+7 oy
1,224 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,626 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar poyraza mikrosefali tanısı kondu epilepsi tanısı kondu . Kesinleşti.  Yoğun bakımdayız tedavisi devam ediyor . Dün çok kötüydü havale geçiriyordu 39 derece ateşi vardı kasılması çoktu. Sürekli kendini sıkıp geriye atıyor kafasını . Bizi neler bekliyor bilmiyorum. Genetik testte belli olacak dedi doktor.  İki şekil mikrosefali var biri yatağa mahkum hiç bir işlevini yerine getiremeyen . Biri de normal yaşantısına devam eder ama beyin ve zeka gelişimi normal insanlar gibi olmaz. Buna da şükür bari hafif düzey mikrosefali olsaydı 😟😢. Dün öyle olunca üç ilaç verilmeye başlandı . Uyutuyorlar 😢 merak eden soran dua eden okuyan herkesten Allah razı olsun çok sağolun iyiki sizin gibi insanlar var. 

40 Cevaplar

+2 oy
önce (26,650 puan) tarafından

Allah şifa versin canım  😔

önce (1,626 puan) tarafından

Sağol canım 😞

-Reklam-
+2 oy
önce (8,797 puan) tarafından

Allah şifa versin bu hastalık anne karnında tespit edilemiyor mu? 

Bilmiyorum edilse ne fark edecek ki zaten erken teşhis konuldu . İki aylıktı bu süreç başladığında 

+2 oy
önce (163 puan) tarafından

Allah'im yüreğim parçalanıyor,  Allah sabır versin şifa versin 😢

Bı de beni düşün 😢 Allah razı olsun canm çok sağol 

önce (163 puan) tarafından

Demesi kolay ama Allah tan gelene razı ol bol.bol dua et. Edelim.

Evet canım haklısın Rabbime şükür.  

+2 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Rabbım sana bağışlasın canım insallah hiçbir şeyi çıkmaz rabbimin mucizesi çoktur. Rabbimin herseye gücü yeter

İnşallah çıkmaz canm ya çok sağol 😞

+2 oy
önce (91 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Rabbine sigin o çok büyük senctek değilsin Allah yardımcın olsun 

Napiyim kafamı toparlamaya çalışıyorum insan ne görürse görsün tutunmaya mecbur işte Allah bundan geri koymasın canım saol

önce (1,325 puan) tarafından

Cocuklar olunca öyle oluyor 

Evet öyle 

Evet hastanelere girince insan tek olmadığını anlıyor 😢 rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin 

Allah yardımcın olsun canım seninde tüm hastanede olarinda

+2 oy
önce (113 puan) tarafından

Cok geçmiş olsun, allah safi ismi hürmetine sifa versin inşallah 

Umudunu kaybetme bol bol dua et 

Dualarimdasiniz♡

Rabbimin mucizeleri çoktur inanıyorum 😞😢

+2 oy
önce (15,841 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifalar versin yavruna inşallah 

Allah razı olsun canm inşallah 

+2 oy
önce (532 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah daha iyi olur tez zamanda sağlığına kavuşur. İnşallah hiçbir hastalığı kalmaz amin .

Allah razı olsun canm benim inşallah inşallah 😢

+2 oy
önce (476 puan) tarafından

Ah Gamzem ah oysa o kadar emindik ki çocukta birşey olmadığına 🥺 Rabb'im öyle büyük öyle merhametli ki , kocaman bir mucize olsun ve tanı yanlış olsun inşallah ❤️ Poyraz'ımız oradan sapa sağlam sağlıkla çıksın inşallah . Allah'ım sen şafi isminle şifa ver ya'Rabbim 🤲🤲

İnşallah canm hâlâ diyorum ki keşke biri çıksa gelse de annesi tahliller temiz evinize gidebilirsiniz dese. Çok üzülüyorum çok 

önce (476 puan) tarafından

Ah canım vardır her şer'de bir hayır .

Hiç üzülme seni Cennetin en güzel köşklerine taşıyacak özel bir yavrun var artık senin ❤️ şükür nefes alıyor , evladın yanında . Çok zorluk yaşayacaksın ama mükâfatını alacaksın elhamdülillah ❤️

İnşallah canm benim çok sağol ❤️❤️

+2 oy
önce (22,096 puan) tarafından

Canım gebelik postlarini hatırlıyorum ve her postunda aklıma geliyor gebelik postlarin senin için çok zor bir durum ama Rabbim in izniyle herşey güzel olacak inşallah ❤️ Güzel anne dualarımiz seninle Rabbim şifa versin Melek yavruna 🌸💕

Allah razı olsun canm benim çok zor bı gebeligim vardı yerden kalkamıyordum . Bu yüzden miydi acaba 😢

Benimde zorlu geciyor canım belki ondan aklima yer etti herşey güzel olur inşallah imtihanın biter 

Sağlıcakla dogurursun inşallah canm benim Allah razı olsun 

İnşallah canım sizede Rabbim şifa versin bir an önce 

Amin Allah razı olsun canm 

+1 oy
önce (2,726 puan) tarafından

İnşallah sağlığına kavuşur cnm 

Allah yardımcın olsun 

Anne karnındayken söylemişlermiydi mikrosefali vs diye

Allah razı olsun canm demediler

0 oy
önce (15,132 puan) tarafından

Rabbim darda koymasın imtihanını inşallah hafif tutsun canım benim çok geçmiş olsun 

