0 oy
131 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (284 puan) tarafından

Kızlar yarın anasınıfına başlicak oğlum öğlenci ama öğretmenden ses yok  12.30 tan 5.30 kadar  yarın beslenme felan koysammı ögretmenle tanışmadık bile yardımcı olursanız sevinirim anasınıfına ilk gün için şunu yap bunu yapma gibi tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,387 puan) tarafından

sen hazırlıklı git yine. çocuk bu ne zaman acıkacağı belli olmaz. 

1 meyve bi poaça, sandviç gibi çocuğunun yediği tarzda bir şey koy

-Reklam-
0 oy
önce (17,340 puan) tarafından

Geçen hafta gitmediniz mi uyum haftasına. Beslenme  listesi ve malzeme listesi atmadıysa ne yapacak çocuk yarın.  Ben olsam çoktan sorardım öğretmene beslenme listesini. 

önce (284 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Öğretmen netleşmedi dediler uyum haftası yapılmadı maalesef 

0 oy
önce (467 puan) tarafından

Vallahi sormasak hiçbişey söylemiyor uyum haftasına gidemeyen ler için gruptan bile bilgi verilmiyor 

Grup diye daha bişey yok ortada uyum haftasınıda geçtim 

0 oy
önce (6,988 puan) tarafından

Bizde yarın gtcez bizim yarı özel yarı devlet öyle biliyorum. Yedek kıyafet . Şu bide içerde giymesi için terlik dedi  bizde bunnlar cnm sanada fikir olsun 

0 oy
önce (11,450 puan) tarafından

Nasıl bir ses yok öğretmenden? Oryantasyona gitmediniz mi? Bize beslenme listesi atıldı yarın kısa gün gidecekler yine beslenme koyun ama az miktarda koyun dedi. Gelirken de yedek kıyafet besleme suluk ve panduf getirin dedi. Kırtasiye malzemelerini almadık henüz onun için de toplantı yapılacak 

Karar gelmedi oryantasyondan gelirse bilgilendiriliceksiniz denildi eğer mesaj felan bişey gelmezse 8 eylülde başlanıcak okulda numaramda var kayıt yaparken verdim ordan bildirim geldi öğretmen netleşmemiş  öğlenci iki grup bi grup tanışmaya felan da gitti bizim hocadan ses yok 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 334 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (643 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 62 göst.
+1 oy
9 cevap 239 göst.
0 oy
8 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,474,974 soru