0 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından

Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum şimdi eşim istedi diye zorla birlik oturuyoruz görümce kocası çocukları bi altkatta oturuyolar canı her istediğinde çocuklarıyla çıkıp eşimin vardiyasina aldirmadan eşimi uyandiriyolar neyse 

Bugün yemek yaptim çok yapsam çöp oluyo mecbur çöp olmasın diye az yaptım kendimize yetecek kadar 

Gorumcemin çocuğu 11 yaşında o da geldi gelmesin demiyorum tabiki eşim gel sende ye dedi bende başka yemek kalmadı ama benim tabağımı alsın yesin ben yine yaparım dedim sonra gorumcemin oğlu tokum dedi 

Bende ısrar ettim ye diye yok tokum dedi yine 

Tamam dedim bende 

Sonra esimden ve benden para istedi yine kızımla ikisi yaklaşık her gün eşim harçlık veriyo 

Bizde para yok dedim zaten para lazım dedim bana dedi ki dayım babamdan çok para aliyo dedi bende kızıma dedim ki sende enistenden para iste o zaman dedim 

O paralarla biz çeyrek altın alıyoruz dedi 

Bizdede para yok dedim 

Az önce yine geldi para istiyo marketten abur cubur alcam dedi para ver alalım dedim bende eşimin yeğenine 

Dayısı ama yaklaşık her gün para aliyo bende onun yanında eşime dedim ki bundan sonra para biriktircez kimseye para vermiyceksin dedim duysun diye bi baktim öyle yüzüme bakiyo sinir oldum siz olsanız napardınız kızlar 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (103 puan) tarafından

Eşinle konuşman lazım vermesin bayramlarda tamam ama her gun başkasının çocuğuna neden veriyor. Onun babası altın yapacak diye neden sizden istiyor. Esinde vermesin param yok desin yani. Yeğeni de olsa hergun verilmez. 

önce (340 puan) tarafından

Eşim saf bilerek para yağdırıyo ona 

Okuyup üflediler mi naptılar anlamadım o zaman bizde senden para isteyelim diyince babamın parası altına gidiyo diyince bende şaşırdım bizde altin alcaz dayina para verdirmicem dedim ona 

İstemesin diye 

Yeğeni değil kendi oğlu gibi bakiyo sanki anası babası yokmuş gibi davraniyo sinir oldum 

-Reklam-
0 oy
önce (1,280 puan) tarafından

Yani eşin ne kadar veriyor ki çocuk bu hem dayısı eline harçlık veriyorsa ne olmuş yani canim

Sürekli veriyo haftada 3 - 4 kez 5-10 tl verip duruyo o da inadına para istiyo iki defada 100 tl verdi kim olsa sinirlenir ben mi abartıyorum 

0 oy
önce (3,426 puan) tarafından

Biz oğlumla markete girdik ektim markette çalışıyor oğlum dondurma aldı yanına gitti sesi geldi eltimin ben sana param yok alamam demedim mi dedi bana doğru geldi çocuk dedim ki oğlum ben varım senin yanında başkasının parasına muhtaç değilsin dedim ödedim çıktım , normalde asla o markete de gitmem oglm ısrar etti diye girdik 

Arada bi olsa alır insan çocuk bu ister yani 

Eşimin yeğeni öyle değil malesef yaklaşık her gün gelir hem benden hem dayısından para ister 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 324 göst.
+1 oy
12 cevap 492 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Abc123 (280 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 204 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 240 göst.

Kategoriler