+2 oy
1,075 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,633 puan) tarafından

Kızlar oğlumun böbrek değerleri düzelmiyor . Diyarbakır'da iki hafta yoğun bakımda yattı hiç düzelme olmadı aksine daha da arttı.  Nefroloji bölümü yeni açıldı randevu ayarlayamiyorduk doktorumuz sevk etti . Ama sevkli hasta kabul etmiyorum randevu ile gelin dedi 😢 Malatya'ya gelmek zorunda kaldık. Doktor genetik rahatsızlık olduğunu , tam bı iyileşme olmayacağını söyledi ve iki gün sonra izinli olacağı için takip edemeyeceğini söyledi üniversiteye gönderdi.  Üniversiteye geldik o kadar damar yolu denenmiş ki 😢 bulunamıyor yavrum mahfoldu . Onu böyle görünce ben de kahroluyorum. En son diz kapaginin altındaki kaval kemigine matkap benzeri biseyle girdiler ordan sıvısını verecekler. Sonda taktılar küçücük yavruma 😭 daha 4 aylık bunca acıyı çekiyor Allah'ım sen güç kuvvet ver oğluma . Çok kötüyüm kızlar burda da yoğun bakıma aldılar . Yarın nefroloji doktoru gelir görür bakalım ne olacak 😭

54 Cevaplar

+4 oy
önce (1,136 puan) tarafından

malatyadayım şuan bir ihtiyacın varsa lütfen söyle istersen yanına da gelebilirim. çok üzüldüm aklımdaydın zaten. 

-Reklam-
+2 oy
(30,252 puan) tarafından

Rabbime emanet Allahim sifa versin  duamiz poyraz bebekle Mevlam sana bagislasin güç kuvvet versin sana yavruna ailene 

+1 oy
(765 puan) tarafından

Acınızı yüreğimde hissettim gözyaşlarım aktı bu illetin bi çözümü çaresi olmuyor mu 

0 oy
(633 puan) tarafından

Allah'ım tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruma , sanada güç kuvvet versin inşallah Gamzem 😓🥺

0 oy
(170 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah o acıların hepsi yüzünü mutluluğa çevirir inşallah ya şafi 

0 oy
(15,988 puan) tarafından

Rabbim sana güç evladına kuvvet versin 

Sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah 

rabbim Şafi ismi ile şifasını versin güzel yavruya 

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah sende metanetli olmak zorundasın zor ama sende üzülüp hasta olursan o zaman ne olacak lütfen dua et bizde edecez herkes ediyordur şimdi emin ol.

0 oy
(3,923 puan) tarafından

Çok çok üzgünüm. Allah o minik yavrununa da, sana da güç kuvvet versin inşallah 🤍

0 oy
(17,353 puan) tarafından

Kaç gündür aklımda ya senin yavrun. Dua ediyorum onun için. Rabbim sana bağışlasın inşallah evladini. İnşallah iyi bir doktor bulup sağlığına kavuşturursunuz. Rabbim sana güç kuvvet versin. 

0 oy
(24,688 puan) tarafından

O kadar üzülüyorum ki senin melegine Rabbim o küçücük bedene acı çektirmesin şifa versin bir an önce yavruna kokusuna doyamadan hastane odalarında geçiyor günler Allah'ım yardımcın olsun bebeğinin de seninde canım ❤️ 

0 oy
(32 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah, yarın bir sıkıntı yok diye  güzel haberle buraya post atarsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻gözyaşlarımı tutamadım Allah bebeğinizle olsun inşallah 🙏🏻 

0 oy
(475 puan) tarafından

Rabbim kalici şifa versin insallah canim

0 oy
(192 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin amin 

0 oy
(8,243 puan) tarafından

Kalbim sızladı.. Rabbim minik kuş a güç kuvvet versin şifa versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah 

0 oy
(299 puan) tarafından

Rabbim şifa  versin hiç bı anneyi evladiyla imtihan etmesin . Peygamber efendimiz evladiyla sinanan anneyi cennette ben karsilacagim buyurmuştur.Yanliz değilsin Allah büyük inşallah 

İst bakirkoydeki nefroloji doktoru çok iyi aklında olsun 

0 oy
(4,871 puan) tarafından

Rabbim yavrunu sana bağışlasın canim, Şafii ismiyle acil şifalar versin ❤️

0 oy
(4,107 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin, Allah'ım evladını sana bağışlasın 

0 oy
(38 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerini alın inşallah 🤲🤲

0 oy
(121 puan) tarafından

Allah'ım şifasını versin çok zor günler sanada sabır versin tez zamanda atlatirsiniz İnşallah 

0 oy
(218 puan) tarafından

Rabbim acılarını hafifletsin, yavruna şifa versin ve sana bağışlasın amin amin.. 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 724 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 296 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,222 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 373 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (603 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 280 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (778 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,910 soru

24,161,432 cevap

335,408 kullanıcı

...