+3 oy
1,451 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar merhaba yaşadığım durum üzücü berbat bir durum kaç gündür kendime gelemedim.Esimjn ******** ailesinin yanına köye gittik.5.5 yaşındaki oğlum 14 yaşındaki kuzeni tarafından cinsel istismara uğradı.ben farketmesem anlaşılmaya altı.kiyafeti oğlumun şortunun üzerine alel acele çekilmişti bu olay gözümüzün önünde yan odada gerçekleşti eşime emanet ettiğin çocuğum bu şekilde tacize uğradı.Cocukla ailesi yuzlestrmedi kapı kilitlems oğlumun şortunu zorla cikartms doktorculuk oynayalm diye kandrms.o gün eşim belki çocuk yalan söylüyordur diyerek benm şikayetçi olmama engel oldu  kaynım ve kaynanamlar da abartiyorsunux diyor.Bende sabahı bekledm bir gün kaldm oğlum sabah yine aynı şeyleri anlatinca jandarmayı aradım şikayetçi oldum pedagog eşliğinde oğlumun ifadesi alındı bir değil bir kaç kez taciz etmiş.o picin iç çamaşırlarını yikamislar hemen benm oğlumun kiyafetlerini verdm ama eşimi dinleyip  bir gün beklediğim için pişman oldum DNA çıkar mı vucuda boşalma olmasa bile?ben kafayı yiyeceğim bide bu sene şehire gelip okuyacakti liseyi o ** ben insanlık edip bana da gel diyordum yengesi olarak.Esimin ailesi o ******** i korudu.

35 Cevaplar

+18 oy
önce (4,943 puan) tarafından

İsteyen hakkımda kötü düşünsün ama Allah korusun da ne yapar ne eder kendi başımı yakmadan o çocuğu yürüyemeyecek hale gelene kadar yaşattığını yaşattırırım. O kocayı da boşar, ailesinin de belası olurum ömür boyu.. Bugün bunun bedelini hem o çocuk hem de üzerini kapatmaya çalışan aile ödemezse daha çok kişinin canı yanar.. 

önce (2 puan) tarafından

Devlet ona ceza versin bı İnşallah yüzünü her yerde paylaşacak o itin kopegin

önce (2 puan) tarafından

görümceme bile pedagog la eşim konuşurken ses kaydı alms onu attık onunda oğlu var küçük onu da durmuyor yaramaz diye kapıyı kilitleyip odada tutuyormis dedik dikkat edin sizde çocuğunuza bütün köy tek tek aradı sordu dedm o namussuzw dikkat edin çocuklarınıza sahip çıkın 

önce (516 puan) tarafından

cocugu koye afise ettiysen koye anlattiysan boyle boyle diye iyi. herkes kendi coluguna vocuguna hem dikkat eder hemde sorar . belki anlatan bir vovuk daha cikar banada boyle oldu diye ailesi cesaret eder sikayet ederse o p.ic daha vok ceza alir hayati kaysin insallh. varsa kotuluk yaptigi baska vovuk koyde. insallh onlarda sikayetci olursa o pslik srfsizin basi hepden yanar yansinda

önce (2 puan) tarafından

Eşim dedi söyleme dedim kusura bakma benm evladım gunahsiz günahkar olan onlar utanacak olan benm evladım değil ben değilim utanacak olan onlar.herkes önlemini de alsn

önce (4,943 puan) tarafından

İlk anda şikayetçi olsaydın çok iyi olurdu ama olsun köye de yaymış olman iyi, herkes çocuğuna sahip çıkar. Size de çok geçmiş olsun.

