Eşimin halası gelini:nişan günü annesini kayb ettiği için hep bu kıza hassas davrandım. Eşinin kumar borclari, çoçuğunun doğumdan bağırsak sorunu da eklenince maddi manevi hep destekcileri olduk. Benim hakkımda yaptığı dedi koduların bazen tatlı dille hoş olmadığını söyledim. Bazen onun yüzünden kendimi bir kaosun içinde buldum.Herkes ondakı hatadan dolayı üstüne gittiklerinde yine de ona karşı biraz hassas davranılması gerektiğini söyledim.
Onun yaninda bi kere bikini lazeri yaptirdiğimi söylemişdim. Kaynanam onun eltisinden duymuş. Kızım şunlarin ağzına laf verme dedi, haklı da. Kendisine ama hiçbirşey dememişdim bu konuyla alakalı.
Ameliyatda oldum, bazen her anne gibi çoçuğum ateşlendi, sabahi hastanede açtık. Bi arayıb sormadı. Ola bilir. Herkesin hayat dinamiği farklı. Bi nedenle zamani olamamışdır, arayamamışdır. Neyse.
Dün misafir geldiler. Ben ortalık yere hoş geldiniz nasilsiniz dedim. Ama hanım efendiyle özel olarak yanak yanağa öpüşmemiz, hoş geldin demem gerekiyormuş. Bu sabah duydum. Ona karşı saygısızlık yapmışım meğer.
Kendisine vp üzerinden mesaj attım. Seninle özel olarak selamlaşmadığımın farkında değildim bile, bu gün söylenildi bana. Çoçuk bende kafa birakmamış. Kendimede söyleye bilirdin dedim. Bana bi ton laf. "Ben senin dedi kodunu yapmadm. Evine misafir geldim. Benimle görüşmedin, sen bize geldiğinde ben öyle yapmadm şu zaman öyle yardımcin oldum. Çoçuğum 1ay önce ameliyat oldu bağırsağından aramadın bile".
Bende dedim ki bak zamaninda da şu şu dedi kodulari yapdin yinede laf söz sevmediğim için hep kapattım ben dedim. Ayrıca bi telefonl hatır sormakdan bahs ediyorsan 4seneden sonra çoçuğumu kucağıma almışdım sende aramadın. Ama ben bişey demedim. Herkesin hayat dinamiği farklı. Herkesinde evladı kendine değerli.
Diyor ki ben burdan şunu anladım ki size gelmem istenilmiyor bi daha gelmem. Dedikodularida redd ediyor. Bende şu konulari sadece seninle konuşmuşdum. Başkada kimse bilmiyordu dedim. Kizlar kim haklı