Kızlar oğlumun böbrek değerleri düzelmiyor . Diyarbakır'da iki hafta yoğun bakımda yattı hiç düzelme olmadı aksine daha da arttı. Nefroloji bölümü yeni açıldı randevu ayarlayamiyorduk doktorumuz sevk etti . Ama sevkli hasta kabul etmiyorum randevu ile gelin dedi 😢 Malatya'ya gelmek zorunda kaldık. Doktor genetik rahatsızlık olduğunu , tam bı iyileşme olmayacağını söyledi ve iki gün sonra izinli olacağı için takip edemeyeceğini söyledi üniversiteye gönderdi. Üniversiteye geldik o kadar damar yolu denenmiş ki 😢 bulunamıyor yavrum mahfoldu . Onu böyle görünce ben de kahroluyorum. En son diz kapaginin altındaki kaval kemigine matkap benzeri biseyle girdiler ordan sıvısını verecekler. Sonda taktılar küçücük yavruma 😭 daha 4 aylık bunca acıyı çekiyor Allah'ım sen güç kuvvet ver oğluma . Çok kötüyüm kızlar burda da yoğun bakıma aldılar . Yarın nefroloji doktoru gelir görür bakalım ne olacak 😭
Rabbime emanet Allahim sifa versin duamiz poyraz bebekle Mevlam sana bagislasin güç kuvvet versin sana yavruna ailene
malatyadayım şuan bir ihtiyacın varsa lütfen söyle istersen yanına da gelebilirim. çok üzüldüm aklımdaydın zaten.
Acınızı yüreğimde hissettim gözyaşlarım aktı bu illetin bi çözümü çaresi olmuyor mu
Allah'ım tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruma , sanada güç kuvvet versin inşallah Gamzem 😓🥺
Rabbim şifa versin inşallah o acıların hepsi yüzünü mutluluğa çevirir inşallah ya şafi
Rabbim sana güç evladına kuvvet versin
Sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah
rabbim Şafi ismi ile şifasını versin güzel yavruya
Rabbim şifa versin inşallah sende metanetli olmak zorundasın zor ama sende üzülüp hasta olursan o zaman ne olacak lütfen dua et bizde edecez herkes ediyordur şimdi emin ol.
Çok çok üzgünüm. Allah o minik yavrununa da, sana da güç kuvvet versin inşallah 🤍
Kaç gündür aklımda ya senin yavrun. Dua ediyorum onun için. Rabbim sana bağışlasın inşallah evladini. İnşallah iyi bir doktor bulup sağlığına kavuşturursunuz. Rabbim sana güç kuvvet versin.
O kadar üzülüyorum ki senin melegine Rabbim o küçücük bedene acı çektirmesin şifa versin bir an önce yavruna kokusuna doyamadan hastane odalarında geçiyor günler Allah'ım yardımcın olsun bebeğinin de seninde canım ❤️
Rabbim şifa versin inşallah, yarın bir sıkıntı yok diye güzel haberle buraya post atarsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻gözyaşlarımı tutamadım Allah bebeğinizle olsun inşallah 🙏🏻
Rabbim kalici şifa versin insallah canim
Allah'ım şifa versin amin
Kalbim sızladı.. Rabbim minik kuş a güç kuvvet versin şifa versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah
Rabbim şifa versin hiç bı anneyi evladiyla imtihan etmesin . Peygamber efendimiz evladiyla sinanan anneyi cennette ben karsilacagim buyurmuştur.Yanliz değilsin Allah büyük inşallah
İst bakirkoydeki nefroloji doktoru çok iyi aklında olsun
Rabbim yavrunu sana bağışlasın canim, Şafii ismiyle acil şifalar versin ❤️
Allah'ım şifa versin, Allah'ım evladını sana bağışlasın
Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerini alın inşallah 🤲🤲
Allah'ım şifasını versin çok zor günler sanada sabır versin tez zamanda atlatirsiniz İnşallah
Rabbim acılarını hafifletsin, yavruna şifa versin ve sana bağışlasın amin amin..
1,474,860 soru
24,146,010 cevap
334,662 kullanıcı