+3 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (1,201 puan) tarafından

En utanç verici anınız hangisiydi yerin dibine girseydimde yasamasaydım dediğiniz bir anınız var mı 🤣

10 Cevaplar

+5 oy
(535 puan) tarafından

2 gün önce ablamla konuşuyorum eltisi de hamile bebis erkek olacakmış ismi de Kerem❤️

Bende evde biri yok diye.

Aslıyı sevmiş kerem 

Aslı vermemiş Bi kerem dedim 😁😁

Kayinbabasi duydu sjsjs 

Ve evdeymis adam nasıl utandım ama varya Allahtan devamını söylemedim 

(535 puan) tarafından

Bacı bu kadar ciddiye alma sjsjj 

Ben hayati bu kadar ciddiye alırsam ohooo sjsj

Hem devamı da var onu duysan kalpten gidersen herhalde 😅

(271 puan) tarafından

Ben devamını merak ettim ya baya komikmiş :)

(535 puan) tarafından

@Lamelif  den korkuyorum olmaz😅😅😁

(161,520 puan) tarafından

ozelden yaz devamini🤣🤣🤣

(1,060 puan) tarafından

Devamını ben de merak ettim 😂

-Reklam-
+5 oy
(590 puan) tarafından

Eşimin yengesinin oğlunun sünnet düğününde girişte patlatmam için elime konfeti 🎊 vermişlerdi.. yeni evliyiz o zaman giriş başladı yengemgil geliyor döndürüyorum döndürüyorum patlamıyor.kameralarda çekiyor bi yandan.meğersem konfetiyi ters tutmuşum.bi çevirdim konfeti kendi üzerime patlamıştı.herkes gülüyor🤦 Rezilliğin dibiydi.

+5 oy
(479 puan) tarafından

En utanç verici değil de geçenlerde yaşadığım ve utandığım bir anı anlatayım. 

Hamileyim. Ve sürekli gebelik kelimesini duyuyorum. Geçenlerde de kardiyolojiye gitmem gerekti. Kalp ilacı verdi bana. Bende doktora hamileyim bebeğime bir zarar verir mi diye sormak istedim . Fakat sorun şu. Soruyu şöyle sordum ` Doktor bey, bu ilacın bebeliğe zararı var mı? ` 🤣🤭 Utandım baya doktor da güldü bebeliğine bişey olmaz merak etme dedi :)) 

(1,060 puan) tarafından

Doktorun cevabına kahkaha attım 😂😂

(479 puan) tarafından

Bende şimdi çok gülüyorum ama o an çok utanmıştım 🤣 Doktor da gülmüştü alttan alttan 

+4 oy
(3,090 puan) tarafından

Bi kere kaynanamgile gitmiştik eşimin halasıgil gelmişti İstanbul'dan. Herkes bahçedeydi, ben de içeri girip bebemi emzirecektim. Sevimli dostların müziği vardı, bebeğimi öpe öpe o şarkıyı kaba şekilde söylemek gibi bi fantezim vardır yine onu söylüyorum. "Aalence var şarkılar var oyun var macera var, bah seni bekliyorlar sevimli dostlar" diye kaba ve bebek gibi en gıcık halimle onu söyleyerek yüksek sesle, oturma odasının ışığını bi açtım halası uzanmış kanepede göz göze geldik. Nasıl toparlayacağımı da bilemedim normalde sessiz sakin bir gelinim herkesin gözünde 🤪😹😹 napıyo bu manyak demiştir içinden 🙈🙈

(1,210 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣 ay koptum gözümde canlandı da bı an 

+3 oy
tarafından

Lisede edebiyat sınavındaki sınav başladı benim midem rahatsızdır aniden ve istemeden bir gegirdim sessiz ortamda herkes gülmüştü hoca bozuntuya vermedi Allah'tandır sessiz olun olabilir öyle şeyler dedi devam ettik sınava çok uyanmıştım.

