+3 oy
1,496 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar merhaba yaşadığım durum üzücü berbat bir durum kaç gündür kendime gelemedim.Esimjn ******** ailesinin yanına köye gittik.5.5 yaşındaki oğlum 14 yaşındaki kuzeni tarafından cinsel istismara uğradı.ben farketmesem anlaşılmaya altı.kiyafeti oğlumun şortunun üzerine alel acele çekilmişti bu olay gözümüzün önünde yan odada gerçekleşti eşime emanet ettiğin çocuğum bu şekilde tacize uğradı.Cocukla ailesi yuzlestrmedi kapı kilitlems oğlumun şortunu zorla cikartms doktorculuk oynayalm diye kandrms.o gün eşim belki çocuk yalan söylüyordur diyerek benm şikayetçi olmama engel oldu  kaynım ve kaynanamlar da abartiyorsunux diyor.Bende sabahı bekledm bir gün kaldm oğlum sabah yine aynı şeyleri anlatinca jandarmayı aradım şikayetçi oldum pedagog eşliğinde oğlumun ifadesi alındı bir değil bir kaç kez taciz etmiş.o picin iç çamaşırlarını yikamislar hemen benm oğlumun kiyafetlerini verdm ama eşimi dinleyip  bir gün beklediğim için pişman oldum DNA çıkar mı vucuda boşalma olmasa bile?ben kafayı yiyeceğim bide bu sene şehire gelip okuyacakti liseyi o ** ben insanlık edip bana da gel diyordum yengesi olarak.Esimin ailesi o ******** i korudu.

35 Cevaplar

+2 oy
önce (1,598 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah ne biçim bi ailesi var eşinin torunu ulan bu torunu vicdansız köpekler ortalığı yıkan onun anasını babasını kendisini dayak manyağı yapmazsam insan değilim başlarım onların abartma laflarına kaç çocuk böyle mağdur oluyor kocanda adam değil şerfsizin biri sakın arkasını bırakma bu işin peşini  kaç yıl sonra olsa bile DNA buluyorlar varsa çıkar ortaya canım ama ailenin tepkileri yazıklar olsun rezil pislikler. Oğlun nasıl kıyamam yaşadığı travmayı nasıl atacak bu çocuk

önce (2 puan) tarafından

Kuzum ben kafayı yendiğime şükrediyorum psikolojim alt üst oldu oğlum hala oyun sanıyor bunu

önce (1,598 puan) tarafından

Mahremi kimsenin dokunmaması gerektiğini konuş canım biri çamaşırına dokunursa çığlık atmasını öğret başka biride yapabilir oyun olduğu için garipsemez çocuk ne bilsin cinselliği kıyamam kuzuma

-Reklam-
+2 oy
önce (2,280 puan) tarafından

Kaynanani falanda şikayet etsedin keşke kanım dondu resmen reziller.abartmaymış yüzlerine bile bakma şikayet et parmağı vardır kesin

önce (2 puan) tarafından

Mahkemede şikayetçi olacam kuzum jandarma ifade alırken de söyledim 

önce (2,280 puan) tarafından

En iyisini yaptınız 

+2 oy
önce (23,216 puan) tarafından

Valla yazdım yazdım sildim. Allah hepsinin cezasını versin. Sinirlerim bozuldu. . 

+2 oy
önce (61 puan) tarafından

Allah bin belasını versin ya tüm ailesinin Allah sana da sabır versin o kocan da ailesini komple silmezse sana ve çocuğuna yazık olur Allah korusun ben olsam her şeyi göze alır üzerinden yıl da geçse o çocuğu o evi ateşe veririm. Demekki ilk değil onlar için alışılmış bir durum ki hemen abartma diyorlar iç çamaşırıni yıkıyorlar pislikler kocanın tüm sülalesini sil kocan hala yan ciziyorsa onu da sil ha kocan onları sildi mi ben olsam öyle pisliklerin soyadını da taşımam değiştiririm. 

+2 oy
önce (397 puan) tarafından

Allah belasını versin pislik şerefsizin. Rabbim kimseye göstermesin ama böyle birsey olsaydı ben yada eşim onu kesin öldürürdük kızımız canımız ne zorluklarla dünyaya geldi kimse parmağını süremez

+2 oy
önce (4,802 puan) tarafından

Hangi çağa denk geldik. Ben 14 yaşında daha barbie oynuyordum şimdiki çocuklar şeytandan beter. Ah ne kadar zor ailelere bile güvenemeyeceksek. Çok cok geçmiş olun. Sizin hiç bir suçunuz yok. Çok üzüldüm rabbim evlatlarımızı şeytan ve ona uyanlarandan korusun.  

+2 oy
önce (23,007 puan) tarafından

O kadar korkuyorum ki çocuğum böyle bişey Yaşar diye kimseye bırakamıyorum kopekkk sürüsü gibi kalabalıklar çocukları da çok Allah'ım korktuğumu yaşatmasın inşallah . Çocuğuna ve sana çok üzüldüm eşinde neden ihmal etmiş çocuklar böyle şeyleri bilmez neden yalan konuşsun diğer aile üyelerine diyecek hiç bişey bulamıyorum Allah sorsun 

+2 oy
önce (8,811 puan) tarafından

Allah onun belasını versinn ne diyim bilemedim çok büyük bir acı çok büyük bir travma. Gebersin pislik! 

