+3 oy
346 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,006 puan) tarafından

HHayirli aksamlar kizlar benim oglum dugdu dogali asla ustunu ortmedi ne zaman donmeye basladi uykuda direk ustundekini atti bi kere ben orttum o tepti ben orttum o tepti en son ayagini dikip uyuydu ortmesin der gibi sonuc uyku tulumu kullandik hep suan 3 bucuk yasinda ve onumuz kis gecen sene bile en buyuk boy almistik onlar bile kuculmustu bu sene bedenine uygun bisey bulabilecegimi sanmiyorum ustunu ortmeye alissin istiyorum ama beceremiyo bi turlu ustune ince bisey orterek basladim simdi ama daha uyumadan donunce aciliyo acma demedim mi deyince nasil yapcam diyo anlatamiyorum da duzgunce bizden ayri yatiyo sukur yatagina alisti ee koynuma mi alip yatcam simdi alistirmak icin Allah askina yok mu bi kolayi bileniniz cok dua ederim 

19 Cevaplar

+4 oy
önce (163,417 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣 bende ortmuyorum üstümü eşimde sikayetci bı suredir

önce (5,006 puan) tarafından

Evin sicaktir ondandir 

önce (163,417 puan) tarafından

Klima açık hep serin ev ama bı suredir huy edindim asla ortmuyorum ustumu

-Reklam-
+3 oy
önce (218 puan) tarafından

Benim kizimda aynisi😂örttugumu farkedince hemen kalkip atiyor 

Benim alttakiler asla yakmiyo yaslilar zaten coluk cocuk yok kadin gunduz calisiyo adam en kucuk odada battaniyenin altinda oturuyo asla kiyamiyolar gaza benimde durumum belli cayir cayir yakamam ankaranin ayazi malum gecen sene olduk hastaliktan 

önce (218 puan) tarafından

Oyy zormuş ya:( uyku tulumu al kalin giydir

Kiz en buyuk bedenvalmistim 6-7 yasa uygun ama kaliplari kucuk heralde lcden minictyden ebebekten falsn yok kucukler gelmez onlar bu sene var mi bildin marka surda var diyecegin 

önce (3 puan) tarafından

Acar da baya büyük satılıyor ama orda acar varmi bilemedim hatta bi keresinde bu uyku tulumu bana bile olur demiştim 😁

Acar bi arastiriyim haritadan falan cok sagol 

+3 oy
önce (187 puan) tarafından

Uyku tulumu ileri yaşlar içinde var alabilirsin

Kac yasa kadar var ben en buyuk 6-7 yas bulmustum onlar gelmiyo artik 

+3 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Valla ayni benmkide örtmüyo kalın giydirceksin mecburen ev dogalgazli degilse

Biz kombiyi sonuna kadar actigimiz icin pek sorun yapmiyorum 

Ev kombili de ben o kadar yakamam ne kadar kalin giydirebiljrim ayrica kat kat olmaz ki ayni sey degil ya bi care bulunacak ya yorgana alisacsk 

+3 oy
önce (4,247 puan) tarafından

Bebeğim 13.5 Aylık. Üstünü örttüğüm an uyanıyor ağlıyor 1 saniye ortemiyorum ben de ne yapacağım bilmiyorum

Kiz seninki kucuk uyku tulumu al giydir 

+3 oy
önce (1,990 puan) tarafından

9 10 yaşa kadar uyku tulumu var bence bulursunuz 

önce (1,777 puan) tarafından

LCW kalıpları iyi benmki bedenden buyik pldugu halde  bacağı sadece kısa geliyordu ben terleme yapıyor diye giydrmedim çok benmkiler hemen sırt terliyor hasta olmuştu  

İçinde ki elyafın kalitesi de önemli tabi kötü olursa terletir kaşındırır kumaş içi dahi olsa iyi etmişsiniz 

önce (1,777 puan) tarafından

LCW den aldm penyesi flan güzel ama benmkiler normalde ter atiyolar özellikle ilk uyuduklarinda kışın bir terler kucukde oyle sonradan terlemez o sıra bez koyarım onu çekerim ama tulum da beceremedim ben galiba🙈 

Demek ki bulunduğunuz ortamdan daha kalın kullanıyorsunuz tog olarak 

Lcye bi daha bakarim olmadi 

+3 oy
önce (3,462 puan) tarafından

image

bu şekilde polarlı uyku pijaması aldım ben. Üstüne de battaniye döküyorum. Üstünü açsa bile çok soğuk olmuyor. 
önce (12,062 puan) tarafından

Bu Polatlar çocukları su gibi yapıyor terlemiyor mu seninki 

Aynen bende oyle duymustum ki oglum zaten cok terler 

önce (3,462 puan) tarafından

Oda ısısına bağlı. Bizde geceleri 19° oluyor. Kızım da çok sorun olmadı. Ama oğlumda ileride nasıl olur bilmiyorum. 

