+1 oy
421 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (63 puan) tarafından

Tadı nasil

image

6 Cevaplar

+3 oy
önce (1,092 puan) tarafından

dardanel boykot! 

önce (7,911 puan) tarafından

Aynen. BOYKOT a devam 

önce (1,879 puan) tarafından

Kızlar dardanel türk malı değil mi

boykot dedektifi uygulamasını indirin oradan bakın çok faydalı olacaktır. 

Ben yapay zekaya soruyorum net bilgi veriyor. Boykot dedektifi uygulaması boykotu zorlaştırıyor bence 

Türk malı diye alıyordum beni ama İsrail'e ürün üretiyormuş ticaret yapıyorlarmış şimdi detaylara baktım 

insan zekasıyla araştırma yapana inansan daha mantıklı olmaz mı

hemde boykot adı üstünde nefsinize elbette zor gelecek. ama pes etmeye lüzum yok

Vera  yorumundan bilgisizlik akıyor kusura bakma insan zekası dediğin yapay zeka dediğinin ne olduğunu bilmeden nasıl böyle konusyorsun :D  ikisi de farklı yapılarla çalışan sistemler , yapay zeka dedigin  zaten Google'ın verilerini veri havuzundan alarak sana cevap yazıyor kafasından uydurmuyor, beni güldürdün ya, nolur sil yorumunu :)))))

sen ahirette gülersin bolbol gazzede ki çocuklar kadınlar herşey ile savaşırken daha hassas olmalıydın acıdım sana. senin bilgilerine çok acıdım. düşüncelerine acıdım.... yazık sana.... 

Kız ben alan kişi değilim yoruma  cevap yazıyorum sadece :D post sahibi başka, elhamdülillah boykota dikkat ediyorum 

Bilge tamda senin yazdığını yazacaktım ki sen yazmışsın sağol 😃

Vera yazdığının da bi mantığı olsaydı keşke 😃 ayrıca ahirette de gül bol bol ne alaka şuan 😂

önce (3,355 puan) tarafından

Chatgpt mi diyorsun oda boykot ama 

Google da boykot o zaman WhatsApp ta boykot Instagram'da boykot mecbur kullanılıyor bazı şeyler maalesef, Instagramı kullanmasan wapsap kullanıyorsun birinden birine mecbur kalıyorsuz her yerdeler resmen

-Reklam-
+1 oy
önce (3,429 puan) tarafından

Gayet güzel ben 1 kere aldım beğenmiştim 

önce (63 puan) tarafından

Fırında mi normal mi

önce (3,429 puan) tarafından

Fırında seviyorum ben 

+1 oy
önce (71 puan) tarafından

Ben böyle şeyleri sevemiyorum dümdüz balık daha mantıklı 

önce (3,600 puan) tarafından

Dümdüz balık.nasil.oluyor

Yamk olmayan 😂😂😂🤭bana işlenmiş paketlenmiş şeyler doğal gelmiyor ya kimse özellikle gidip balık satılan yer aramazdi diye düşünüyorum herkesin kendi fikri tabi ben yemezdim hamileyken böyle ne olduğunu bilmediğim paketli kendim yapmıyorum sonuçta yiyene saygı duyuyorum ben kendi fikrimi belirttim dümdüz balıktan kastım denizden çıkan satılan yerler 

Bu şekilde sadece dondurulmuş balıklar işlenmiş balık kategorisine girmiyor ama tarcih meselesi tabi, bizim yaşadıgımız yerde taze balık bulmak cok zor, bulsakta bayat oluyor kokmuş oluyor, dondurulmuş balık daha iyi geliyor bu durumda , tazesini bulursan tabi daha iyi 

Kız balık meselesi 3.dunya savaşı meselesine döndü tercih meselesi der gecerim ben ya üstünde bu kadar durmazdm hic

Durulacak bir şey değil ya yorum  geliyor cevap yazıyorsun can sıkıntısı

0 oy
önce (26,589 puan) tarafından

Uskumruuuu tabikide müüük

0 oy
önce (997 puan) tarafından

Eminönü de satılan ekmeğin içindeki balıktan bol yesillikli salatayla harika olur

0 oy
önce (6,651 puan) tarafından

Ben de hiç böyle marketten almadım ama uskumruyu severim

önce (6,651 puan) tarafından

Ama boykotmuş dardanel

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
0 oy
10 cevap 532 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,473,042 soru

24,119,541 cevap

333,397 kullanıcı

...