-Reklam-
+10 oy
önce (4,563 puan) tarafından

Normalde ayrıl demem. Ama ayrıl kocam dediğin o adamdan. Eğer bunu normal görüyorsa ve senin abarttınığını düşünen bir aileye sahipse kendileri de zamanında bir çocuğu taciz etmiş demektir. Demek ki eşin de ailesi de çocuk istismarcısı bunun başka bir açıklaması yok. Gün gelir senin çocuğunu kendi babası bile taciz eder bu olaydan sonra. Çocuk çevreniz tarafından açık hedef haline gelmiş olur. Mümkün oldukça eşin de dahil o çevreden uzak durmalı hatta hiç görüşmemelisin. Olaya tepki göstermek yerine seni suçluyorlar bir de.

önce (2 puan) tarafından

Eşim normalde nefret eder bu olaydan tiksinir.suan hepsinin tlini engelledm.onun telinden bı konuşsun anasiyma babasiyms dinlemem boşanma kağıdını imazalayp defolup gitsin onun birşey olmaz demsi yuzunden ben bunu yaşadım 

önce (5,169 puan) tarafından
+2

kesinlikle katılıyorum, çocuğuna karşı sessiz duran adamdan baba olmaz, baba olmuyorsa koca hiç olmaz. inşallah yavrum unutur her şeyi 

önce (2 puan) tarafından

Benm evlatlarım kocamdan daha kıymetli kimse kusura bakmasın anasıyla babasıyla görüşsnntek celsede bosaaniriklm onunla ben onun rahatlığı yüzünden bu kadar acı çekiyorum.cok rahat yapısı var o saniyo ki geçmişteki gibi herkese guvenilr

+5 oy
önce (6,940 puan) tarafından

Kanım dondu Allah'ım muhafaza. Ben bu yüzden kız kıza da olsa çocuğumu kuzenleriyke oynatirken kapı açık oynatiyorum. 

Nasıl farkettim cnm oğlun sana mı anlattı direk 

Eşimin yeğeni mi kuzenimi ben orayı anlamadım ayrıca nasıl eşin abartoyirsin falan der onuda anlamadım kim olsa o çocuğun ağzını burnunu kirardi

önce (2 puan) tarafından

Dövdüm canm ama yetmedi hatta bıçak aldm gözüm döndü bicaklayacaktm babası denen pislik elimden kivirdi aldi

önce (22,998 puan) tarafından

Seni tebrik ediyorum bu korku ona yetsin pislik çocuk diyoruz bide böylelerine 

önce (4,801 puan) tarafından

Ah bi tane bıcaklasaydın bacağına ** oğlu itler. Kansızlar

+1

SuphanALLAH nasıl iştir bu. Nasıl yüzyüze gelinecek illa ki aynı ortamda olunacak yani bu çocuk pisliğini nasıl uzak tutacaksinz hayatınızdan. Bu yavrucak nasıl unutacak . İnşallah unutur valahi bn iki yaşında ne yaşadığımi hatırlıyorum dayımın vefatını herşeyi hatırlıyorum. Bu çocuk 5 buçuk ya .  

Ailelerin yetiştirmeyi bilmediği bu pislikler yüzünden  başka çocuklar heba oluyor. Kackez kim bilir denemiş ya. 

önce (5,341 puan) tarafından

Canim naptiniz ses seda var mi bi gelisme var mi cok merak ettim sizi cocuk nasil siz nasilsiniz 

+5 oy

afederain ama esin malmi? o cocugu öldurmesi lazimdi. gtsene hemen doktora cocugun orasinda burasinda  illaki vardir bir ornek. iliski olarak yaptiysa makatinda catlak vardir . kaynananlari da sikayet et polise . cocugu ailesini ve esinide sikayet et

