HHayirli aksamlar kizlar benim oglum dugdu dogali asla ustunu ortmedi ne zaman donmeye basladi uykuda direk ustundekini atti bi kere ben orttum o tepti ben orttum o tepti en son ayagini dikip uyuydu ortmesin der gibi sonuc uyku tulumu kullandik hep suan 3 bucuk yasinda ve onumuz kis gecen sene bile en buyuk boy almistik onlar bile kuculmustu bu sene bedenine uygun bisey bulabilecegimi sanmiyorum ustunu ortmeye alissin istiyorum ama beceremiyo bi turlu ustune ince bisey orterek basladim simdi ama daha uyumadan donunce aciliyo acma demedim mi deyince nasil yapcam diyo anlatamiyorum da duzgunce bizden ayri yatiyo sukur yatagina alisti ee koynuma mi alip yatcam simdi alistirmak icin Allah askina yok mu bi kolayi bileniniz cok dua ederim
🤣🤣🤣🤣🤣 bende ortmuyorum üstümü eşimde sikayetci bı suredir
Evin sicaktir ondandir
Klima açık hep serin ev ama bı suredir huy edindim asla ortmuyorum ustumu
Benim kizimda aynisi😂örttugumu farkedince hemen kalkip atiyor
Benim alttakiler asla yakmiyo yaslilar zaten coluk cocuk yok kadin gunduz calisiyo adam en kucuk odada battaniyenin altinda oturuyo asla kiyamiyolar gaza benimde durumum belli cayir cayir yakamam ankaranin ayazi malum gecen sene olduk hastaliktan
Oyy zormuş ya:( uyku tulumu al kalin giydir
Kiz en buyuk bedenvalmistim 6-7 yasa uygun ama kaliplari kucuk heralde lcden minictyden ebebekten falsn yok kucukler gelmez onlar bu sene var mi bildin marka surda var diyecegin
Acar da baya büyük satılıyor ama orda acar varmi bilemedim hatta bi keresinde bu uyku tulumu bana bile olur demiştim 😁
Acar bi arastiriyim haritadan falan cok sagol
Uyku tulumu ileri yaşlar içinde var alabilirsin
Kac yasa kadar var ben en buyuk 6-7 yas bulmustum onlar gelmiyo artik
Valla ayni benmkide örtmüyo kalın giydirceksin mecburen ev dogalgazli degilse
Biz kombiyi sonuna kadar actigimiz icin pek sorun yapmiyorum
Ev kombili de ben o kadar yakamam ne kadar kalin giydirebiljrim ayrica kat kat olmaz ki ayni sey degil ya bi care bulunacak ya yorgana alisacsk
Bebeğim 13.5 Aylık. Üstünü örttüğüm an uyanıyor ağlıyor 1 saniye ortemiyorum ben de ne yapacağım bilmiyorum
Kiz seninki kucuk uyku tulumu al giydir
9 10 yaşa kadar uyku tulumu var bence bulursunuz
LCW kalıpları iyi benmki bedenden buyik pldugu halde bacağı sadece kısa geliyordu ben terleme yapıyor diye giydrmedim çok benmkiler hemen sırt terliyor hasta olmuştu
İçinde ki elyafın kalitesi de önemli tabi kötü olursa terletir kaşındırır kumaş içi dahi olsa iyi etmişsiniz
LCW den aldm penyesi flan güzel ama benmkiler normalde ter atiyolar özellikle ilk uyuduklarinda kışın bir terler kucukde oyle sonradan terlemez o sıra bez koyarım onu çekerim ama tulum da beceremedim ben galiba🙈
Demek ki bulunduğunuz ortamdan daha kalın kullanıyorsunuz tog olarak
Lcye bi daha bakarim olmadi
Bu Polatlar çocukları su gibi yapıyor terlemiyor mu seninki
Aynen bende oyle duymustum ki oglum zaten cok terler
Oda ısısına bağlı. Bizde geceleri 19° oluyor. Kızım da çok sorun olmadı. Ama oğlumda ileride nasıl olur bilmiyorum.
