+1 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından

Kızlar bu takviyeyi emzirirken veya vitamin değerleriniz düştüğü zaman kullanan var mı iyi mi 

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,914 puan) tarafından

Bunu bende çok düşündüm ama en sonu solgar brewer's yeast with vitamin b12 aldım süt yapsın diye bi işe yaramadı ama maalesef 

önce (296 puan) tarafından

Süt çok şükür var ben yapması için değil kendim için kullanmak istiyorum çok güçsüz yorgun hissediyorum saçlarım dökülüyor cildim kuru unutkanlık ara ara oluyo genelde çok unutmam öyle birşeyleri düşmüş değerlerim biraz toparlasın diye düşündüm 

önce (2,914 puan) tarafından

Bi fikrim yok o konuda canım inşallah işe yarar 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,923 puan) tarafından

Ben kullandım, iyi geliyor ama aman aman bir mucize bekleme. 

Lacmix var bir de o daha etkili ama ta o zaman 400 liraydı, o zaman dediğim 2021 :)

Denemek istiyorum bende 8 aylık oldu artık emiyo çok güçsüz yorgun hissediyorum büyük ihtimalle vitamin değerlerim düştü ondandır ek gıda alıyor ama yine süt daha çok emdiği için güçsüz hissediyorum saçlarım falan çok dökülüyor belki toparlar denemek istedim de çok mu pahalıdır ya yazdirsak da etki etmez gerçi vitamin bu oğlumda ocean mumy kullanmıştım ama bu daha vitaminli sanırım diye denemek istedim 

önce (5,923 puan) tarafından

Lacmix devlet karışılıyor mu emin değilim. Vitaminlerin çoğunu karşılamıyor çünkü.

Çok normal kuzum yorgunluk da saç dökülmesi de. Ben doğumdan sonra 1 sene aynaya bakmak istemedim. Çok yorgun, saçsız, 40 kilo bir kadın olmuştum :) İnsan pantolonu belinden düşüyor diye ağlar mı ya :) 

Vitaminlerle falan eh işte oldum. 42-43 anca olabildi kilom. Oğlum 1 yaşındayken işe döndüm, sosyalleştim, yorgunluklarım azaldı. Emzirme azaldıkça kilo alır oldum. Şu an 55 kiloyum ve vermek istiyorum :)

Zaman zaman zaman. Saçlar da güzelleşecek yorgunluk da azalacak.

+1 oy
önce (47 puan) tarafından

Ben kullanmıştım ilk 3 ay değerlerim çok düşmüştü bu takviye beni toparladı diyebilirim size ek olarak demir de kullandım tabi

Anladım teşekkürler denemek istiyorum bende 8 aylık oldu daha çok güçsüz yorgun hissediyorum saçlarım dökülüyor cildim kuru unutkanlık çabası umarım topalar biraz 

+1 oy
önce (118 puan) tarafından

Ben kullanıyorum. Doktorum 6 ay kullanmami soyledi.

0 oy
önce (28,984 puan) tarafından

Ben kullanmadım kapsül olduğu için başka ilaç yazdırdım sonra 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy