0 oy
272 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,072 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben çok yorgunum dün bütün yastıklarımı yıkadım kuruttup didikledim yordu, dolapta kullanmadıklarım bile ağır kokmuş dedim yapıyorken hepsi bitsin şükür üstümde büyük bir yüktü bitti onun haricinde sabah etrafı topladım süpürdüm oğlum biraz çıldırttı idare etmeye çalışıyorum😅 akşama eşim geç gelecek işten oğlumda kendime aparatif bişiler hazırlarım yemek yapmam kafam rahat ☺️ bugün araba aldık çok mutlu oldum aslında arabamız vardı ama çok eskiydi bir yere giderken korkuyordum dağılcak diye 😅 şükür daha iyisini aldık Allahım kaza bela vermez inşallah eşim sabah aldı işe gitmeden kısa bir tur attık bayağı rahatmış ☺️🤲Allah isteyenede kazasız belasız nasip etsin inşallah 🤲 dünde oğluma oto koltuğu aldık kızıma ilk etapta kemerle puseti sabitleriz dedik sonra oto koltuğu alırız oturmaya başlayınca. Bebek arabamız kötü olmuştu şu vagon tarzı bebek arabası aldık uzun zamandır alışveriş yapmayınca bir anda yapınca insan iyi hissediyormuş😅

Şimdide bir keyif kahvesi içiyorum kızımın uyanma saati geldi birazdan uyanır oğlumla keyif yapalım dedik❤️🩵🩷

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,334 puan) tarafından

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin darısı benim aşkıma inşallaah şu borclarımız bi bitsin ilk iş arabayı değiştircez inşallah Allah kaza bela bişey vermezse 

önce (3,072 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah valla biz Şahin kullanıyorduk ve bayağı kötüydü kapıları heran düşecek gibiydi 2 çocukla zor gidiyordum birimi pusete tutmaya çalışıyordum birinide kapıya dokunmasın diye zapt etmeye çalışıyorduö bugün tur atarken bile öyle rahat hissettim ki anlatamam tabiki rabbim. Kaza bela vermesin olacak olan her yerde olur ama daha çok güvende hissettim 🤲🤲🤲 inşallah sizinde borcunuz harcınız bitede sağlıkla alırsınız 🤲🤲🤲❤️

önce (2,334 puan) tarafından
+1

Amin canım inşallah 🤲🏻

-Reklam-
0 oy
önce (4,454 puan) tarafından

Hayırlı olsun bacım ben de kahve yapacağım birazdan ❤️

Allah razı olsun canım 🤲🤲 afiyet olsun bende evi topladım ettim ama hala dağınık anlamıyorum 😅😅 kahvem bitti üstünden yine geçmem lazım ❤️

önce (4,454 puan) tarafından

Benim bebe de 15 aylık olmak üzere. 5 dakikada bir evim dağılıyor normaldir 😄

Hepsi aynı ya vallahi diyorum ki yapıyırum yapıyorum oturmuyorum nereye gidiyor bu emekler 😅

0 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Bebekle şu işleri yapıyorsun ben tek çocukla foto üstün oturuyorum kız helal olsun maşallah kaşı kaşı 😀

Allah hayırlı güzel binmeyi nasip etsin kazasız belasız darısı da bize inşallah ❤️❤️❤️

Kocamı almaya gidicez işyerinden oğlumla 

Ay yapıyırum ama sor nasıl yapıyırum 😅 dedim dip köşe bitsin toprağı tuvalete alıştırıyorum alışsın halıları koltukları yıkatayım sonra camlara kapılara gireyim ev dandini 😅 

Allah razı olsun canım inşallah sizede nasip olur kazasız belasız 🤲🤲❤️

Oh git valla sizin orda kış fena oluyor kış gelmeden gezin rahat rahat ☺️☺️

önce (2,231 puan) tarafından

Bende haftaya başlayacağım inciiii bana motivasyon ver tabi sende varsa çok korkuyrum da 😂

