İyi günler hanımlar benim size bir sorum olacaktı. Benim erkek bir yeğenim var bu sene ana sınıfına başladı iki haftadır asla durmuyor sürekli ağlıyor kız kardeşim okulda onunla oturuyor. Çocuk benim burda canım çok sıkılıyor bunlar çok küçük diyormuş asla yasitlariyl zaman geçirmek istemiyor zaten çocuklarla pek oynanamz hep büyüklerin yanında onlarla sohbet eder onlarla iş yapar. Bugün de durmak istemediği için öğretmenine arkadaşlarına falan saldırmış ogretmende doğal olarak buraya getirme rehabilitasyon merkezine götür demiş kardeşim de oğlum hasta diye ağlıyor. Ama en baştan beri bu cocukda ters olan birşeyler var ben hep diyorum mesela çocuğun canı pek yanmıyor köydeler. Sırtında kafasında kocaman yaralr oluyor vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ama çocuk asla gelip ağlamıyor kız kardeşim banyo yaptırırken görüyor. Sorunca da amaan bosevr bir yere carpmişimdir diyor. Banyo yaparken de şu sıcak da olsa tepki vermiyormuş hiç acıyı hissetmiyor değil ama mesela sırtında avuç içi büyüklüğün de yara kabuk bağlamış kardsm sırtını kasirken fark etmiş. Ben doktora götürün dedikçe annemler falan bir yere carpmistir unutmuştur söylemeyi birşeyi yoktur diyor kardesimde çok doktora gotrumek istiyor ama etraftakiler birşeyi yok baksana büyük büyük lafları var yetişkin gibi konuşuyor diyorlar. Başına böyle bir şey gelen varmı ne yapalım kız kardesimi nasıl sakinledtirebilitm.
Bu çocuk bu kadar yaralanirken nasıl kimse farketmiyor ben ona şaşırdım.
Çocuk evde durmuyor köy yerinde çıkıyor dışarıya kendi de fark etmiyor ki canı yanmasi lazım degilmi
Bizde köy yerinde büyüdük canim. Evde durmazsa bu çocuk her türlü istismara açik oluyor maalesef. Yetişkinlere eğilimi fazla olduğu için ben daha fazla rahatsız olur tek bırakamam şahsen. Çünkü herkes kötü niyetli. Belki çocuk acıya bile duyarsizlaşti. Ablanda işten güçten çocuğu görmüyor bile mutlaka.
Bu kadar yara nasıl oldu niye kimse farketmedi özellikle annesi
Küçücük bı çizik olsa insan hemen anlar
Kb yin ama ablanz vurdumduymaz nasil etrafn sözüne bakp hastaneye götürmüyor
Öğretmeni haklı
Bana göre öğretme haklı dinleyip doktora götürün eğer bişeyi yoksa şükür der oturursunuz ama ya inşallah sıkıntı olmaz ama varsa da çözümüne bakarsınız.. Ayrıca bende ilçede oturuyorum çocuğumun bir yerinde bir parça çizik görsem kimseyi dinlemem tutar elinden gönderim doktora ve ne olduğunu anlayana kadar da susmam o kadar yara var sırtımda bilmem fark etmedim diyor aileden kimsede ses etmiyor şaşkınım gerçekten
1,476,313 soru
24,167,456 cevap
335,680 kullanıcı