Denerim ya olmadi bulamazsam napiyim 

+3 oy
önce (4,212 puan) tarafından

Belki de sıcak sevmiyordur benim kocaman esim bile üstünü örtmuyor oglum da ayni bence bu kadar dert etmeyin erkekler bizim kadar usumuyorlar

Canim oyle olmuyo malesef evet sicak sevmiyo ama bu sefer de hasta oluyo gecen sene 4 kez hastalandi 

önce (4,212 puan) tarafından

Benim ev 25 derece benim oğlan da hastalandı onun onunla alakası olduğunu sanmıyorum 

+3 oy
önce (3,746 puan) tarafından

Üzerini ince giydirmeyi denesen. Belkide sıcak oluyor diye açıyordur

Denedim olmadi 

+3 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Benimde oglum oyle hic sevmez ortuyum zaman uykudada olsa anliyor ayagiyla aciyor.Odada sabaha kadar zaten dogal qaz yaniyor pijama giydirip sadece karnini midesini salla bagliyorum oyle uyuyor 6yasinda

Karnini nasil bagliyon kiz 

Salla sariyom bagliyom midesine usutmesin diye 

Mantikli aslinda 

Evet sabaha kadarda kafam rahat oluyor uzerini acsada usuutmuyor

Ha hem koltuk altindan asagi sarili oluyo hem ustunu ortuyosun ama acsa da sorun olmuyo oyle mi o zaman daha kolay alisir heralde 

Ustunu ortuyorum amma aciyor zaten uykudada olsa aciyor amma koltuk altindan sarili oldugu icin sorun olmuyor

+2 oy
önce (20,459 puan) tarafından

Benim kızda aynı uyku tulumu kışın yazında farketmiyor zaten ama bende gece 50 kere uyanıyorum üstünü açtığı için artık bilinç altina işlemiş bende eşimde aynı şekilde üstü açıktır diye sürekli uyanıp ortuyoruz 

Alismasi lazim artik 

+2 oy
önce (2,686 puan) tarafından

Tulum giydir kış günü uyku tulumları var

Bedenine gore yok 

+1 oy
önce (703 puan) tarafından

Benim oğlumda aynı üzerine bişey örttüğüm an derin uykuda da olsa hemen hissediyor açıyo kışın yün yorgan örtücem o biraz ağır olduğu için tepip açamaz diye umuyorum bakalım 😁

O benimde aklima geldi bi de yataginin kenarlarindan sikistirsam hic acamaz diye dusundum 

+1 oy
önce (5,814 puan) tarafından

Benim cocuklarimda sevmiyo ortmeyi. Kisin evimiz cok sicak oluyo ama anneme veya kayinvalideme gidince polarli pijamalar var onlardan alip giydiriyodum.

Polarli pijamalar terletmiyo mu 

önce (5,814 puan) tarafından

Ustu acik oldugu icin terlemiyo

+1 oy
önce (14,856 puan) tarafından

Ben hiç örtmüyorum kızım da 3.5 yaşında içi pamuklu alt üst giydiriyorum yetiyor evin içi de en fazla 24 derece oluyor

Benimki oyle hasta oluyo 

önce (14,856 puan) tarafından

Sırtına örgü yelek giydirebilirsin o zaman. Örtü rahatsız ediyor olabilir. Ama soğuk değil sıcak hasta eder genelde ben tulum giydiğinde uyuyamıyor sıcak geliyor

Bak ne oluyo biliyo musun direk sogukta yatirsam hasta olmaz ama icim oyle rahat etmiyo usumesin diyoeum tulum giyerse sorun yok da ustunu orttugun zaman mesela sirt ustu yatti surti sicakladi e dondu sirti sicsgiyla acik kaldi orsya soguk vurunca hasra oluyo iste 

+1 oy
önce (12,062 puan) tarafından

Biri 5 biri 2 yaşında daha üstünü örttüklerini görmedim 😁 geceleri ben kombinin ayarını yüklestiyorum 

Yaaaa sen nerdesin ya

Bilemedim ya alissin istiyorum 

0 oy
önce (1,214 puan) tarafından

E bebekte geçen 5 yaş uyku tulumu vardı hayli hayli olur 3.5 yaşa bi bakın isterseniz baya büyük buydu lcwda da 6 yaşa kadar denk gelmiştim online bi bakın isterseniz. Trednyolda da belli markalar var 3-4 yaş dese bile çok büyük kalıpla dikiyorlar çok rahat 7-8 yaşa kadar kullanılabiliyor 

Bakcam canim sagol 

0 oy
önce (1,286 puan) tarafından

Üstünü örten çocuk varmı yaa benimkiler de ötmez çevremde örten çocuk gormedim

Kiz ne zaman orttuk biz ben nereyi kacirdim acaba 

0 oy
önce (4,913 puan) tarafından

Valla benim kızım 9 yaşında hâlâ örtmez yaz kış ben geceleri 2 kere felan kontrol için kalkarım. Oğlum 12 yaşında oda örtüsüz uyuyamaz incede olsa bişey örter.  Yapacak bişi yok ona aklı ermiyor ki gece uykusunda yapıyor. 

2 kere kalkmakla halloluyosa bende kalkayim da arkama donmemle ustunu acacak 

önce (4,913 puan) tarafından

Benimkide aynı hemen açar kalorifer yanına koydum bazasını başkada bişi yapmadım

Valla 8 ayliktan beri yer yataginda yatiyodu o da petek yaniydi ama gecen sene hastalikla terbiye olduk biktim valla bi kis 4 kez hastalanir mi bi cocuk hastalandi butnumdan geldi 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 238 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 661 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde fatmazarif (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 575 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 346 göst.
4 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lidaadil (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,845 soru

24,091,029 cevap

331,748 kullanıcı

...