0 oy
84 göst.
Moda kategorisinde (197 puan) tarafından

Kızlar çok yoruldum. Artık bunalıma girdim kendi cocuguma tahammül edemiyorum.kizim 15 aylık.dogdu doğalı emmedi mama içmedi siringayla besledik ettik.15 aya nasıl geldik bilmiyorum.yemek yemiyor ben onu gezdiriyorum oynatiyorum bı şekilde yutturmaya calsiiyorum .ağzında yemeği bekletir.gunesin bağrında sokak sokak park park geziyorum . Evde çok sıkılıyor.disariyi istiyor .habire dışarı çıkıyorum.evde iş falan yapamıyorum kucağımdan inmiyor.oyincsklariyla kendi başına asla oynamaz .oyun kurmaz illa yanında birisini istiyor.birisi olacak ama bende olacam.komsu cocuklariyla falan keyfi olursa oynuyor yoksa yine kucağımdan inmiyor.havalar zaten sıcak.tum gün ağlıyor zirliyor bağırıyor kendini yerden yere atiyor.yemiyor icmiyor .onu tüm gün egleyim gezdireyim yemek vermeyim oynayim kucagimdan indirmeyim istiyor.kostur koştur ev temizliyorum.yemek yapıyorum.bir yandan onla uğraşıyorum.bh aralar geceleri de kalkıyor birdaha yatmıyor.cok yoruluyorum .zombi gibi dolanıyorum etrafta.bes dk kıçımın üstüne oturamiyorum.yurumeye de başladı asla durmuyor .koşa koşa tüm evi geziyoruz elimde kasikla kaseyle.istah şurubu kullanan var mı bu birinci sorum.ikincisi de desteksiz uyumuyor ayağımda bir saat salliyorum öyle uykuya dalıyor ancak.sabah 5 buçuk 6 dedimmmi ayakta .geceleri çok sık uyanıp ağlıyor ya da kalkıp oturuyor bizi uyandırıyor kafamızda geziyor suratimiza vurup uyandiriyor.bunlar gecicimi atak ayı falan olabilir mi.cunku hiç tahammülum kalmadı çok yorgunum..

1 cevap

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Muhtemelen dönem oluyor böle birde sizi gördüğü için daha çok alışmış kucaginzda olmaya Allah kolaylık versin çocuk bakmak çok zor yemnle ya

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 317 göst.
0 oy
3 cevap 215 göst.
21 Eylül 2024 Moda kategorisinde Gizem_clk21eker (1,580 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 319 göst.
+1 oy
2 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,474,867 soru

24,146,178 cevap

334,674 kullanıcı

...