önce (2 puan) tarafından

Çok şükür makatta birşey yok kuzum birleşme olmamış ama eşim mal malın önde gideni ben çok uyardım onu bir yere gidecek olsak komşuya bırak çocukları beş dakika da gider gelirz derdi ben emanet etmezdm benle kavga ede ede dışarı çıkardı şimdi itten köpekten rezil moral sıfır ama iş işten geçtikten sonra pişman olsa ne yazr

kotunun iyisi diyeceksin en azindan birlesme olmadiysa ama cocuk unutmaz. yasi unutacak yas degil  pedagog falan yogun terapi aldirin ileride cocugun cinsel yasantisi karsi cinse ilgisi kendi cinsine ilgisi allak bullak olmustur ic dunyasi . ailesine guvensizligi kendini tehlikede hissetmesi. yani 3 yas civari olsa unutur hatirlamayabilir ama 5.5 yas buyuk unutmasi imkansiz. cok uzuldum gercekten babasi daglara taslara vursun kafasini. insallh o pislik de cezasini ceker . sen kimseyi dinleme sonuna kadar sikayetci ol

önce (2 puan) tarafından

Pedagog dedi 0/6 yaş arası unutur ama imkanı yok ben o yaşlarımda ne yaptığımı hatırlıyorum canm destek aldrcam inşallah şimdilik gozlemleyn böyle davranışları sergiler ise bize getirin dedi bide benm oğlum tuvalet e gitse kapıyı örten biri kardeş o baksa tuvalet de basbas bağıran bı çocuk 

önce (2 puan) tarafından

Oyun oynayacas diye kandrms

+4 oy
önce (972 puan) tarafından

Canım ben de bir olay yaşadım anlatayım 

Eski kayın pederim tarafından tacize uğradım 

Ve o pçe nasıl tokat attığımı karnına yumruk vurduğumu inan hatırlamıyorum 

Direk sokaga indim 

Sinirden titriyorum 

Yemek yiyemedim açım 

Neyse ** oğlu geldi

Dedim eve gidelim 

Başım ağrıyor 

Neyse geldik eve 

Anlattım babasının yaptıklarını 

Bana dedi ki ;babam oranı buranı ellediyse ne olmuş yani dedi.

Af buyurun yatağa alıpta seni....yaptımı dedi 

Dünya ayağımın altından kaydı 

Ona bir okkalı tokat yapıştırdım 

Bosanmak istediğimi söyledim 

O gece kendini balkondan atmaya kalktı bosanma diye

Hemen Amcasını aradım 

Dedim gel 

Geldi konuyu anlattım 

Bana Amcası; kızım biz bunu kendi aramızda halledelim dedi ailene anlatma bosanma dedi.

Amca sen ne diyon Dedim ya

Alın gidin oğlunuzu Dedim 

Benim başımı belaya sokcak dedim 

Amca gitti.

Hemen salona kitledim kendimi 

Sabahi sabah ettim 

Sabah bu işe gitti 

Tabi ben hemen bavul hazırladım ailemin yanına gittim 

Kahvaltıda konuyu aileme anlattım 

Onlar bana inanmadılar 

Dedim ister olun yanımda olmayın

Gittim adliyeye bosanma dilekçesi hazirlattim 

Annem ben carsidayken onu çağırmış imza artırmış.

İlk celsede anlasmalı bosandim.

Sana tavsiyem canım bu işin peşini bırakma 

Hiç kimse evladından önemli değil 

Eşin seçimini yapmış zaten 

Karar hayat senin 

Bosanma demem 

Çünkü ben boşandım.

+3 oy

Çok geçmiş olsun bu arada  oğlun acil destek almali unutmasi lazm

önce (2 puan) tarafından

Sağol canm aynen destek alması şart pedagog da dedi ilerde travma olur diue

+3 oy
önce (196 puan) tarafından

Kanım dondu resmen , oğlunun psikolojisi şimdi ne haldedir 

Hep diyrmm yine diyrm çocuğunu hicbi şekilde yanlz birakmcksn , gözünün önünde olacak 

