıntılar içine sığmıyor 😔

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,441 puan) tarafından

Rabbim yardımçın olsun inşallah, inşallah tez zamanda fayda sağlar ve bırakır..

Özel değilse ne gibi yani , 

-Reklam-
+1 oy
önce (805 puan) tarafından

Çocuk bu hale ňasil geldi her istediği yapılıp simartilti mi sınır koydunuz mi evde 

+1 oy
önce (8,326 puan) tarafından

Başka çocuklara mı zarar veriyor sorun ne tam olarak 

0 oy
önce (1,703 puan) tarafından

Bazen de sadece yaramaz afacan olabiliyor cocuklar,ben su an cok sakin biriyim mesela ama.cocuklugumu bilen herkes ne kadar yaramaz oldugumu anlatir.Alismis bazi ogretmenler robot gibi olgun cocuklara oyle sistematik duzenli cocuk istiyorlar,anaokulunu askeriye yapmaya calisiyorlar.Ne gibi hareketleri varmis mesela?

önce (4,805 puan) tarafından

Benim eşim de çok yaramazmış.  Adam 40 yaşında hâlâ komşuları anlatıyor bana şöyle yaptı böyle yaptı diye. Ama gerçekten abartı yaramazmış oda kimse zabdedemiyormuş. Ha şimdi de çok sakin değildir gerçi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Dilek123 (46 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 263 göst.
+2 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.

Kategoriler

1,477,155 soru