0 oy
198 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (31 puan) tarafından

Kış temizliği için erken mi yapan varmı ben başladım ama çok isteksiz yapıyorum bir türlü bitmiyor 

7 Cevaplar

0 oy
önce (590 puan) tarafından

Ne kadar oyalanırsan o kadar çok üşeneceksin. Tam gaz devam. Benim için vakit önemli değil ama sıcaktan yapamıyorum bi iki haftamız var gibi

-Reklam-
0 oy
önce (7,005 puan) tarafından

Biz hep Kasım'da yaparız annemden öyle gördüm kasımın ilk haftası falan yaparım tabi bu süreçte halilalrl falan 3 kez yıkadım perdeler iki kez Kasım'da derin temizlik yapıp kışlık halıları sererim yıkandı 

önce (194 puan) tarafından

Kasım geç değil mi

önce (31 puan) tarafından

Kasım buralarda kar yağıyor sizin memleket neresi Kasım hala sicakmi ki halılar kurumu dışarda 

önce (7,005 puan) tarafından

diyarbKirdayim cnm bn  yıkamaya yollym  bn halilaru yani kuruyorlar adam getirince kontrol ediyorum çünkü yani bu ay karışmıyor mi önümüzdeki ayın ortalarında başlarım 

0 oy
önce (5,507 puan) tarafından

Askim ben agustos ortasi gibi bi temizlige basladim burda ne azarlar isittim 🤭 (hepsi iyi niyetli biliyorum ) cok temizlik yapiyosun kendine eziyet etme diye bende hergun bi is yapayim dedim kiz elim kolumda hic kalkmadi ya surekli mayisik hergun bi yeri yaparim dedim bi gun buz dolabi sildim bi gun camlari sildim bi gun mutfak dolap iclerini smyaptim bi gun gardolaplari hallettim arada yapamadigim gunler oldu ev kirinti oldu normal temizlik yaptigim gun oldu camasirla ugrastigim gun oldu derken normalde en fazla 3 gun suren temizligim 3 hafta surdu 😂😂 surda 1 hafta 10 gun oluyo o tenizligin ustunden geceli o yuzden simdi baslamam bende buzlukta yerim var diye sarma sariyorum bunu bititmreyim eriste kescem boyle seyleri aradan cikarcam bu donemde kis temizligi icin dd ne zaman havalar sogur o zaman yaparim kisliklari cikarirken heryere girerim zaten yafmur yagiyo camlar silinmez halilarim yeni geldi zaten oyle yani ben yapmam bana kalirsa erken gibi de kisin hava soguyunca ne kadar da olsa is yapilmiyo noksan kaliyo camlar surekli silinmez benim oglan bronsit aninda kapiyo yarim gun halilari kaldirsam yerden sogugu ceker bisey yikayamiyon kurumuyo falan derken aylik yapilmiyo temizlik o yuzden ne kadar gec o kadar iyi bence 

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Nisandan beri temizlik yapıcam bi türlü başlamadım oglan askere gitti 15 günü kaldı bugun halıları topladım yarın alacaklar yıkamaya gidecek kız kardeşim ekimde evleniyor ev tuttu ora temizlenecek of of

0 oy
önce (1,586 puan) tarafından

Ben de başlamayındüşünüyorum yavaştan. Görümcemi ikna edebilirsem tabi. Minyon ilduğum için perdeleri asamam 🥹

0 oy
önce (343 puan) tarafından

Ben nasıl yapacağım bilmiyorum 4 aylık bebekle petek içi temizliğini nasıl yapıyorsunuz ya

0 oy
önce (2,284 puan) tarafından

Ben 2 hafta oldu cam sileli sanki aylardır silmemişim gibi oldu 2 yağmurda bütün temizlik hevesim kactı 😓😓

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
0 oy
30 cevap 802 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 404 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,484 soru

24,155,072 cevap

335,091 kullanıcı

...