Dün 8 haftalık gebeliğim sonlandırıldı haftalardır farklı farkli doktorlara göründüm bebeğimin cansız olduğuna karar verildi ve gebeliğim sonlandırıldı başı sağolsun dediler ben ne diyeceğini şaşırdım sesim çıkmadı sessiz sessiz ağlamakla yetindim sadece
Bazen sessiz kalmak da duadır güzel kardeşim Allah sabır versin 🦋
Allah bir daha yaşatmasın verende allah alanda rabbim ileride tekrar evlat nasip etsin inşallah üzülme lütfen
Ben boş gebeliğe kürtaj oldum bilmiyorum anneliğin tarif edilemezliğinden galiba orda bir bebek oluşmadığını bile bile yasını tuttum çok saçma üzerinden geçen zamanda ara ara sağlıklı olsaydı şimdi şu kadarlık olmuştu vs diye geçiyor insanın içinden. Rabbim acını hafifletsin bir daha da yaşatmasın canım
Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın:(
Amin çok teşekkür ederim Rabbim düşmanımı bile evlat acısıyla sinamasin
Bu acıyı yaşayan çok oldu en azından sana destek olmuşlar basın sağolsun demişler....
Rabbim bir daha göstermesin bu acıyı size bize kimseye Rabbim sabrını verir insallahb
Çoğu insana başından geçiyor bu kurtaj allah hayırlısını nasip etsin
Geçmiş olsun canım.benim de 4 yıl önce 22 haftalık gebeliğim sonlandırıldı şimdi çok şükür bir evladım var ama aklım hâlâ ilk bebeğimde yaşasaydı şimdi 4 yaşında olurdu diyorum ama nasip kısmet .sende üzme kendini Rabb'im tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım 🤲❤️
Başın sağ olsun canım benim
Allah hayırlısını versin rabbim
Ben de boş gebelik yaşadım onu kürtaja etmek zorunda kaldılar 9 haftaya 10 haftaya yakın beklediler beni ne olur ne olmaz belki geç oluşmuştur falandır diye bunda bile annelik işgüdüleri olup çok üzüldüm insan bilemiyor ne diyeceğini Rabbim en güzelini yine en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bir daha yaşatmasın böyle şeyler bazen susmak en iyi cevaptır kardeşim rabbim dayanma gücü versin çok geçmiş olsun başın sağ olsun ❤️
Allah sabır versin canim
Acıdan acı yarıştırılmaz Fakat benimde 30 haftalık gebeliğim sonlanmıştı çok uzun yıl oldu hala unutamıyorum görmüştüm de çok üzülmüştüm Rabbim bir daha yaşatmasın İnşallah varsa olanlara sağlık versin yok ise Rabbim tez vakitte elini doldursun sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah🤲
Çok çok geçmiş olsun canım Allah yeniden kucağını doldurur inşallah❤️bende geçen sene 7 haftalık düşük yapmıştım şimdi 34 haftalık hamileyim bebeğimde çok sağlıklı düşükten sonra hemen gebelik oluşuyor ve sağlıklı oluyor doktorlarda genelde öyle der üzülme Allah bidaha verir inşallah dualarımdasın
1,476,949 soru
24,176,336 cevap
336,123 kullanıcı