Kim olursa olsn ne geliyorsa akrabadan ailednn geliyor zaten 

O *** çocuğu bunu nasl hangi cesartle yapar , boğazini sıkıp tam gebertmlk 

önce (2 puan) tarafından

Canm karşımıza bile çıkartmadilar çocuğu bıçakla kovaladm sapığın babası yani kaynım.olacak ** tuttu elimden aldı bıçagi.ben hep eşime dedim gözünden ayırma ayırma ayırma diye diyordu ki n'olacak sanki rahat ol birşey yapacak değil.ben yeri gelr babama kardeşime bile güvenemem bu kadar rahat olamam dedm kahve istediler yaptm getirdm içtiler bulaşıkları yıkadm kaşla göz arasında bide bizim oturduğumz yerim yan odasında bu olay oluyo

önce (196 puan) tarafından

Zıkkım yiyip içsinler , o evi ateşe verip o çocuğu kimseye bırakmadan daha beterini yaşatrdm 

önce (2 puan) tarafından

Görsen sığır gibi yemek yediler içtiler kahkaha attılar güldüler ben daha adamakıllı karnımı doğurmuş değilim şuan bile midem bomboş benm evladım onların için önemsiz hicbirsey demekki

önce (4,801 puan) tarafından

Kahrolunacak bu yazdikların.  Kocanın ailesini hatta 7 kat ceddini tamamen sil bir daha asla görüşme asla affedilecek bir şey değil

önce (681 puan) tarafından

Ben olsam kocam olacak iti de boşardim adam değilmiş kocan böyle tepkisiz olduğuna göre belki tacizci çocuğa aynısını senin kocan da yapmış 14 yaşında bir çocuk bunu nerden bilip yapmış demek ki o da tecavüze uğramış bu aileden biri ona tecavüz etmiş olabilir ya da akraba komşu vb 

+3 oy
önce (1,650 puan) tarafından

Allah onunda ona inananlarinda bin belasini versin 

önce (2 puan) tarafından

Amin amin canm benm dua edin bana intikamımı onlardan kan kyatura kustura alaym.esim diyo cezaevine giderlerse onun icabına bakarlar DHA beterini orda ona yaparlar diyo

evet ta izci tecavuzculer hapishanede ayri kogusa koyyolarmis cunku ordaki adamlarin hepsinin volugu vocugu var sapikligi aksa affetmezmis mahkumlar insani duygusal icguduyle. hangi sapik tecavuzcu girdiyse hapse hep olfurulur yada inada orda tecavuz ederler bu hep boyle oluyormus

önce (2 puan) tarafından
+1

İnşallah onun da bol bol arkasına gecerler ne diyin canm benm canım yandı onunda yansn çocuk değil Ergen aklı eriyo benm çocuğuma tenezzül eden el uzatanin eli kirilsn bütün çocukların tabi 

+3 oy
önce (681 puan) tarafından

Büyük konusmayayim aynısı başıma gelse bütün ailesini çocukla ve kocamla yakardim diri diri 

+3 oy
önce (52 puan) tarafından

Ayy alllahim korkunc benimde 5 yasinda oglum var asla ama asla bi yere gonderemyorum cok tedirgin olyorim boyle seylerde senin esinin o cocugu parcalamasi gerekirdi abartyorsun ne demek o cocugun piskolojisi ne olacak nasil aklindan silecek bunlari

+3 oy
önce (1,294 puan) tarafından

Çok kötü bı durum Allah yardımcın olsun. Ama çocuğun yanında çok tepki vermemeye çalışın korkmasın daha fazla. Yaşadıklarını unutturmaya çalışın rabbim yardımcın olsun. O aileyide ıslah etsin.