2 gündür günlük güneşlik kendimle yazı getirdim ama evet fazla sürmez 😂

Valla zor bacım 😅 ama denemeye değer bak toprak bu ayın 27snde tam 3 oluyor ben bu yaz başı başlayacaktım bütün düzenimiz bozuldu belki haberin vardır diğer postlarımdan e başlayamadım tabiki sonra eski düzene geçince evi temizleyecem diğer yazı beklersem 4 olacak çok geç olacak bi cesaret başlayalım dedim büyük bir yol kat ettik şükür 🤲 çok sabır gerekiyor heleki bizim çocuklar çok hareketli onun zorluğuda var ama illaki alışacak öyle düşün günde 100 defa tuvalete gidiyoruz yanlış alarm hep😅 ama yapıyorda arada kaçırıyor arada gıcıklığına yere yapıyor yani böyle bir hal içindeyim ama hala umutluyum 😅  bunları cesaretin kırılsın diye demedim hazırlıklı ol tek sende yaşamıyorsun bunları onu düşünerek ilerle diye söyledim 🤲❤️

Bol bol değerlendirin canım ☺️☺️

0 oy
önce (1,255 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Biz de geçen sene Kasım'da sattık daha iyisini alicam dedi ama para da çöp oldu araba da almadı. Tabana kuvvet yapıyoruz 🤣🤣🤣

Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲🤲❤️

Bizimde elimize para geçti para uçmadan bir yere bağlayalım dedik yoksa gidiyor vallahi😅 inşallah sizde yakında alırsınız canım tabanvay çok zor 4 yıldır evliyiz araba bi oldu bi olmadı derken bizde çok çektik inşallah rahat ederiz biraz 🤲❤️

önce (1,255 puan) tarafından

İnanır mısın 3 tane kızım var yaşları 6.5 diğeri 5 en küçüğü 1.5 yaşında onları alıp çıkıyorum okula iki hasta getir götür yaptım perişan oldum. Bu hafta servis tuttuk. Biraz rahatladım. 

Ama araba kullanmayı Cook istiyorum eşimde bırakmıyor o hayır dedikçe olan araba da gitti 

Çok zor ya benimde oğlum 3 yaşında kızım 4 aylık olacak oğlum yürümeyi sevmiyor kucak istiyor e kızda küçük zaten yani bayağı zor oluyor

Bende sürebilmek çok isterim ama o cesaret yok bende araba sürdüğümü bile düşününce nefesim kesiliyor aslında bilsem işim olduğunda eşimden ister rahat rahat gidip gelirdim ama nerdee😅

0 oy
önce (3,391 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun canım.kazasız belasız binin inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲 Allah isteyenede nasip etsin inşallah ❤️

0 oy
önce (11,531 puan) tarafından

Afiyet olsun. Güle güle kullanın kazasız belasız güzel günlerde..eski arabanın derdi bitmiyo bizimde vardi eski model her ay bir yerinde arıza veriyordu😂 bizde Haziran'da değiştirdik yeni araaba ne konforlu ne rahatlıkmiş😂☺️ Rabbim herkese nasip etsin iyi kötü bir araba. Çocuk olan eve araba şart 

Teşekkür ederim canım ❤️ Allah razı olsun canım evet maalesef eski araba sıkıntı bende bugün bindim tur atıyoruz ama istemsiz bir gülümse ile gidiyorum rahattı vallahi Allahım güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sizede 🤲🤲❤️

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Hayırlı olsun  canım Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizde 1 ay önce aldık 6 yıldır evliyim yeniden doğmuş gibiyim elimiz ayağımız oldu resmen çok çektik ama Rabbim sabrın mükafatını verdi şükür 🤲🏻 hamileyim 3 üncü çocuk geliyor kısmet iyle geliyor hamd olsun😊

Çok sevindim bacım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 gerçekten lüks değil ihtiyaç araba özelliklede çocuk olan evde büyük bir ihtiyaç. Allah sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 benimde 3 yaşında oğlum 4 aylık kızım var artık daha büyük ihtiyaç olmuştu ☺️☺️❤️

önce (1,087 puan) tarafından
+1

Öyle gerçekten ve amin canım sağolasın 🙏🏻🤍

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,270 göst.
0 oy
6 cevap 227 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde whitew (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde whitew (148 puan) tarafından soruldu