ŞEHİTLERİMİZ var kızlar İzmir'den Milletimizin başı sağolsun .
1 İzmir Emniyet Müdürümüz
1 de Polis kardeşimiz ŞEHİT Oldu
Birde agır yaralı varmış
Karakolu taramıs o İ.T hemde 16 yaşında bir çocuk tarafından
o bant daraltması dün geceden dolayı canım. chp il yönetimine kayyum ataması vs siyasi yani.
ha İzmirdeki olay dehşet verici, saldırıyı yapan da 16 yaşında çocuk! kimin maşası oldu kimbilir. insanlar nasıl çocuk yetiştiriyor aklım almıyor
Offf üzüntüden basım çatlıyor gözümün yaşı durmuyor biri de agır yaralı imiş
Allah ailelerine sabır versin.
savaş olsa da böyle bir şey olsa insan der, bi sebebi vardı diye. burda şeref yoksunu biri gelip gafil avlıyor🤦🏼♀️
Ben sana kimin maşası söyleyeyim; aile yılı dediler hergün onlarca kadın ve çocuk katledildi ;
Terörsüz Türkiye dediler dağdakini indirdiler yazın yanmayan orman kalmadı şimdi de polislere saldırı düzenliyorlar.
Bunlar daha iyi günler hatta fragman
Kızlar neler oluyor dün misafirim vardı elime telefon alamadım 1 di yattım sonra neler oldu dün gece bugun
Bu sabah 16 yaşındaki bir ÇOCUK
İzmir il emniyet müdürünü ve bir polis memurunun canına kastetti ikisi de vefat etmiş
Vefat etmediler yanlış bilgi verme şehitler ölmez onlara ölü demeyin lütfen
Acımız büyük.
O haberi az önce okudum Rabbim Şehadetlerini kabul eylesin . İstanbul'da biseyler olmuş sanırım bizimkiler orda da internete erişim yok vs diyorlar ama bende sorun yok
Ne olmuş canm 😞
İzmir'de ŞEHİTLERİMİZ VAR 16 Yaşındaki ÇOCUK karakolu taramış 2 şehidimiz 1yaralımız var
Allah rahmet eylesin canım
Amin 🙏
Ağlamaktan helak oldum 16 yasında bir ** yavrusu polislerimizi şehit etti yakalanmış ama yüreğimiz yandı ne olacak çocuk diyecekler suça sürüklendi denilecek pompalı tüfek tasıyabiliyor ve kullanıyorsa o çocuk değildir
Gözlerim ve basım agrıyor çatlarcasına daha 16 yaş ya bu bunlar şimdi böyle yapıyorlarsa sonumuzu düşünemiyorum
İşte canım ne olacak suça sürüklendi aklı çelindi denilecek salacaklar büyüdümü al basına belayı millete saldıracak gececek
Salmazlar çocuk cezaevleri de var
Pek adalete inancımız kalmadı suça sürüklenen çocuk deniliyor her yerde ya aileleri ne durumda polislerimizin
1,474,430 soru
24,139,250 cevap
334,432 kullanıcı