+3 oy
önce (55 puan) tarafından

Ben keserdim orada cezayı kim engel oluyorsa  benimde işimin kız kardeşinin 14 yaşın da oğlu inek bekletmeye gitmiş bogmuş kendini  ama neden ? Kızlar bakın kız değil sadece beklenmesi gereken erkek de ben 20 aylık oğlumu bile kimseye vermiyorum 1 saatliğine bile babasına vermiyorum markete bakkala heryere benimle alllah korusun gözünüz açık kalın alllah yaşatmasın da ben çocuğuma böyle bişey yapacak olanı yaşatmam 

+2 oy
önce (1,886 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın canım eşini dinlemeyerek o içinde olan hep yapar eminim Başka cocuklarada yapmıştır çok abartmissan kendi.cocuklarini pazarlıyor demekki onlar sinirim bozuldu 

O kocayı da ailesinde silerdim herhalde o kapıya sakin gtme bı daha 

önce (2 puan) tarafından

Gitmek mi asla olseler mezarında tepinirim bunu da yapacagm kaynanam o.rsbusu bile ben sapik torununu cagirdm kaç oğlum kaç diyo getirtmedi yanıma kayınbaba musvettssi denecek ***** de yapmaz diyi kaynım olacak ** oda diyo yapmaz.pireyi deve yapıyorsun diyo kaynana bozuntusu dedim bbenm oğlum yapsa üstünü mu ortecektnZ

+2

Kendi gotlerini açıp surttursunler madem birşey olmuyor kusura bakma da birşey olmaz derse kocan bunu de hak ediyolar fazlasını aile içi göz yumulup unutuluyor çünkü erkek çocuğuna bide ne kdr abazalik varsa icinde demekki ergenlikte yapmış 

önce (2 puan) tarafından

Bide bunları söyleyen kayınbaba musvettesi hacı birkez de umreye gitti kaynana musvettesi de umreye gitti hacı hoca sözde ama kötülüğün üstüme toprak atarlar baskasinda böyle şey duyaalar dedikodusu bu yaparlar

Aynı boklar demekki  yüzlerine bakma sakın bundan sonra eşinde adamsa yerini bilir saten 

+2 oy
önce (6,787 puan) tarafından

Yaa senin nasil duygu yoksunu bir eşin var anlamadım ben insan evladı için canını verirken bu pislik sülalesi nasıl bunu örter kocan olacak adam müsvettesi nasıl sesiz kalıp çocuğunu düşünmez bu çocuk bunu nasıl atlatacak geleceğini mahfettiler farkındamı çok sinir oldum böyle koca olmaz olsun

önce (2 puan) tarafından

Kocam olacak şeref yoksunu toz konduramadi başta.dedi yarın sabah olsun çocuğa tekrar soralım aynı şeyi söylerse şikayet edelim dedi şimdi şikayetçi olduk diye onları o köye rezil rüsva ettik diye arayıp soramiyorlar bile son durumu 

Siz niye rezil olacaksınız onlar rezil olsun sapık evlat yetiştirmiş bide buna ortak olmuş sessiz kalmışlar

önce (2 puan) tarafından

Sessiz kalsalar keşke dün eşim görümce mle konuşuyor onada demişler ki kendi şortunu indirdi ben çektim üstüne sonra popoma iğne vur popoma parmak at demiş 5.5 yaşındaki çocuk.diyormus ki halasina yani görümceme hala poposuna parmağımla bastrdm iğne vurmus gibi yaptm DNA da çıkmaz demi diye soruyorms pislik.gorumcem de demiş sen nasl çıplak tene dokunabiliyiesun ona dokunmam bile yanlış demiş 

Hiç utanmadan bide ufacık çocuğa iftira atıyorlar çocuk nerden bilsin parmak at demeyi falan evladın için sen bence bu insanların tamamını hayatından çıkar birdaha asla görüşme 

+2 oy

Ay ne anlatiyosun bacim sen ne dicemi bilmeiyorum 

önce (2 puan) tarafından

Aslnda sunu sormak istedim canm tükürük olur vücutta birşeyler olur onun DNA su geçer mi vucuda kalıcılığı varmı çıkar mı sonuçta

