+3 oy
369 göst.
önce Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından

Kızlar 5 yaşında kızım anaokulu na başlıyor kızım biraz yaramazdır benim kayınvalidem de şimdiden herşeye karışmaya başladı yok neymiş yaramaz olduğunu öğretmenine söylicek miş yok onu söylicek yok bunu söyleyecekmiş ama ben karışmasını istemiyorum sizce karışmaya hakkı var mı yoktu bir süredir şimdi geldi herşeye karışmaya başladı 

14 Cevaplar

+6 oy
önce (3,436 puan) tarafından

Öğretmenini uyarın, benim dışımda kimseye kızımla ilgili bilgi vermeyin ve teslim etmeyin diye. Zaten gidip söylese öğretmen haddini bildiriri

önce (468 puan) tarafından

Bakalım hayırlısı ne olucak 🤷‍♀️

-Reklam-
+4 oy
önce (2,165 puan) tarafından

Ya ben kendi annem babam olsa dahi sınırlarımı çiziyorum çocuğuma karşı. Bak en basiti bisiklet istedi oğlum. Babası bu sene alınmayacak seneye daha bilinçli biner dedi. Aldırmadım . Sadece Babası ve ben çocuğumuz hakkında karar verme yetkisine sahibiz ebeveyn olarak bir birey olduğunu idrak edinceye kadar . 

Demem o ki onun ebeveyni babaannesi değil sen ve eşinsin . Çocuğuna bu kadar müdahale  ettirme hiç bir şekilde hakkı yok hiç bir şey için. Kimin onun ebeveyni olduğunu güzel dille hatırlat güzel anlamıyorsa sert hatırlat .

🙏🙏👍👍

+3 oy
önce (5,457 puan) tarafından

yok tabii ki

anası babası varken o kim pardon

Beb de eşimin yüzüne karşı sen karışma be kadın dedim kötü kötü yüzüme bakıyor eşim 

+3 oy
önce (666 puan) tarafından

yav gidip okula ogretmeni bulup cocugumu sikayet edecek. arayip ogretmeni telefnlami sikayet edecek:) resmen sacmaligin daniskasi:) yaramazlik yaparsa ogretmen arayip bize sikayet eder sen merak etme sen olayi cok yanlis anliyosun de kaynanaya

Benim 7 aylık Bi kızım daha var babaanesi kucağına alınca bas bas bağırıyor kesinlikle durmuyor neden bilmiyorum inadına da ağlatır çocuğu zevk alıyor 

+3 oy
önce (691 puan) tarafından

Kusura bakmayın yada bakın hiç fark etmez kendinizi ezdirip sesinizi çıkartmıyorsanız şikayet etmeye mahkümsunuz bu kadar pasif olmakta biraz fazla

Ne yapıyım bacım çok konuştuğum tepki verdiğim zaman eşimden bende çok tepki görüyorum ben mesela trabzonda yaşıyorum kızıma dedim ki biz buraya alışamadık 3 yıldır burdayız sevemedim orayı kızım da gitmiş babaanesine söylüyor benim için dşyor ki beğenmiyor sa gitsin ama baban gidemez İstanbula diyor 

Sizi ezdiren bi eşiniz varsa zaten yapabileceğiniz bişey yok

Malesef cnm bu aralar hiç anlaşamıyoruz zaten en ufak bir tartışmamızda annenin evine git istersen diyor bana 

Eğer aileniz arkanızdaysa hiç durmayın

+2 oy
önce (6,850 puan) tarafından

İzin verirsen karışır yoksa hakkı yok karışmaya herkes kendi doğurduğuna karışsın tabi evlenip evden gönderinceye kadar 

Of of Bi çıkmazdayım ki sormayın 

+2 oy
önce (616 puan) tarafından

Dış kapının dış mandalı derler bu kadına 😂

😂😂 Eşimde laf söylettirmez 

+2 oy
önce (2,304 puan) tarafından

Burunlarini bakarken değil karışırken sokarlar zaten asla hakkı yok engel ol  sert konus yoksa çok canınızı sıkar.

+1 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Bunu gerçek mi söylüyor yani gerçekten gidip öğretmene böyle bişey söylermi yoksa torunuylamı uğraşıyor uslu dur yoksa derim seni gibisine eğer öyleyse büyükler der öyle nolcak çocuklar öğretmeni salsın dinlesin diye eski insanların düşünceleri ama gerçekten gidip böyle bişey yaparsa ozmn sanamı kaldı derim tepkimi koyerım ben olsam 

Bilmiyorum da cnm ben hiçbişekilde karışmasını istemiyorum sonra çocuk beni dinlemiyor bu sefer 

Birlikmi oturuyorsunuz öyleyse çok zor söz geçirmek maalesef 

Malesef 6 yıldır evliyim 6 yıldır birlikte oturuyoruz

Ozmn her öyle dediğinde düzgünce uyarıcaksın canım tartışmanın anlamı yok birlik ev çünkü boşa huzursuzluk ama dediğinde uyar öyle söyleme öğretmen korkusu olur gitmek istemez diye 

+1 oy
önce (473 puan) tarafından

Biz neden cevap vermiyoruz ya hep içimize atıyoruz. Direk yüzüne söylesek nolur mesela ne münasebet ben annesiyim ben dururken sana bir şey söylemek düşmez diye. Oda öyle mal gibi kalsa 

Neden cvp veremiyoruz cnm ben söyliyim büyüklerimize saygısızlık yapmamak için kalp kırmamak için 

önce (473 puan) tarafından

İşte o zaman da başımız ağrıyor dişimiz dökülüyor bende öyleyim çünkü :) 

+1 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ev üstünde mi kalıyorsun canım.

Karışmaya hakkı yok 

Anlayamadım cnm beraber yaşıyoruz kayınvalidem ile 

önce (1,212 puan) tarafından

Bizde gelin ayrı eve cikmazsa ev üstüne gititm derler ondan öyle sordum canım.

Ama birşey diyeyim mi canım sürekli böyle müdahale olursa çocuk hiç kimseyi dinlemeZ herkesten bir ses çıkarsa.

Okulda hayatında da etkilenir .kesin olarak karışmamasıni söyle 

Anladım cnm tşk ederim 

+1 oy
önce (1,636 puan) tarafından

genelde hep oyle derler kiii yoksa nerden bilcek okuluda ogrtmenide 

+1 oy
önce (24,175 puan) tarafından

Dikkatimi çeken ne biliyor musun bazı insanlara cevap verirken bazılarını es gecmissin kimse de senin aksine bişey dememiş bunu bir kaç postunda da gördüm bence yanlış insanlar onemseyip yazmış yapmayın ya bir teşekkür etmek ya da küçük bir cevap zor olmamalı işinize gelene cevap gelmeyene boşver ..

Kusura bakmayın bazen cvp yazamıyorum herkese o an ya unutuyorum ya da giremiyorum siteye kalıyor öyle 

0 oy
önce (1,887 puan) tarafından

Bizde ilerde kaynana olacaz inşallah şikayet ettiğimiz istemediğimiz ne varsa onları biz yaşamayız. Gelin kaynana mümkün mertebe uzak olsun bayılıyorlar got gote olmaya afedersiniz. Mesafe mesafe mesafe tek bildiğim bu. Mesafeyi bı kere açınca ipinden kopmuş gibi savuruyor kaynanalar 

Kesinlikle ama benim bu kaderim sanırım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,124 göst.
3 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 310 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,703 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,234 cevap

334,916 kullanıcı

...