+2 oy
751 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,632 puan) tarafından

Kızlar oğlumun böbrek değerleri düzelmiyor . Diyarbakır'da iki hafta yoğun bakımda yattı hiç düzelme olmadı aksine daha da arttı.  Nefroloji bölümü yeni açıldı randevu ayarlayamiyorduk doktorumuz sevk etti . Ama sevkli hasta kabul etmiyorum randevu ile gelin dedi 😢 Malatya'ya gelmek zorunda kaldık. Doktor genetik rahatsızlık olduğunu , tam bı iyileşme olmayacağını söyledi ve iki gün sonra izinli olacağı için takip edemeyeceğini söyledi üniversiteye gönderdi.  Üniversiteye geldik o kadar damar yolu denenmiş ki 😢 bulunamıyor yavrum mahfoldu . Onu böyle görünce ben de kahroluyorum. En son diz kapaginin altındaki kaval kemigine matkap benzeri biseyle girdiler ordan sıvısını verecekler. Sonda taktılar küçücük yavruma 😭 daha 4 aylık bunca acıyı çekiyor Allah'ım sen güç kuvvet ver oğluma . Çok kötüyüm kızlar burda da yoğun bakıma aldılar . Yarın nefroloji doktoru gelir görür bakalım ne olacak 😭

46 Cevaplar

+2 oy
önce (30,208 puan) tarafından

Rabbime emanet Allahim sifa versin  duamiz poyraz bebekle Mevlam sana bagislasin güç kuvvet versin sana yavruna ailene 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,125 puan) tarafından

malatyadayım şuan bir ihtiyacın varsa lütfen söyle istersen yanına da gelebilirim. çok üzüldüm aklımdaydın zaten. 

+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Acınızı yüreğimde hissettim gözyaşlarım aktı bu illetin bi çözümü çaresi olmuyor mu 

0 oy
önce (595 puan) tarafından

Allah'ım tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruma , sanada güç kuvvet versin inşallah Gamzem 😓🥺

0 oy
önce (159 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah o acıların hepsi yüzünü mutluluğa çevirir inşallah ya şafi 

0 oy
önce (15,953 puan) tarafından

Rabbim sana güç evladına kuvvet versin 

Sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah 

rabbim Şafi ismi ile şifasını versin güzel yavruya 

0 oy
önce (1,037 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah sende metanetli olmak zorundasın zor ama sende üzülüp hasta olursan o zaman ne olacak lütfen dua et bizde edecez herkes ediyordur şimdi emin ol.

0 oy
önce (3,839 puan) tarafından

Çok çok üzgünüm. Allah o minik yavrununa da, sana da güç kuvvet versin inşallah 🤍

0 oy
önce (17,338 puan) tarafından

Kaç gündür aklımda ya senin yavrun. Dua ediyorum onun için. Rabbim sana bağışlasın inşallah evladini. İnşallah iyi bir doktor bulup sağlığına kavuşturursunuz. Rabbim sana güç kuvvet versin. 

0 oy
önce (23,913 puan) tarafından

O kadar üzülüyorum ki senin melegine Rabbim o küçücük bedene acı çektirmesin şifa versin bir an önce yavruna kokusuna doyamadan hastane odalarında geçiyor günler Allah'ım yardımcın olsun bebeğinin de seninde canım ❤️ 

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah, yarın bir sıkıntı yok diye  güzel haberle buraya post atarsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻gözyaşlarımı tutamadım Allah bebeğinizle olsun inşallah 🙏🏻 

0 oy
önce (411 puan) tarafından

Rabbim kalici şifa versin insallah canim

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin amin 

0 oy
önce (8,237 puan) tarafından

Kalbim sızladı.. Rabbim minik kuş a güç kuvvet versin şifa versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah 

0 oy
önce (216 puan) tarafından

Rabbim şifa  versin hiç bı anneyi evladiyla imtihan etmesin . Peygamber efendimiz evladiyla sinanan anneyi cennette ben karsilacagim buyurmuştur.Yanliz değilsin Allah büyük inşallah 

İst bakirkoydeki nefroloji doktoru çok iyi aklında olsun 

0 oy
önce (4,813 puan) tarafından

Rabbim yavrunu sana bağışlasın canim, Şafii ismiyle acil şifalar versin ❤️

0 oy
önce (4,084 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin, Allah'ım evladını sana bağışlasın 

0 oy
önce (36 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerini alın inşallah 🤲🤲

0 oy
önce (118 puan) tarafından

Allah'ım şifasını versin çok zor günler sanada sabır versin tez zamanda atlatirsiniz İnşallah 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Rabbim acılarını hafifletsin, yavruna şifa versin ve sana bağışlasın amin amin.. 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 713 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 324 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 274 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,156 cevap

334,668 kullanıcı

...