Ben bir gün bekledm eşimin yüzünden DNA çıkmaz diye korkuyorum ama oğlum takir takir herşeyi anlatms pedagog da dedi yaşanms olayları anlatiyo hayali değil diye onun ceza almasını istiyorm önce cezasını çeksin sonrasinfa onu rahat birakmicam zaten 

cocugunda belki zorlama izi vardir nebilim kolundan tutup siktirmistir belki cocugun o serfsizi tirmiklamaya kurtulmaya calismistir o serefsizde bi iz olur. illaki iz kalir bence kiyafetlerini verdiysen cocugu. vocugunu yikadinmi sen ? banyo yaptirmadaydin dicem ama nerden bileceksin ki.

yapay zeke boyle yazmis

image

Dogru bi bilgim yok seni yaniltmak istemem ama senin icini rahatlarmak icinde söyleyemiyorum bunu bi cinayet gerceklesiyo aksam adam olduruyo sabah cesar bulunuyo otopsiye gonderiliyo maktulun tirnaklarinin arasinda katilin dnasi cikiyo burdan dusun bence cikar cikmasa bile pedegog raporu var 5 bucuk yasinca cocuk bunlari nerden bilecek yorumlarini okudum birlesme olmadigi icin icim cok rahatladi en azindan o aciyi yasamamis yavrum ama bu cocuk bunlari bilecek yasta degil daha bebeklik sifatindan yeni cikmis cinselligi nerden bilsin pedegog raporu bile yatarli olur bi istismar olduguna dair bu durumda da sucu isteyen cocuk annenin beyaniyla oncelii supheli olur ama o anda o evin icinde olan herkesde supheli olarak yargilanir buna kadin erkek farketmez esinde dahil olarak hatta senden bile suphelenebilirler ama sikinti olmaz Allahin izniyle cok uzuldum gercekten senin adina ayri cocugunun adina ayri cok cok uzuldum Rabbim yar ve yardimciniz olsun cocugu muhakkat tedaviye gotur bunu atlatmasi lazim 

önce (2 puan) tarafından

Yok askm banyo yaptrmadm hiç iç çamaşırı tişörtü şortunu bile degistrmemstm ertesi günü sabah cikardik poşete koyduk sonra jandarma yi arafm şikayetçi lldm

o pislik egerki bosaldiysa bir damla bile senin cocugunun kiyafetine bulastiysa haftalar sonra bile olsa cikarmis. en azindan elinin bulasigi bile surulmustur belki oyle dusun bence eger oyle durum olmussa kesin bulunur senin vocugun kiyafetinden yakalanir

Bak canan yapay zekaya sormjs ne diyo sen o kiyafetleri sakla aman esin bisey yapmasin alir saklar cope atar yikar kitafetteki ornek daha saglammis hani cpcugu sogup yapmis olsa bile suan kufretmemek icin zor tutuyorum kendimi sortu alelacele giydirmisler dedin ya illaki ic camasira yapismistir 

önce (2 puan) tarafından

Bana iğne yaptı diyo dedm sonra napti peçete ile sildi anme diyo inşallah çıkar DNA si ,14 yasinda sapik cezaevine girer mi tacizden hiç çevrede duydunuz mu 

girer tabi vocuk islah evine girer . normal buyuk adamlarin yanina girse keske orda onu yasatmazlar tecavuzculeri ayri bir kogusa koyuyorlar normalde buyuk insanlari. ama yasi kucuk diye vocuk ceza evine gider .

