Kızlar eşimle yakınlaşmıştık kapı çaldı benim üstüm müsait değil diye eşim hemen üstüne bişiler geçirdi gitti kapıyı açmaya ben yatak odasındaydım kapı kapalı kaynanam geldi beni sordu seslerini duyuyorum eşim odada yatıyor dedi kadın kapıyı pat diye açtı kaldım öyle üstüme tişört geçirmiştim altıma giymeye fırsat bulamadım baktım karşımda oturuyordum bende yatakta bana dedi ki noldu neden yatıyorsun bende dedim bişey yok kaldım mal gibi sonra çıktı dışarıya salona utancımdan çıkamadım odadan dışarıya bi daha
Yatak odasına öyle pat diye girilir mi diye cevabı vermeliydin bir, ikincisi bazı insanlar hadsiz oluyor haddini bildirmek lazım, 3.sü de bir dahakine kapıları kilitleyin altın bile açıkken birdee
Tahmin etmedim ki pat diye odaya gireceğini yoksa kitlerdim
Utanması gereken sen değilsin bence eşin sonuçta helalin onun pat diye odaya girmesi uygun olmamış bırak sen değil o utansın bence
Eşinle konuş kesinlikle uyarsın annesini.
Ya söyledim zaten eşime bana diyor ki emin misin girmemiştir ya dedim yalan mı söylicem girdi pat diye dedim eşim de kapıyı açınca direk lavaboya gitmiş görmedi olanları sonra ben söylerim dedi konulmuş bi daha bizim odamıza kapıya vurmadan girme demiş ama o da tamam demiş
Saate bakmamışmı hadsiz kaynana . Böyle saçmalık olurmu ya. İstisnalar var tabiki ama bir laf var
"En iyi kaynana ölü kaynana " diye . İstisnalar hariç .
Gece gece hayal mi kuruyorsunuz bu ne yani bide m. al gibi hala soruyor mu neden yatıyorsun diye, şaka mısın bide gelip buraya soruyorsun hiç inandırıcı değilsin
Ne yalan söylicem sana ne bunun yalanı mı olur kadın karşımda görünce şaşırdım kalakaldım normal değil mi mal gibi kalmam sen hiç mi şaşırmadın şu yaşına kadar
Yatak odana girip soruyorsa niye şaşırıyorsun ki ağzının payını veripte kovamadın mı ulu orta yer değil ki bu şekilde şaşırıp kalırsan daha çok basılırsın diyeyim
İlk defa başıma geldi dondum kaldım resmen inan o an hiçbişey gelmedi aklıma s*****gibi baktım suratına
Direk deseydın sevişiyorum diye kendisi utanırdı belki, böyleleri bu muamele yi hakediyor
Pat diye niye giriyorsun ki diye söyleseydin keşke.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Asla utanmazdım kocamla yatıyor olmam utanılacak bir şey değil yani bu durumdan utanması gereken ben değilim hatta mümkün olduğunca başka zaman konusunu açar çatkapı gelmesinin de pat diye yatak odasına girmesinin de doğru olmadığını söylerdim sonuçta nikahlıyız çocuk yapıyoruz o işi yaptığımızı herkes biliyor dikkatli davranması gereken ben değilim
Eşim ben konuştum dedi ama kaldım odada çıkamadım bi dha salona eşim gel salona dedi bi kaç kere ama çıkamadım
Açmayı verseydiniz kapıyı çalar çalar giderdi ne kadar rahat insanlar var
Oğlum vardı yanında o ısrarla çaldı kapıyı zaten o verince oğlumda arkasından pat diye girdi odaya
Neden yatiyosun dediginde sevisiyoduk diye soylerdim boyle edepsizlige.
😀 😀 deli kız
Dondum kaldım neye uğradığını şaşırdım ya hiç tepki veremedim ki
O iş üstundeyken ne kapıya ne telefona bakılmaz ya kalkıp açmasaydınız 😀
Çüşş daha neler çat kapı gelinirmi kaldıki bide odaya dalıyosun hadsiz
Fuhuş baskını mi yapıyor o ne öyle pat diye girmek ya. Utanması gereken kendisi asıl.
Canım utanması gereken o
Sen değilsin
Ne yapıyorsun diye sorduğunda
Anne yatakta ne yapılır sence demeliydin
Ayrıca kapınızı da kitleyin
Kocamla yatıyorduk desene
1,475,142 soru
24,149,860 cevap
334,854 kullanıcı