0 oy
210 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,813 puan) tarafından

Eşimin halası gelini:nişan günü annesini kayb ettiği için hep bu kıza hassas davrandım.  Eşinin kumar borclari, çoçuğunun doğumdan bağırsak sorunu da eklenince maddi manevi hep destekcileri olduk. Benim hakkımda yaptığı dedi koduların bazen tatlı dille hoş olmadığını söyledim. Bazen onun yüzünden kendimi bir kaosun içinde buldum.Herkes ondakı hatadan dolayı üstüne gittiklerinde yine de ona karşı biraz hassas davranılması gerektiğini söyledim. 

Onun yaninda bi kere bikini lazeri yaptirdiğimi söylemişdim. Kaynanam onun eltisinden duymuş. Kızım şunlarin ağzına laf verme dedi, haklı da. Kendisine ama hiçbirşey dememişdim bu konuyla alakalı. 

Ameliyatda oldum, bazen her anne gibi çoçuğum ateşlendi, sabahi hastanede açtık. Bi arayıb sormadı. Ola bilir. Herkesin hayat dinamiği farklı. Bi nedenle zamani olamamışdır, arayamamışdır. Neyse.

Dün misafir geldiler. Ben ortalık yere hoş geldiniz nasilsiniz dedim. Ama hanım efendiyle özel olarak yanak yanağa öpüşmemiz, hoş geldin demem gerekiyormuş. Bu sabah duydum. Ona karşı saygısızlık yapmışım meğer.

Kendisine vp üzerinden mesaj attım. Seninle özel olarak selamlaşmadığımın farkında değildim bile, bu gün söylenildi bana. Çoçuk bende kafa birakmamış. Kendimede söyleye bilirdin dedim. Bana bi ton laf. "Ben senin dedi kodunu yapmadm. Evine misafir geldim. Benimle görüşmedin, sen bize geldiğinde ben öyle yapmadm şu zaman öyle yardımcin oldum. Çoçuğum 1ay önce ameliyat oldu bağırsağından aramadın bile". 

Bende dedim ki bak zamaninda da şu şu dedi kodulari yapdin yinede laf söz sevmediğim için hep kapattım ben dedim.  Ayrıca bi telefonl hatır sormakdan bahs ediyorsan 4seneden sonra çoçuğumu kucağıma almışdım sende aramadın. Ama ben bişey demedim. Herkesin hayat dinamiği farklı. Herkesinde evladı kendine değerli.

Diyor ki ben burdan şunu anladım ki size gelmem istenilmiyor bi daha gelmem. Dedikodularida redd ediyor. Bende şu konulari sadece seninle konuşmuşdum. Başkada kimse bilmiyordu dedim. Kizlar kim haklı

7 Cevaplar

+2 oy
önce (6,250 puan) tarafından

Annesinin acısını senin kadar umursamamış birine fazla değer vermişsin bu böyledir kendinden verdikçe kendini eksiltirsin haddini bildirmeli sırtından indirmelisin artık bugün sesini çıkarmadığın dedikodular yarın farklı bir boyuta gelir söylediğini inkar eden kişi seni hırsızlıkla veya namussuzluk la da itham edebilir sesini çıkarmadığın sürece etrafında haksız olduğu için susuyor diyen insanlar çoğalır 

önce (3,813 puan) tarafından

Dün akşam, bu sabahın olayları. Söyleme bos ver denildi. Eskiden olsa umursamazdımda belki. Hamilelik hormonları. Bide bunu duyunca hemen rahatsız oldum. Tansiyonum kalktımı indimi bilmiyorum. Kalbim hızlı çarptı. Böyle olunca da kimsenin beni böyle rahatsız etmesine musade edemem dedim. 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,518 puan) tarafından

Uzak dur uzak dur uzak dur 

0 oy
önce (1,145 puan) tarafından

Şimdi söyleyeceğim söz için özür dilerim fakat bu yazılanlardan anladığım tek şey. 

"Sofrana buyur ettiğin köp.ek ilk önce seni ısırır" diye boşuna dememişler. 

Zaten ilk cumlelerini okurken bile nasıl anlayışla karşıladığını fark ettim cümlenin sonunu okumaya gerek bile duymadan..böyle insanlar anca nankörlük etmeyi bilirler. Boşver üzme kendini böyle bir şey için. 

Doğru söylüyorsun bacım. Bi daha ne kapısını açarım. Ne geldiğinde elden ayaktan çıkarım. 

0 oy
önce (1,633 puan) tarafından

Çok alttan almışsın bu kadar basit. Gel diye yalvaracak halin de yok bırak gelmesin. 

Hiç kapısını da açmam. 

0 oy
önce (2,857 puan) tarafından

Ben suna karşıyım elti gorumce v.s ozel olarak opulmedigi sarlmadıgında saygısızlık gibi algılanması..... bu hayatta en cok öğrendin? Desen.... sana gereksiz samimiyet. İnsanı yorar derim...  bu böyledir madem oyle bundan sonra temas yok derdim kendi kendime....

0 oy
önce (4,723 puan) tarafından

Senin arkandan dedikodunu yaptığını bildiği  halde niye evine kabul ediyorsun bu bile bile lades demek zaten. 

0 oy
önce (24,300 puan) tarafından

Ah ah işte ince fikirli olmak iyi bir şey değilin canlı örneği bırakın herkes hayatının zorluğuyla kendi mücadele etsin. Siz sakın kendinizden taviz vererek başkalarına özenli davranmayın sonucu hep nankörlük oluyor hiç Şaşmaz 

önce (24,300 puan) tarafından

Ama senin hatan dedikoducu birini alttan almak dedikodu yapan insan göreceği her türlü muameleyi hak etmiştir zaten hassas davranmaya gerek yok bence 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 4,395 göst.
0 oy
4 cevap 357 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 591 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu