Tadı nasil
dardanel boykot!
sen ahirette gülersin bolbol gazzede ki çocuklar kadınlar herşey ile savaşırken daha hassas olmalıydın acıdım sana. senin bilgilerine çok acıdım. düşüncelerine acıdım.... yazık sana....
Kız ben alan kişi değilim yoruma cevap yazıyorum sadece :D post sahibi başka, elhamdülillah boykota dikkat ediyorum
Bilge tamda senin yazdığını yazacaktım ki sen yazmışsın sağol 😃
Vera yazdığının da bi mantığı olsaydı keşke 😃 ayrıca ahirette de gül bol bol ne alaka şuan 😂
Chatgpt mi diyorsun oda boykot ama
Google da boykot o zaman WhatsApp ta boykot Instagram'da boykot mecbur kullanılıyor bazı şeyler maalesef, Instagramı kullanmasan wapsap kullanıyorsun birinden birine mecbur kalıyorsuz her yerdeler resmen
Gayet güzel ben 1 kere aldım beğenmiştim
Fırında mi normal mi
Fırında seviyorum ben
Ben böyle şeyleri sevemiyorum dümdüz balık daha mantıklı
Balıkçı uzak o yüzden
Bunlar yapay katkı maddesi
Dümdüz balık dedigin bunun donmamış hali degil mi bacım bunlar da dondurucuya giriyor aynı şey ben begeniyorum, dardanel de iyi bir marka yani, geçen tarım koperatiften donmuş alabalık aldım oda Cook iyiydi tavsiye ederim
Bende HAMİLEYİM balıkçı uzak binde gördüm fiyat uygun geldi
Al canım al bende hamileyim bende aldım yedim mis gibi, alabalık tavsiye ederim fırında üzerine pişmeye yakın kaşar koy bizim burada kaşarlı balık meşhur güzel oluyor baya
Dondurulmuş ürünler konserve urunler gibi katki maddeli olmaz ve konservelere gore daha saglikli tuketilebilir
Alabalık pek sevmiyorum biraz acı yarın denicem
Dümdüz balık.nasil.oluyor
Uskumruuuu tabikide müüük
Eminönü de satılan ekmeğin içindeki balıktan bol yesillikli salatayla harika olur
Ben de hiç böyle marketten almadım ama uskumruyu severim
Ama boykotmuş dardanel
1,472,780 soru
24,115,853 cevap
333,221 kullanıcı