+3 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (3,372 puan) tarafından

Kızlar gece olunca yapamıyorum bir abur cubur yeme isteği  geliyor bana illa yiyip öyle yatıyorum. Durduramıyorum kendimi. Var mı benim gibi olan? 

6 Cevaplar

+5 oy
(927 puan) tarafından

Mücadele etmiyorum yiyorum direkt 🥲 kendime kalan tek zaman olduğu için çay atıştırmalık hep o saatlerde yiyorum 

(3,372 puan) tarafından

Benim de hep gece vakti canım çekiyor. Gündüz aklımın ucundan bile geçmiyor.

(1,713 puan) tarafından

Bende aynı 🤣 gündüz hic bisey aramam da gece noluyosa istah bir açılıyor gunduzun acısı çıkıyor sanirim cok uzun sure kendimi ac biraktigim için gun icinde geceye dogru kan sekeri düşüyor bu yuzdende araniyorum ondan olabilir

(3,372 puan) tarafından

Ben de genelde gündüz tek akşam yemeği yerim sadece ama gece acısı fena çıkıyor. 

(7,908 puan) tarafından

buna annelerin intikam uykusu deniyirmus. butun gun ev coluk cocuk ile ugrasmaktan kendimize vakit kalmio. gece oluo cocuklqr uyuyuca kendimizin farkina variyotuz. haliyle insan uyumayip gunun intikamini aliyor yiyor iciyor zevk alio hayattan kendine ayirdigin tek vakit gece cinku

(927 puan) tarafından

Aynen intikam uykusu deniyomuş  tüm günün intikamını alıyoruz işte 😂

-Reklam-
+3 oy
(526 puan) tarafından

Ne bulursam affetmiyorum tek başıma kaldığım için dizi izlerken yemek hoşuma gidiyor 

(3,372 puan) tarafından

Walla benim de tek başıma kaldığım tek zaman dilimi bu yüzden böyle oluyor galiba. Tv den de isteğim bir şey açıyorum. 

(526 puan) tarafından

Çok huzur verici 😌 

+3 oy
(1,775 puan) tarafından

Bunun tek yolu erken yatmak. Gece uzadikca insanin cani degisik aburcubur istiyo. Acikiyosan eger 10gibi yogurt yabinda meyve salatalik gibi seyler ye kessin seni

(3,372 puan) tarafından

Meyve kesmiyor beni. Yada abur cubur bağımlısı olmuşum desem daha doğru olur.

+2 oy
(4,742 puan) tarafından

Evde bulundurmaman lazım, bir de bitki çayı al ama tatlı olanlardan mesela meyve çayları. Onlar tatlı vs ihtiyacını yüksek oranda kesiyor. 

(3,372 puan) tarafından

Evde bulundurmayı bırak eksilmeden hemen gidip alıyorum.

+2 oy
(3,701 puan) tarafından

Yatmadan geliyosa yine iyi benim koca sagdan sola donerken azcik ayilsa diger mutfak aklina geliyo aksam evde olan sey sabah yok oluyo 

(3,372 puan) tarafından

Uyuduktan sonra kalkmam bir şey yemek için ama çok geç yattığım için aynı kefeye geliyor.

+2 oy
(6,326 puan) tarafından

Cok severim ya aksam sakin sakin oturup cay keyfi yapmayi. Gunduz de yemeyi severim tabi :D kilolar aldi gitti basini tabi :(( 

Ramazan da tek ogun yaptim aksam iftar sonrasi cocugu uyuttuktan sonra bi cay keyfi yapmissim. Sukur kilo almadim ama vermedim de normal de veririm. Nasil yediysem artik. 

Ama kendime de soz verdim bayramdan sonra kurban bayramina kadar 2 ay var. Bu 2 ayda dikkat edecegim ve kilo verecegim diye. 

Bu hafta kahvaltiyi hafif yaptim. Aksamlari da hafif yedim ve 4-5 ten sonra bisey yemedim. 

Tartida suan eksilen bisey yok ama zamanla olacak inaniyorum. 

Ramazan da bi pantolon denedim cok kotu oldu cok mutsuz oldum :( gozuktugum halimi sevmedim. 

Hic bi yemek istedigim bedende olmaktan daha guzel degildir. 

(3,372 puan) tarafından

Kaç kilosun ki? Ben de kesinlikle kiloya dikkat eden biriyim. Yemek için yaşamak değil de yaşamak için yemek düşüncesindeyim. Ama gece atistirmaligina karşı da koyamıyorum hiç. 

(6,326 puan) tarafından

63 kiloyum. 2 ayda 6 kg vermeyi dusunuyorum.  57 olsa iyi yani 55 falan muhtesem olur ama cok zor veriyorum. Olamam heralde. 

Ama maalesef yemek icin yasayan biriyim :(

Bende koyamazdim ama goruntum beni cok rahatsiz ediyo. İradeli birisiyimdir. 

Tabi 2 ay sonra tatil olacak hedefim tatilde guzel kahvaltilar yapmak aksam yine azaltirim tabi ya da hic yemedigim de oluyo. Yani kendimi boyle motive ediyorum. Bi de yazlik eteklerim olmadi pantolonlarim olmadi :((

(3,372 puan) tarafından

Ama kilon güzel gayet. Boyun mu kısa?

(6,326 puan) tarafından

Evet canim boyum 1.60. bu boya fazla bi kilo 53-56 arasi ideal oluyo bakalim 2 ayda ne verebilirsem.

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 110 göst.
+4 oy
7 cevap 160 göst.
0 oy
9 cevap 180 göst.
+1 oy
22 cevap 650 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,385 soru