Allah razı olsun canm Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmis 

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Ah canim benim ya🥺🥺rabim şafi ismi hurmetine şifa versin insallah🤲rabbim sizede buyuk sabirlar versin kimseyi ewladiyla sinamasin insallah bol bol zikir cek canim salavat getir rabbim sifasini verecek insallah🤲🤲

Çekiyorum canm Allah razı olsun canm çok sağol 

0 oy
önce (874 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlığına kavuştursun canim inşallah testler yanilmistir ve inşallah sağlıklı bir şekilde çıkarsınız bol bol dua et canim bazen doktorlar yanilabiliyr benim kızıma da Down sendromlu diyorlardı şimdi sapasağlam Allah evlatla sınamasın acılarını göstermesin  çok geçmiş olsun canim

Genelde anne karnında down sendromu derler sogunca sağlam olur maşallah ❤️ ama bu doğduktan sonra her şeyi çıktı . Kafası gelişmiyor. 

önce (874 puan) tarafından

Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah canim allahtan umut kesilmez benim annem kanserli aylarca hatta yıllarca tedavi gördü herkes ölecek gözüyle bakıyordu şimdi çok şükür yendik kaç senedir yılda 1 kontrolleri var o kadar babamda sadece nefes alıyordu başka hiç bir şey yoktu felç gibiydi hareket dahi edemiyorum herkes ölüsü gelir hastaneden derken çok şükür o da kurtuldu Allah bu veren de alan da o Allah yardımcısı olsun minik savaşçının en kısa sürede şifasını versin sende umudunu ayberme kendini salma poyraz için dimdik durman lazım ben prematüre doğum yaptım günlerce o yoğun bakım ünitesinde bekledim bebeğimi cihazlarla hayattaydi şimdi 10 aylık olduk çok şükür sağlığımıza kavuşup çıktık poyraz çıkacak insallah

Çok şükür canm maşallah ailene ❤️ Rabbimin mucizeleri çoktur inanıyorum. 

0 oy
önce (231 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin insallah testler tertemiz cıkar rabbim tertemiz etsin insallah saglıgına kavusur duamda olucak minik her zaman 

Allah razı olsun canm benim inşallah çok sağol 

0 oy
önce (1,122 puan) tarafından

Allah şifa versin canım durumu nasıl 

Beslenemiyor diye burnundan hortum takıldı:( iyiye giden bişey yok

önce (1,122 puan) tarafından

Rabbim hayırlı bir kapı açsın 

0 oy
önce (3,891 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin inşallah dualarımız sizinle 🤲🏻😔

Allah razı olsun canm çok sağol 🥺

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Özel bir çocuğa sahip olarak yazıyorum. Hemen hemen sizin süreçlerin benzerlerini yaşadık. Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim gücünüze güç katsın yavrunada şifalar versin inşallah 

Amin canım Allah razı olsun. Rabbim sabrımızı arttırsın 

önce (111 puan) tarafından

Aminnn

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlama ama nazar adamı mezara sokar seni gördüm çok güzel kızdn maşallah suphanallah herkesin kalbi temiz değildir nazar çok kötü bişey ben çocuklarımı hiç paylasmadim yüzünden ne burda ne sosyal medya yamda .

Belkide birinin haset nefsine denk geldin bilemeyiz ilk doğurduğunda bu çocuk böyle değildi birden oldu yazen okuyorum dua ediyorum poyraza rabbim yardımcısı olsun benimde çocuğum özel yapacak bişey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin 

Bende ilk öncelerden vatsaptan paylaşırdim oğlumu artık paylaşmiyom başına hep bişey geldi çocuğumun kestim sonra paylaşımı 

Sende nazarı çok çekiyorsun canım 

Benim gibi bazı insanlar çok çeker dikkat çeker seni uzduysem özür dilerim sadece kalbimden geçeni yazdım özel çocuk annesi olmak kötü değil iliklerine kadar sabır isteyen biri bir özel çocuk annesi olarak yazıyorum 

Yok canım üzülmedim . Çünkü benim de düşündüğüm biseydi bu . Oğlumun biseyi yoktu misafirler çok gelip gitti birden nöbet geçirmeye başladı .öyle başladık . 

Ben küçükken annem misafir ağırlamış çok ağırlamış Bebek ne de diye çok sevmisler annem diyorki bı havale gecirdin elimjzden aldılar diyor 10 ay boyunca yattın diyor başka şehirde sutlerim saçıldı diyor gelen kişi ya regl di yada cunup hoca öyle demiş anneme 

Bı hocaya götürün Rabbimden Ümit kesilmez türbeye falan götürün 

0 oy

Merhabalar cnm . Hamileyken detaylı ultrasonda çıktı mı bir şey? Dogumdan sonra mı oldu onu merak ediyorum, 

Hamileyken çıkmadı bişey .. doğumdan sonra da bişey yoktu iki aylıkken nöbet geçirmeye başlamasıyla gelişti herşey 

Allahtan ümit kesilmez . Gün doğmadan neler doğar. İnşallah düzelir cnm 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 321 göst.
+1 oy
24 cevap 404 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (226 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 188 göst.
8 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,473,159 soru

24,120,988 cevap

333,469 kullanıcı

...