+7 oy
805 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,622 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar poyraza mikrosefali tanısı kondu epilepsi tanısı kondu . Kesinleşti.  Yoğun bakımdayız tedavisi devam ediyor . Dün çok kötüydü havale geçiriyordu 39 derece ateşi vardı kasılması çoktu. Sürekli kendini sıkıp geriye atıyor kafasını . Bizi neler bekliyor bilmiyorum. Genetik testte belli olacak dedi doktor.  İki şekil mikrosefali var biri yatağa mahkum hiç bir işlevini yerine getiremeyen . Biri de normal yaşantısına devam eder ama beyin ve zeka gelişimi normal insanlar gibi olmaz. Buna da şükür bari hafif düzey mikrosefali olsaydı 😟😢. Dün öyle olunca üç ilaç verilmeye başlandı . Uyutuyorlar 😢 merak eden soran dua eden okuyan herkesten Allah razı olsun çok sağolun iyiki sizin gibi insanlar var. 

33 Cevaplar

+1 oy
önce (26,721 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin onu sana bağışlasın 

önce (1,622 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun amin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (8,792 puan) tarafından

Allah şifa versin bu hastalık anne karnında tespit edilemiyor mu? 

+1 oy
önce (139 puan) tarafından

Allah'im yüreğim parçalanıyor,  Allah sabır versin şifa versin 😢

+1 oy
önce (1,522 puan) tarafından

Rabbım sana bağışlasın canım insallah hiçbir şeyi çıkmaz rabbimin mucizesi çoktur. Rabbimin herseye gücü yeter

+1 oy
önce (30 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Rabbine sigin o çok büyük senctek değilsin Allah yardımcın olsun 

İyi değilim sildirdim onu komple depresanim

önce (1,294 puan) tarafından

Geri geldin ama 😉 şimdi nasilsin

Napiyim kafamı toparlamaya çalışıyorum insan ne görürse görsün tutunmaya mecbur işte Allah bundan geri koymasın canım saol

önce (1,294 puan) tarafından

Cocuklar olunca öyle oluyor 

Evet öyle 

+1 oy
önce (111 puan) tarafından

Cok geçmiş olsun, allah safi ismi hürmetine sifa versin inşallah 

Umudunu kaybetme bol bol dua et 

Dualarimdasiniz♡

+1 oy
önce (15,775 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifalar versin yavruna inşallah 

+1 oy
önce (520 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah daha iyi olur tez zamanda sağlığına kavuşur. İnşallah hiçbir hastalığı kalmaz amin .

+1 oy
önce (21,558 puan) tarafından

Canım gebelik postlarini hatırlıyorum ve her postunda aklıma geliyor gebelik postlarin senin için çok zor bir durum ama Rabbim in izniyle herşey güzel olacak inşallah ❤️ Güzel anne dualarımiz seninle Rabbim şifa versin Melek yavruna 🌸💕

0 oy
önce (2,712 puan) tarafından

İnşallah sağlığına kavuşur cnm 

Allah yardımcın olsun 

Anne karnındayken söylemişlermiydi mikrosefali vs diye

0 oy
önce (15,126 puan) tarafından

Rabbim darda koymasın imtihanını inşallah hafif tutsun canım benim çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (455 puan) tarafından

Ah Gamzem ah oysa o kadar emindik ki çocukta birşey olmadığına 🥺 Rabb'im öyle büyük öyle merhametli ki , kocaman bir mucize olsun ve tanı yanlış olsun inşallah ❤️ Poyraz'ımız oradan sapa sağlam sağlıkla çıksın inşallah . Allah'ım sen şafi isminle şifa ver ya'Rabbim 🤲🤲

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Ah canim benim ya🥺🥺rabim şafi ismi hurmetine şifa versin insallah🤲rabbim sizede buyuk sabirlar versin kimseyi ewladiyla sinamasin insallah bol bol zikir cek canim salavat getir rabbim sifasini verecek insallah🤲🤲

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 317 göst.
+1 oy
24 cevap 403 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 187 göst.
8 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,472,607 soru

24,113,283 cevap

333,084 kullanıcı

...