+2 oy
önce (6,001 puan) tarafından

Allah büyük konuşturmasın onun sikini kökünden kesip boğulana kadar gırtlağına sokmazsamm insan değilim iyi sabretmişsin eşin adam değil malesef ben olsam yol verirdim onada 

+2 oy
önce (972 puan) tarafından

Canım iç çamaşırı yıkansa bile 

Dna kalır 

En büyük kanıt o.

+2 oy
önce (3,743 puan) tarafından

Ay allah korusun çocukta büyükmüş aklı başında yani inşallah ileri gitmemiştir canim

+2 oy
önce (3,403 puan) tarafından

O kocadan ayrıl bacım sen. Bir adam eğer çocuğunu korumuyorsa o adamdan bir b*k olmaz. Hatta öyle bir boşan ki çocuğun bile tek başına görüşmesine ve o aileye gitmesine izin verme. İyi bir avukat tutarsan eşinin ailesinden biri tarafından taciz edildiği için asla oraya tek başına gitmesine ve yatıya kalmasına izin vermez hakim. 

+2 oy
önce (24,037 puan) tarafından

Normal şartlar altında normal bir baba bu çocuk bunları nerden biliyor der. Yalan söylüyor olabilir diyen baba sanki olayı örtbas etmeye çalışıyor gibi geldi ki benim için en tehlikelisi bu. Çocuğun yaşadığı durum kelimelerle tarif edilemeyecek kadar üzücü babanın tavrı ise bir hayli düşündürücü inşallah o pislik cezasız kalmaz 

+2 oy
önce (55 puan) tarafından

Güzelim bebeğinin üstüne fazla gitmeyin diyeceklerini anlatmaz yabancıya hiç anlatmaz onu yeni uykuya yatıracağım sıra yanına yat ışığı kapat kucağına al beraber uyucaz bebeğim de bir hafta uyu sen uyuma uykusunda takip et sıçrama var mı korku gibi şimdi siz de sıkıştırdık ca hem anlatmazhrm korkar yalan yanlış kelimeler çıkar senden korkar evet der herseye uykuya geçişte sorular sor mesela oğlum de yatak da iken onun sevdiği şeyi almaya oyuncak artı ne seviyor ise uyuyalım sabah gezeceğiz parka gideceğiz De ve yap bu baskı çocuk da kötü etkiler sadece sen sor döş doğru o bir bebek Halen benim oğlum. 21 aylık kardeşim yeğenlerim dahi kim olursa olsun. Siler geçerim kocam mı umursamıyor ona da yol veririm sen herşeye yetersin senin ailenden biri yapsa inan şimdi savcı karşısında idi desten istersen daima yanındayım maddi manevi avk. Var teyzemin kızı ağır ceza kalemi arkadaşım savcı İstanbul’da isen avk. Kuzenimin oğlu var büyüttüğüm kızım var ismim Leyla çok geçmiş olsun canım dediğim gibi çocuğu sıkıştırmadan yanın da ürkütmeden devreye yabancı ları sokmadan öğren ve öğrendiklerini sorduklarını. Telefona video gibi çek sende kalsın çocuk korkudan tekrar konuşmayabilir piskolojisi bozulmasın tekrar tekrar sorma parça parça öğren birleştir nasıl oyun öğretti sana abi de onunla bardağa oynamak istermisin bize gelsin mi tepkilerini öğren yüz mimiklerine bak endişelimi  böyle ilerle benim için öp minik tosunu alllah bağışlasın ben bu durumlara sessiz kalan biri değilim. Yanın da olmak isterim 

+1 oy
önce (27,430 puan) tarafından

Eşin nasıl sakin kalabiliyo ya 14 yaş her boku biliyodur bence yapılması gereken ne varsa yap yanına kaalmasın asla

önce (2 puan) tarafından

Kuzum polis ya o her pisliği göre göre sakinliği öğrenmiş o hep haktan adaletten yana bana da dedi bir gün bekleyelm kimsenin günahına girmeyelm bir daha çocukla konusalm dedi tekravr aynı şey anlatırsa şikayetçi olalm dddi

Ne diyeceğimi bilemiyorum ama nolur çocuğunu pedagoga filan götür ona iyi gelen herşeyi yap çok üzgünüm

önce (2 puan) tarafından

Götürdüm kuzum ifadesini aldılar bana pedagog şunu söyledi bu konu acilmasin mümkünse olayı yaşadığı yere götürmeyin dedi bide dedi bu oyunu oynamaya devam edebilir gözünüz üzerinde olsun tekrar ederse bu davranış yeniden bize getirin dedi.bide çıplak oyun oynanilmayaxahoni işte kapı kilitli oyun oynanilmasinin yanlış olduğunu anlat dedi 

İyi olsun bi an önce 🌸

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
+3 oy
15 cevap 989 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 824 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy