+2 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (313 puan) tarafından

Merhaba annemler çocuğu anasınıfına gidip servise veren varmı 2 aylık bebeğim var benim götürüp getirmem zor servise vermeyi düşünüyoruz sabah 7 öğlen 12.30 ama eşim çok küçük birşey olur diyo.Ama götürüp getirmesi zor mesafe biraz var.Kisin yağmurda soğukta bebekle gidemem veren varmı ?

9 Cevaplar

+2 oy
önce (525 puan) tarafından

vardir illaki. sonucta serviste hostesler oluo. cocugun elinden tutup indirip kapiya kadar teslim edio teslim alio. degsen bisey yok sen kendin goturuyormus gibi rahatlikla verilir. tabi servis ceken sofor servisteki hostes servisin firmasi falan guvenilir olacak illaki yalap şap isini yapanlara lise cocugu da emanet edilmez servise.yani kucukluk buyuklukle alakasi yok servis firmasinin isini nasil yaptigi onemli

önce (9,925 puan) tarafından

Olmuyo canım yalandan ilk 1 2 ay eşlerini çıkarıyorlar sonra denetim vs yok nasılsa diye çıkmıyorlar bile kadınlar geçen sene kızımın sınıf arkadaşı düştü serviste çocuğun burnu kırılacakmış 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,890 puan) tarafından

Ben verdim bakım korkuyorum ama mecburum küçük oğlum var hamileyim erken doğum yapacam imkansız götürüp getirmem servisli okula aldırmak.icin bile canımız çıktı  küçüklerde hasta oluyor o okul.uolunsa geçen yıl götürdüm ama cok zorlandm 

önce (313 puan) tarafından

Servisli okul derken her okulda servis olmuyormu 

Bizim cikanda yokmuş eşim sordun bı tane daha var orayada sormuş uok demişler bı tane okuldan bagimsz olan vardı yakın hem acil.birsey olsa iyi kötü çocuklarla cikarm gunkuk getir götür imkansz

Müftülüğün vardı gece. Yıl gitti çok sevdi götürdüm ama Git gel benm günüm bitiyordu küçük çocukla gel uyut kaldır uyku duzeni hiç olmadi

+2 oy
önce (18,540 puan) tarafından

2 aylik bebekle zor canm birde uzakmis 

Ben ilk 1 ay kendim getir götür yapicam alışması acisindan sonra servise vericem kışın zor 

+2 oy
önce (15,919 puan) tarafından

Kızım 2 senedir servisle gidiyor anaokulu 

önce (13,441 puan) tarafından

Servisler ne kadar canım

+2 oy
önce (2,696 puan) tarafından

Ben vermiştim servis varsa ver büyük kolaylık. Anaokulunda servis ablası zorunlu zaten. Kapıdan o alıyor inerken o indiriyor. 

+1 oy
önce (9,925 puan) tarafından

Ben vermedim vermeyide düşünmüyorum 3 servisle görüştüm özellikle servis ablası varmı diye eşiniz dediler tamamen yalan ilk ay çıkarıyorlar sonra hak getire çocuklar kendi aleminde düşen kalkan ne arasan 

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Geçen senede servise verdim kızımı hiç sıkıntı yaşamadım bu sene tekrar anasınıfına gidicek yine servisle gidip gelecek zaten yardımcı abla var asla bırakmıyor çocukları. Benimde senin gibi küçük bebeğim var tabii bu sene daha büyük ama okul yürüme mesafesinde değil mecbur gidip gelmekte otobüs kullannmam gerekiyor karda kışta iki çocukla çok zor olacak en iyisi kapıdan gitsin kapıya gelsin

önce (13,441 puan) tarafından

Ne kadar servis fiyatları

önce (22 puan) tarafından

Geçen sene 3 bin veriyorduk bu sene henüz servisle gitmedi malûm alıştırma haftasıydi önümüzde ki hafta gelip alacak fiyatı o zaman konuşacağız 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Serviste başına bı iş gelir dikkat etmiyor kar ki

Küçük elektrikli araba aldım onunla götürüp getircem hem güvenli olur 

0 oy
önce (284 puan) tarafından

Biz iki okulla görüştük kayıt yaptırmadan önce ikisi de anasınıfı için servis imkanı yok dedi. Yani okul değil de o okula giden servisler anasınıfı öğrencisi almadığını söyledi. Mecburen en yakın olana kaydettirdik benim de iki yaş bebeğim var mecburen bazen yürüyerek bazen dolmuşla goturucem

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 119 göst.
+1 oy
3 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,474,071 soru