+1 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından

Babam vefat etti dayı kızı cenaze evine geldi beni ne bir öpme ne başsağlığı diledi ama ablama diledi çok zoruma gitti. Şimdi hiç içimden düğününe gitmek gelmiyor. Birde kıkır kikir güldüler cenaze evinde sakalastilar az kalsın kavga edecektik

7 Cevaplar

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Seninle özellikle mi görüşmedi yani oncesinde yaşanan bir gerginlik sogukluk falan mı olmuştu bilemedim samimiyetiniz nasıldır şimdi tek bir duruma göre bişey demek çok doğru değil ama o cenaze evinde sakalasma kısmı maalesef toplumumuzda çok fazla yaşanan bir durum keşke olmasa. İçinden gelmiyorsa takısını gonderirsin 

-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından

Evet başka fikri olan

0 oy
(234 puan) tarafından

Benimde  çok iy anlaştığım kuzenim annem vefat edince n aradı n sordu 

Kırıldım ama kendi icimde zaten artık kimseyi de takmıyorum hiç kimseyle konuşmuyorum snd öyle yap bu zamanında yanında olmayan birinden n beklersin 

Düğünü oldu aramadım oda bni aramadı gerçi 

Öyle işte boşver yaniiii

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Ateş kendi evine düşmeyene kolay geliyor işte. Ben gitmezdim. Sana baş sağlığı vermemesini geçtim gülüp şakalaşmak nedir...

0 oy
(9,616 puan) tarafından

Ne gidecem ya

0 oy
(198 puan) tarafından

Yani bende öyle düşünüyorum ne gıdecem ya diye düşünüyorum düğünüme de geldi tebrik bile etmedi 

0 oy
(25,799 puan) tarafından

Öyle saygısız bir insanın düğününe gitme zaten cenaze evinde şakalaşmak nedir ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 694 göst.
30 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslibugracan (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 997 göst.
9 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 655 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nrtn123 (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,178 soru

24,108,278 cevap

332,814 kullanıcı

...