önce (2 puan) tarafından

Kuzum iç çamaşırı verdm olay inceleme ye eşim yok etmex öyle eşim polis memuru sadece ilk gün acaba söyledikleri yalanmi bir gün bekleyelim sabah soralm yine şimdi karşı tarafı suçlarz bu sefer çocuk şaka yaptm der Aslı olmaz anlattığının aile ile kötü olurz diye düşündü.nefeet eder böyle şeyden.silahini bile elinden aldılar birşey yapar diye

Duyunca benden daha kotu oldu ama onun tek suçu beni onlarn lafına uyup bekletmesi idi 

önce (2 puan) tarafından

Gitsin canım tek duam bu bu sonuçlar kaç günde çıkıyor internet e bakıyorum bir iki hafta diyor 

Girmez olur mu benim kuzenim surundu ceza evinde sevgilisiyle bi harabede yakinlasmislar onu da arkadasi goruyo ben seviyodum o kizi diye sikayetci oluyo cinsel birlesme olmadigi halde kizin rizasi oldugu halde ailesi sikayetci olmadigi haldd madur olarak gorunen kizin yasi kucuk oldugu icin kamu davasina donustu 1 sene cezaevindd yatti sonra da tadbirli serbestlik mi neymis onunla cikti egitim ve askerlik durumunundan dolayi cikardilar ana sonra yine girecekmis yuet disi cikisi falan hep yasak onun suanda 

Bi kere bana bi gorucu gelmisti konustuk ettik isler ciddiye bindi adam bana bisey soylemek istedi tamam goruselim dedim 14 yasimda bi sevgilim vardi ayrilmistik sonra onun bi sevgilisi olmus o istismar etmis telefon gorusmelerinde ben de oldugum icin ben dahil 8 kisi tutuklandik ceza evinde kaldim dedi bi sure sadece gecmis mesajlarindan ceza evine girmis cikmis sonraki surec daha belli degil hukuki surec bitmedi ama beraatim mumkun gibi gorunuyo dedi bak neler var bu cocuk istismari ve kadin cinayetleri ksnusunda huhuki islem cok sıkı sen sucluyu da biliyosun senin icin rahat etsin 

önce (2 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah çıkacak çıksın çeksin cezasini hapse girsin pislik benm canm yandı kanım dondu 

Esin polis memuruysa surdci daha iyi biliyodur diger yorumlarda esinle ilgili pek iyi seyler soylememissin basina bisey gelmesin diye suclu oldugu halde yegenini ve ailesini mi tutuyo cocugunun arkasinda snein yaninda mi benim kafam karisti iki durumda da esin cok riskli delil karartmak icin dd bekletmis olabilir gece ic camasirini falan degistirmis olamaz dimi eger yaninizdaysa zaten sorun olmaz 

önce (2 puan) tarafından

Kuzum yok degistrms olamaz cunki sabah biz değiştirdik beraber olaydan sonra gözümü ayırmadm çocuktan.bide popo ve makattanda süründü alindi eşim oğluna çok düşkün yani üç oğlu var hangisini daha çok seviyorsun desen  büyük oğlunu gösterir.o diyor benm ailemse de çeksin cezasını diyo

önce (2 puan) tarafından

Hadi inşallah canm benm Rabbim önce bu dünyada sonra ahirette cektrsn onlara

Oyle tabiki boyle sey affedilir mi nolur surecte bizide haberdar et icim cok kotu oldu benim sende bundan sonra dikkat et mahremiyet egitimi ver cocuklara benim oglum 2 yasindan beri biliyo babasina bile gostermezdi ben baban altini degistirebilir seni wcye goturebilir deyince alisti annem kayinvalidem bile yanimizda sa ustunu degistirtmez goguslerini kapatir eliyle 

aynn benimde icime tas oturdu oflayip pufliyorum 50dakikadir

önce (2 puan) tarafından

Canm normalde eşim ve ben dışında kimse lavaboya götüremez cocuklarimi biri 5.5 biri 3 yasinda ikisin de benm  ve babası dışımda kimseyle banyo yapmaz tuvaletn kapısı açık kalsın ağlarlar birisi öpecek olsun opturmezler bakma ayıp der bagirirlar ama bu pislik oğlumu doktorculuk oynayalm diye kandrms çocuk da oyun sanıp aldanma pedagog dedi giysiler çıkarılarak oyun oynanmaz diye söyleyin kapı kilitli oyun oynanmaz diye anlatn dedi

