Askim ben agustos ortasi gibi bi temizlige basladim burda ne azarlar isittim 🤭 (hepsi iyi niyetli biliyorum ) cok temizlik yapiyosun kendine eziyet etme diye bende hergun bi is yapayim dedim kiz elim kolumda hic kalkmadi ya surekli mayisik hergun bi yeri yaparim dedim bi gun buz dolabi sildim bi gun camlari sildim bi gun mutfak dolap iclerini smyaptim bi gun gardolaplari hallettim arada yapamadigim gunler oldu ev kirinti oldu normal temizlik yaptigim gun oldu camasirla ugrastigim gun oldu derken normalde en fazla 3 gun suren temizligim 3 hafta surdu 😂😂 surda 1 hafta 10 gun oluyo o tenizligin ustunden geceli o yuzden simdi baslamam bende buzlukta yerim var diye sarma sariyorum bunu bititmreyim eriste kescem boyle seyleri aradan cikarcam bu donemde kis temizligi icin dd ne zaman havalar sogur o zaman yaparim kisliklari cikarirken heryere girerim zaten yafmur yagiyo camlar silinmez halilarim yeni geldi zaten oyle yani ben yapmam bana kalirsa erken gibi de kisin hava soguyunca ne kadar da olsa is yapilmiyo noksan kaliyo camlar surekli silinmez benim oglan bronsit aninda kapiyo yarim gun halilari kaldirsam yerden sogugu ceker bisey yikayamiyon kurumuyo falan derken aylik yapilmiyo temizlik o yuzden ne kadar gec o kadar iyi bence