+1 oy
150 göst.
önce Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından

Kızlar 4 yaşında 6 aylık bugün ama sififi için kayıt yapacaktim ogretmen bahçede müdüre gitmemi istemedi bana dedi niçin geldiniz oğlumu kayıt için bana dedi oğlunuz kaç yaşında dedim 2021 doğumlu dedi almıyoruz 2020 olucak diye yoksa benmi safim bilemedim bı öğrenciden mi kurtulmak istedi 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (2 puan) tarafından

Ben size direkt okul öncesi öğretmeni olarak cevap vereyim. Yaş önemli her okulda 4 yaş öğrenci sınıfı açılmaz. Öncelik 5 yaştır. 5 yaşında öğrenci ve talep fazlaysa talep karşılanıp boş sınıf kalırsa 4 yaş alınır. 5 ve 4 yaş çocuk aynı sınıfta olabilir ama burda 4 yaşındaki çocuğa yazık olur. Aradaki 1 yıl hatta 6 ay fark bile gelişim becerileri açısından bariz bellidir. 4 yaşındaki çocuk geride kalacağı için özgüveni ve uyum sağlaması açısından olumsuz etkilenir. Bizzat tecrübe ile sabit bu anlattıklarım. 

önce (66 puan) tarafından

Vet mesela bugün toplantıda hoca 4 yas grubunda daha derslere başlamadık ama 5 yas ilerliyor xedi çok fark var aralarında 

önce (236 puan) tarafından

A ben busene gitse gelecek senede aynı anasinfana tekrar göndereceğim 6 yaşında bide verecektim demek istediğim iki yıl göndermeye düşünüyordum onun ben bu sene de gitmesini istiyordum 

Çok hevesleniyir abisi bire gidiyor bende gitmek istedim bazı farklı ilcerde alıyor 4 yaş üstünü 68 aylık olması gerekiyor size benim dediğim mantıklı değilmi siz öğretmeniz iz diye sordum

önce (66 puan) tarafından

2021 hangi ay

Martin 21 cnm

-Reklam-
+1 oy
önce (10,207 puan) tarafından

Her okul 2021 olanları almıyor bazı okullarda sadece var 4 yaş gurubu 

Yiyenin cocgumdan 4 ay küçük gidiyor 

önce (10,207 puan) tarafından

Aynı okula mı öyleyse kontenjan dolmuş olabilir için rahat etmediyse müdürlede bir görüşelim deseydin 

Yarın gidip müdürle konusacam 

+1 oy
önce (7,322 puan) tarafından

Okula göre değişiyor sanırım bizim anaokulu 3 yaş bile aldı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
+2 oy
5 cevap 190 göst.
0 oy
9 cevap 286 göst.