Bnm kız geceleyin öksürükten yataamdi hiç
Bende buhar verdin ardından pekmez ve zeytinyağı eritip icirdim
Biraz azaldı öksürük uyuyor şimdi
Kahvemle oturdum Dünkü yaptığım menemenlerr bakiyom acaba balkonda serin midir bozulur mu??
Cano eğer sadece sıcakken kavanozlayop kapattiydan bozulma ihtimali olabilir benimkiler az daha mefta oluyordu😁
Annem dedi tencereye biraz suyu doldur kavanozlari ters koy içine 10 15 dakika kaynat iyice vakumlqsin dedi öyle yaptım xok şükür 1 aydır sorunsuz duruyorlar
Oooo hanımefendi merhabalar
0ooo fatma hanım size de merhabalar😉🥰
Napıyosun kaçak 😂
Ah şu cocuklar ya geçmiş olsun benim oglanda gece 2.5 da istigfara bi başladı 4 e kadar hazırlandık acile gidelim diye bu seferde uyudu oglan sabah 7 de geri başladı saglık ocagına gittim ilaç yazdı burgerden hamburger yemişti o mu yaptı anlamadım canım kavanozların durur kapaklı vakumluysa
Geçen seneden beri 70 kavanoz konserve yemişiz😬 sadece bi tanesi bozuldu. Sıcakken kapatıyoruz sonra vakumlanmış mı kontrol ediyoruz maşallah çok şükür dayanıyor
Vakumlandigini nerden anlıyorsun canım
Vakumlanırsa kapak içe çöküyor vakumlanmazsa yukarda kalıyor canım. Annem onları tekrar kaynatıp yapıyor.
Hm anladım canım bilmiyordum teşekkür ederim
Sıcakken kapanan şey bozulmaz tabi güneşinde alnına koyma eksik belki bende daha yeni kahve saati yapabiliyorum ve usler hoc bitmiyor
Şimdi kızımı Dr dan getirdim gözü enfeksiyon kapmış 2 eczaneye gittim konumdan ikiside yıkık sinir oldum geldim bi kahve yapıp ayılmam lazım
Bende yaptım on şişe balkona koydum artık havalar serin bişey olmaz
Kizceye geçmiş olsun arada zeytinyağı ılık ver boğazını yumuşatır
1,476,910 soru
24,175,691 cevap
336,100 kullanıcı