AAllah yardimciniz olsun canim 

+2 oy
önce (18,529 puan) tarafından

Esini dinlememeliydin canm hata yapmışsin

önce (2 puan) tarafından

DNA çıkar mı ya oğlum diyo ıslak birşey değdi anne diye banyo yaptrmadk bide olaydan önce büyük tuvalet i yapmsti ertesi gün sabah aldm  çıkardım poşete koydm

+2 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Agzim açık okudum canım . Çocuğunu psikologa götür bilinç altına girer Allah korusun. Hepsinden şikayetçi ol.

Bu devirde hiç kimseye güven olmuyor.

3 tane kızım var vallahi artık akrabaya göndermeye de korkuyorum 

önce (2 puan) tarafından

Bı DNA çıksın ailesinden şikayetçi olacam zaten onlar durdurdu turtu beni delilleri yok etmeye çalıştılar iç çamaşırlarını yıkadılar canm tek o değil babası anneannesi dedesi de suclu

önce (1,179 puan) tarafından

Gizleyen herkes suçlu canm 

+2 oy
önce (185 puan) tarafından

Önce o çocuğu sonra kocamı parçalardım asla sessiz kalınacak bı konu değil benim büyük oğlum 17 yaşında hepsi erkek olmasına rağmen asla camasirla bile durmaz yanlarında internet denen illette her pislik olduğu için herşeyi bilirler bence sakın sessiz kalma şikayet ne varsa yap

önce (2 puan) tarafından

Yaptm kuzum dua edin bana olur mu karşı taraf pislik de çocuk diye cezası dusurulmesn

önce (185 puan) tarafından

Varya yemin ederim bı tarafını koparır asar aleme Madara ederim Allah yanında olsun evlatlarimizi korusun böyle pisliklerden inş 

+2 oy
önce (52 puan) tarafından

Yorum yazdım sonra gizledim. Büyük konuşmak istemem. Korktum. Rabbim birdaha yaşatmasın dünyadaki hiçbir insana. 

Fakat eşini bosarmisn bilmem. Ama benim diyeceğim şey taşının ve o aileyle bağlantınızı koparın. Çocuğun yanında daha d abi konuyu açmayın bence. Sanki daha çok duydukça çocuk biliyor birşeyler ters gidiyor birşeyler yanlış. Bu ona daha da tramva yaratıyor.  Olabildiğince yapacaklarını erken den yap. Aileyimi dovuyorsun şikayetini davanimi yapıyorsun. Ay bilmiyorum işte. Çocuğun yanında daha fazla konuşmayın. Unutması mumkunmu bilmiyorum ama belki unutur bir ihtimal 

önce (2 puan) tarafından

Yok kuzum konuşmuyoruz konustrmayz da unutmadı için elimizden geleni yapacagz

+2 oy
önce (5,912 puan) tarafından

Ay okurken nefesim kesildi. Iki oglum var biri 2 biri 7 yasinda. Rabbim kimseye yasatmasin. Rabbim sanada yavruna da davasinda kazanma nasip etsin, dayanma gucu versin. Kizim da olsa oglum da olsa ben aileyi yakardim cayir cayir o evlerinin icinde. Kocan olacak o serefsizi birak gitsin. Rabbim yazmasin boyle bisey olsa benim kocam coktan oldurmustu o cocugu. Umarim en az hasarla ve gereken cezayla biter bu mevzu.

önce (2 puan) tarafından
+1

Kuzum onu öldürse bizim hayatımız kararacak eşim polis.cocuklarmin geleceğini düşünüyorum ben.Allah korusun eşim hapiste olsa çocuklarım q kim bakacak.ben onlqri yaşarken oldurecem intikam iminalqcam ama önce adalet yaşadıklarına pişman olacaklar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
+3 oy
15 cevap 989 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 824 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 2,283 göst.

Kategoriler