+1 oy
128 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,056 puan) tarafından

Selam kızlar bayadır yoktum buralarda 2019 dan beri üyeyim ama ikinci bebeme en son hamileyken buradaydım o 2 buçuk yaşına girdi anca düzene girdik :D bu sene Eymen 1 sınıfa başlayacak geçen sene anaokuluna yollamamıştım ensar yürümeyi yeni öğreniyor diye kayıt yaptırdım ama şube daha belli olmamış sizinkiler belli mi okul numarası 52 geçici şube diye yazıyor e devletten öğrencilik belgesi ile sorgulama yaptığımda 1-5 eylül uyum haftasıymış okula gidince mi tanışılacak acaba çok merak ediyorum nasıl geçecek bir de bizim küçük emiyor yapışık gibiyiz büyüğün okulu inşALLAH durur o da bensiz :D 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (5,056 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yapay zeka niye böyle yaptı ki şimdi :D 

-Reklam-
+2 oy
önce (17,209 puan) tarafından

Benim kizimda bu sene birinci sınıf . Bizim şube ve öğretmen dün belli oldu. Öğrenci belgesi alıncada yaziyor şubesi. 

Canım öğrenci belgesi oluşturdum e devletten günde bir kere oluşturulabiliyormuş adı soyadı TC vs yazıyor alt kısımda 1 sınıfa 52 numaralı geçici şube sınıfı diye 

+1

Yok bizimkinde E şubesi yaziyor. Daha önce bizde de geçici şube yaziyordu. 

Anladım canım o zaman belli olur herhalde şimdiden hayırlı olsun sanada🌸🩷

+1

Hepimizin gazasi mübarek olsun şimdiden. Sizinkide belli olur en geç yarın. 

+2 oy
önce (12,971 puan) tarafından

Öncelikle hayırlı olsun Allah bol bol sabırlar versin😄

Evet sınıfta toplanilacak ilk gün tanışma olacak sonra ki günler 2 saat falan okulda kalacak çocuklar veliler ise bahcede bekleyecek ilk hafta böyle geçecek sonra dersler başlayacak. Yani bizim böyleydi oğlum  bu sene 4. Sinif bama seneye kızım 1.sinifa başlayacak tekrar başa döneceğim🫣

Büyük baya kocaman olmuş ya tabi 4 sınıf anneliği varken 1 sınıfa tekrar başlamak zor olur kesin😂 Ben şuan Kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye benim ki sürekli konuşan bir çocuk çok seviyor konuşmayı atlamayı zıplamaya inşallah uyumlu olur ya🥴 okuma yazma öğretmesi de cabası herhalde🤫

önce (4,051 puan) tarafından

Okul kıyafetleriyle mi gidilecek 

önce (4,732 puan) tarafından

Aa bahcede ailelerin bekledigini bilmiyordum, calisan annelere zor bir durum.  Ama 2 saat ise ilk zamanlar iyi jirsey

önce (12,971 puan) tarafından
+1

Kızlar anca girebildim uygulamaya. 

Yani isteyen sivil de gönderebilir ilk hafta. Sonrası zaten zorunlu üniforma. Lolicim uyum haftası olduğu için ve çocukların alışması için kısa süreli okulda kalıyorlar veliler bahçede bekliyor. Tabi isteyen yine evine gidebilir ama gidemiyorsun😄 

Okuma yazma kısmına hiç girmiyorum beyzacim:)

İnşallah çok zorlamaz seni 

Amin canım amin🫣 benim ki ufak tefek okuyabiliyor harfleri de tanıyor çoğu harfi benim ismimi babasının ismini vs okuyar telefonda kağıtta görünce televizyon kanallarını sayıları vs okula başlayınca hevesi devam eder mi bilmiyorum😬

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 654 göst.
28 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
+1 oy
6 cevap 362 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu