Kızlar yarın anasınıfına başlicak oğlum öğlenci ama öğretmenden ses yok 12.30 tan 5.30 kadar yarın beslenme felan koysammı ögretmenle tanışmadık bile yardımcı olursanız sevinirim anasınıfına ilk gün için şunu yap bunu yapma gibi tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız
sen hazırlıklı git yine. çocuk bu ne zaman acıkacağı belli olmaz.
1 meyve bi poaça, sandviç gibi çocuğunun yediği tarzda bir şey koy
Geçen hafta gitmediniz mi uyum haftasına. Beslenme listesi ve malzeme listesi atmadıysa ne yapacak çocuk yarın. Ben olsam çoktan sorardım öğretmene beslenme listesini.
Öğretmen netleşmedi dediler uyum haftası yapılmadı maalesef
Vallahi sormasak hiçbişey söylemiyor uyum haftasına gidemeyen ler için gruptan bile bilgi verilmiyor
Grup diye daha bişey yok ortada uyum haftasınıda geçtim
Bizde yarın gtcez bizim yarı özel yarı devlet öyle biliyorum. Yedek kıyafet . Şu bide içerde giymesi için terlik dedi bizde bunnlar cnm sanada fikir olsun
Nasıl bir ses yok öğretmenden? Oryantasyona gitmediniz mi? Bize beslenme listesi atıldı yarın kısa gün gidecekler yine beslenme koyun ama az miktarda koyun dedi. Gelirken de yedek kıyafet besleme suluk ve panduf getirin dedi. Kırtasiye malzemelerini almadık henüz onun için de toplantı yapılacak
Karar gelmedi oryantasyondan gelirse bilgilendiriliceksiniz denildi eğer mesaj felan bişey gelmezse 8 eylülde başlanıcak okulda numaramda var kayıt yaparken verdim ordan bildirim geldi öğretmen netleşmemiş öğlenci iki grup bi grup tanışmaya felan da gitti bizim hocadan ses yok
1,474,866 soru
24,146,171 cevap
334,671 kullanıcı