Hanımlar merhaba yaşadığım durum üzücü berbat bir durum kaç gündür kendime gelemedim.Esimjn ******** ailesinin yanına köye gittik.5.5 yaşındaki oğlum 14 yaşındaki kuzeni tarafından cinsel istismara uğradı.ben farketmesem anlaşılmaya altı.kiyafeti oğlumun şortunun üzerine alel acele çekilmişti bu olay gözümüzün önünde yan odada gerçekleşti eşime emanet ettiğin çocuğum bu şekilde tacize uğradı.Cocukla ailesi yuzlestrmedi kapı kilitlems oğlumun şortunu zorla cikartms doktorculuk oynayalm diye kandrms.o gün eşim belki çocuk yalan söylüyordur diyerek benm şikayetçi olmama engel oldu kaynım ve kaynanamlar da abartiyorsunux diyor.Bende sabahı bekledm bir gün kaldm oğlum sabah yine aynı şeyleri anlatinca jandarmayı aradım şikayetçi oldum pedagog eşliğinde oğlumun ifadesi alındı bir değil bir kaç kez taciz etmiş.o picin iç çamaşırlarını yikamislar hemen benm oğlumun kiyafetlerini verdm ama eşimi dinleyip bir gün beklediğim için pişman oldum DNA çıkar mı vucuda boşalma olmasa bile?ben kafayı yiyeceğim bide bu sene şehire gelip okuyacakti liseyi o ** ben insanlık edip bana da gel diyordum yengesi olarak.Esimin ailesi o ******** i korudu.