0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar eşimle yakınlaşmıştık kapı çaldı benim üstüm müsait değil diye eşim hemen üstüne bişiler geçirdi gitti kapıyı açmaya ben yatak odasındaydım kapı kapalı kaynanam geldi beni sordu seslerini duyuyorum eşim odada yatıyor dedi kadın kapıyı pat diye açtı kaldım öyle üstüme tişört geçirmiştim altıma giymeye fırsat bulamadım baktım karşımda oturuyordum bende yatakta bana dedi ki noldu neden yatıyorsun bende dedim bişey yok kaldım mal gibi sonra çıktı dışarıya salona utancımdan çıkamadım odadan dışarıya bi daha 

15 Cevaplar

+3 oy
(1,917 puan) tarafından

Yatak odasına öyle pat diye girilir mi diye cevabı vermeliydin bir, ikincisi bazı insanlar hadsiz oluyor haddini bildirmek lazım, 3.sü de bir dahakine kapıları kilitleyin altın bile açıkken birdee

(22 puan) tarafından

Tahmin etmedim ki pat diye odaya gireceğini yoksa kitlerdim 

-Reklam-
+3 oy
(597 puan) tarafından

Utanması gereken sen değilsin bence eşin sonuçta helalin onun pat diye odaya girmesi uygun olmamış bırak sen değil o utansın bence 

+3 oy
(914 puan) tarafından

Eşinle konuş kesinlikle uyarsın annesini.

(22 puan) tarafından

Ya söyledim zaten eşime bana diyor ki emin misin girmemiştir ya dedim yalan mı söylicem girdi pat diye dedim eşim de kapıyı açınca direk lavaboya gitmiş görmedi olanları sonra ben söylerim dedi konulmuş bi daha bizim odamıza kapıya vurmadan girme demiş ama o da tamam demiş 

+3 oy
(158 puan) tarafından

Saate bakmamışmı hadsiz kaynana . Böyle saçmalık olurmu ya. İstisnalar var tabiki ama bir laf var 

"En iyi kaynana ölü kaynana " diye . İstisnalar hariç .

+2 oy
(1,063 puan) tarafından

Gece gece hayal mi kuruyorsunuz bu ne yani bide m. al gibi hala soruyor mu neden yatıyorsun diye, şaka mısın  bide gelip buraya soruyorsun hiç inandırıcı değilsin 

(22 puan) tarafından
+2

Ne yalan söylicem sana ne bunun yalanı mı olur kadın karşımda görünce şaşırdım kalakaldım normal değil mi mal gibi kalmam sen hiç mi şaşırmadın şu yaşına kadar 

(1,063 puan) tarafından

Yatak odana girip soruyorsa niye şaşırıyorsun ki ağzının payını veripte kovamadın mı ulu orta yer değil ki bu şekilde şaşırıp kalırsan daha çok basılırsın diyeyim

(22 puan) tarafından

İlk defa başıma geldi dondum kaldım resmen inan o an hiçbişey gelmedi aklıma s*****gibi baktım suratına 

(1,063 puan) tarafından

Direk deseydın sevişiyorum diye kendisi utanırdı belki, böyleleri bu muamele yi hakediyor

+2 oy
(2,303 puan) tarafından

Pat diye niye giriyorsun ki diye söyleseydin keşke.

+2 oy
(614 puan) tarafından

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

+1 oy
(24,183 puan) tarafından

Asla utanmazdım kocamla yatıyor olmam utanılacak bir şey değil yani bu durumdan utanması gereken ben değilim hatta mümkün olduğunca başka zaman konusunu açar çatkapı gelmesinin de pat diye yatak odasına girmesinin de doğru olmadığını söylerdim sonuçta nikahlıyız çocuk yapıyoruz o işi yaptığımızı herkes biliyor dikkatli davranması gereken ben değilim 

(22 puan) tarafından

Eşim ben konuştum dedi ama kaldım odada çıkamadım bi dha salona eşim gel salona dedi bi kaç kere ama çıkamadım 

+1 oy
(618 puan) tarafından

Açmayı verseydiniz kapıyı çalar çalar giderdi ne kadar rahat insanlar var 

(22 puan) tarafından

Oğlum vardı yanında o ısrarla çaldı kapıyı zaten o verince oğlumda arkasından pat diye girdi odaya 

+1 oy
(5,966 puan) tarafından

Neden yatiyosun dediginde sevisiyoduk diye soylerdim boyle edepsizlige.

(158 puan) tarafından

😀 😀 deli kız 

(22 puan) tarafından

Dondum kaldım neye uğradığını şaşırdım ya hiç tepki veremedim ki 

+1 oy
(12,146 puan) tarafından

O iş üstundeyken ne kapıya ne telefona bakılmaz ya kalkıp açmasaydınız 😀

+1 oy
(1,681 puan) tarafından

Çüşş daha neler çat kapı gelinirmi kaldıki bide odaya dalıyosun hadsiz

+1 oy
(3,085 puan) tarafından

Fuhuş baskını mi yapıyor o ne öyle pat diye girmek ya. Utanması gereken kendisi asıl. 

+1 oy
(1,167 puan) tarafından

Canım utanması gereken o

Sen değilsin 

Ne yapıyorsun diye sorduğunda 

Anne yatakta ne yapılır sence demeliydin 

Ayrıca kapınızı da kitleyin 

+1 oy
(1,609 puan) tarafından

Kocamla yatıyorduk desene

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 516 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,263 puan) tarafından soruldu
+4 oy
42 cevap 1,185 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,131 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 670 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,085 soru

24,149,141 cevap

334,825 kullanıcı

...