+3 oy
(1,945 puan) tarafından

5. Sınıfta 23 Nisan gösterisi yapacaktık benim yanımda olan arkadaşım gösteriye gelmedi öğretmen beni en arkaya attı tek başıma oynamak zorunda kaldım eşsiz bir şekilde çok kötü bir anı benim için :)

+1 oy
(315 puan) tarafından

Off çok uzak bir tarih değil tam olarak dün:) kaynanamgilde görümcemle oda da makyaj yaparken sohbet ediyorduk. Evde dolu misafir var tabiki. Bizim sohbet ise şu; emzirmeyi bıraktıktan sonra benim gogsum sarkmadi. Senin gogsun kilo alınca toparlamis. Diğer görümcem emziriyor şimdiden sarkacagi belli falan :) biz sohbet ederken yüksek sesli bir boğaz temizleme sesi geldi odaya. Meğer kapının hemen yanındaki lavaboda imam akrabamız abdest alıyormuş:)) ayy nasıl utandik anlatamam yazarken bile utandım bak :)

(1,201 puan) tarafından

Yok cnm ya emzirmek falan utanilacak şeyler değil bence hiç utanma

+1 oy
(151 puan) tarafından

Düyünde dans ederken salonun ortasında düşdüm başkası düşse gülmekden geberirdim kendi başıma geldi ya çok utanmışdım

+1 oy
(1,060 puan) tarafından

Bekarken mahalle bakkalina ekmek almaya gitmiştim. Bakkal dediğim de tekel. Başka ekmek alacak yer yoktu. Kasanın yaninda renkli renkli biseyler vardı ben de şeker veya sakız sandım üzerinde muz çilek resimler vardı. Kasadaki de genç bir oğlandi,içeri kalabalıktı. Elime aldım dedim ki bu şeker mi, sakız mi ? O da dedi ki abla onlar erkekler için 🥹🥹🥹 megersem prezervatifmiş 😭😭 hemen bırakıp sessizce uzaklaştım 😂😂😂

(1,201 puan) tarafından

Sessizce ölmeyi beklerdim köşemde 🤣

(1,060 puan) tarafından

Çok kalabalıkti ölmeyi bekleyemezdim 😂😂 bidaha da gidemedim zaten oraya çok uzak market var oraya gittim ondan sonra 😂😂

(1,060 puan) tarafından
+1

Dur bide buna benzer bitane daha var başka yorumda yazcam 😂😂

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Birkeresinde de daha gecen sene falandı. Ben muhasebeciyim normalde. Ofiste benimle yaşıt erkek çalışan var o da evli tabi. Petrol bitane müşterimiz var onlara gittik evrak vs. almaya. İşimiz de uzadı. İçeriyi gezerken kasanın yaninda yine bitane çikolata vardı ama değişik çikolatayı bu ne ki diye bakıyordum üzerinde kırmızı boğa resmi falan vardı. O erkek olan çocuk da dedi ki senin yerinde olsam merak etmek vs gibi bişey dedi sonra yerin dibine girdim falan sonra çaktırmadan baktım ki sanırım performans arttırıcı bir cikolataymis 😂😂😂 aynı hatayı 2 kere de yapmazsın be dedim 😂😂

(1,060 puan) tarafından

Yok bidaha kasa yani hicbiseye bakmiyorum. O zaman da sormadım aslında ama ne diye baktığımı farketti sanırım arkadaşım 😂😂😂

(1,201 puan) tarafından

Toplum içinde gaz çıkarmak kadar kötü değildir herhalde cnm 9 aylık hamileyim yere oturamiyorum bebisten dolayı tuvalete de çıkamıyorum sürekli gaz sancısı çekiyorum kayınvalidemin evinde kahvaltı yaparken ayağım uyusmustu hareket etmeye çalışırken oldu normalde asla yapan biri değilim ama kızım sagolsun çok utandım ama kimse tepki vermedi duyuldu mu duyulmadı mı bilmiyorum çok sesli değildi konuşanlar da vardır çünkü 🥴

(1,060 puan) tarafından

Hahaha belki duymamislardir yaa. Hepsi kadınsa bir de halden anlarlar heralde 😂

(1,060 puan) tarafından

Benim bir de patrona haydar dümen demisligim var. Haydar dumenin ne iş yaptigini bilmiyordum tabi sadece adını ve köşe yazarı olduğunu biliyordum megersem cinsellik uzmanı yazarmis 🙈🙈😂😂😂

(1,201 puan) tarafından

Kayınlarım da vardı valla inşallah duymamislardir 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 738 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,199 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 578 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (135 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 343 göst.
+5 oy