Kızlar poyraza mikrosefali tanısı kondu epilepsi tanısı kondu . Kesinleşti. Yoğun bakımdayız tedavisi devam ediyor . Dün çok kötüydü havale geçiriyordu 39 derece ateşi vardı kasılması çoktu. Sürekli kendini sıkıp geriye atıyor kafasını . Bizi neler bekliyor bilmiyorum. Genetik testte belli olacak dedi doktor. İki şekil mikrosefali var biri yatağa mahkum hiç bir işlevini yerine getiremeyen . Biri de normal yaşantısına devam eder ama beyin ve zeka gelişimi normal insanlar gibi olmaz. Buna da şükür bari hafif düzey mikrosefali olsaydı 😟😢. Dün öyle olunca üç ilaç verilmeye başlandı . Uyutuyorlar 😢 merak eden soran dua eden okuyan herkesten Allah razı olsun çok sağolun iyiki sizin gibi insanlar var.
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin onu sana bağışlasın
Allah razı olsun amin inşallah
Allah şifa versin bu hastalık anne karnında tespit edilemiyor mu?
Allah'im yüreğim parçalanıyor, Allah sabır versin şifa versin 😢
Rabbım sana bağışlasın canım insallah hiçbir şeyi çıkmaz rabbimin mucizesi çoktur. Rabbimin herseye gücü yeter
Rabbine sigin o çok büyük senctek değilsin Allah yardımcın olsun
Noldu diğer hesaba
İyi değilim sildirdim onu komple depresanim
Geri geldin ama 😉 şimdi nasilsin
Napiyim kafamı toparlamaya çalışıyorum insan ne görürse görsün tutunmaya mecbur işte Allah bundan geri koymasın canım saol
Cocuklar olunca öyle oluyor
Evet öyle
Cok geçmiş olsun, allah safi ismi hürmetine sifa versin inşallah
Umudunu kaybetme bol bol dua et
Dualarimdasiniz♡
Rabbim tez zamanda şifalar versin yavruna inşallah
Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah daha iyi olur tez zamanda sağlığına kavuşur. İnşallah hiçbir hastalığı kalmaz amin .
Canım gebelik postlarini hatırlıyorum ve her postunda aklıma geliyor gebelik postlarin senin için çok zor bir durum ama Rabbim in izniyle herşey güzel olacak inşallah ❤️ Güzel anne dualarımiz seninle Rabbim şifa versin Melek yavruna 🌸💕
İnşallah sağlığına kavuşur cnm
Allah yardımcın olsun
Anne karnındayken söylemişlermiydi mikrosefali vs diye
Rabbim darda koymasın imtihanını inşallah hafif tutsun canım benim çok geçmiş olsun
Ah Gamzem ah oysa o kadar emindik ki çocukta birşey olmadığına 🥺 Rabb'im öyle büyük öyle merhametli ki , kocaman bir mucize olsun ve tanı yanlış olsun inşallah ❤️ Poyraz'ımız oradan sapa sağlam sağlıkla çıksın inşallah . Allah'ım sen şafi isminle şifa ver ya'Rabbim 🤲🤲
Ah canim benim ya🥺🥺rabim şafi ismi hurmetine şifa versin insallah🤲rabbim sizede buyuk sabirlar versin kimseyi ewladiyla sinamasin insallah bol bol zikir cek canim salavat getir rabbim sifasini verecek insallah🤲🤲
1,472,532 soru
24,112,386 cevap
333,042 kullanıcı