Denerim ya olmadi bulamazsam napiyim
Belki de sıcak sevmiyordur benim kocaman esim bile üstünü örtmuyor oglum da ayni bence bu kadar dert etmeyin erkekler bizim kadar usumuyorlar
Canim oyle olmuyo malesef evet sicak sevmiyo ama bu sefer de hasta oluyo gecen sene 4 kez hastalandi
Benim ev 25 derece benim oğlan da hastalandı onun onunla alakası olduğunu sanmıyorum
Üzerini ince giydirmeyi denesen. Belkide sıcak oluyor diye açıyordur
Denedim olmadi
Benimde oglum oyle hic sevmez ortuyum zaman uykudada olsa anliyor ayagiyla aciyor.Odada sabaha kadar zaten dogal qaz yaniyor pijama giydirip sadece karnini midesini salla bagliyorum oyle uyuyor 6yasinda
Salla sariyom bagliyom midesine usutmesin diye
Mantikli aslinda
Evet sabaha kadarda kafam rahat oluyor uzerini acsada usuutmuyor
Ha hem koltuk altindan asagi sarili oluyo hem ustunu ortuyosun ama acsa da sorun olmuyo oyle mi o zaman daha kolay alisir heralde
Ustunu ortuyorum amma aciyor zaten uykudada olsa aciyor amma koltuk altindan sarili oldugu icin sorun olmuyor
Benim kızda aynı uyku tulumu kışın yazında farketmiyor zaten ama bende gece 50 kere uyanıyorum üstünü açtığı için artık bilinç altina işlemiş bende eşimde aynı şekilde üstü açıktır diye sürekli uyanıp ortuyoruz
Alismasi lazim artik
Tulum giydir kış günü uyku tulumları var
Bedenine gore yok
Benim oğlumda aynı üzerine bişey örttüğüm an derin uykuda da olsa hemen hissediyor açıyo kışın yün yorgan örtücem o biraz ağır olduğu için tepip açamaz diye umuyorum bakalım 😁
O benimde aklima geldi bi de yataginin kenarlarindan sikistirsam hic acamaz diye dusundum
Benim cocuklarimda sevmiyo ortmeyi. Kisin evimiz cok sicak oluyo ama anneme veya kayinvalideme gidince polarli pijamalar var onlardan alip giydiriyodum.
Polarli pijamalar terletmiyo mu
Ustu acik oldugu icin terlemiyo
Ben hiç örtmüyorum kızım da 3.5 yaşında içi pamuklu alt üst giydiriyorum yetiyor evin içi de en fazla 24 derece oluyor
Benimki oyle hasta oluyo
Sırtına örgü yelek giydirebilirsin o zaman. Örtü rahatsız ediyor olabilir. Ama soğuk değil sıcak hasta eder genelde ben tulum giydiğinde uyuyamıyor sıcak geliyor
Bak ne oluyo biliyo musun direk sogukta yatirsam hasta olmaz ama icim oyle rahat etmiyo usumesin diyoeum tulum giyerse sorun yok da ustunu orttugun zaman mesela sirt ustu yatti surti sicakladi e dondu sirti sicsgiyla acik kaldi orsya soguk vurunca hasra oluyo iste
Biri 5 biri 2 yaşında daha üstünü örttüklerini görmedim 😁 geceleri ben kombinin ayarını yüklestiyorum
Yaaaa sen nerdesin ya
Bilemedim ya alissin istiyorum
E bebekte geçen 5 yaş uyku tulumu vardı hayli hayli olur 3.5 yaşa bi bakın isterseniz baya büyük buydu lcwda da 6 yaşa kadar denk gelmiştim online bi bakın isterseniz. Trednyolda da belli markalar var 3-4 yaş dese bile çok büyük kalıpla dikiyorlar çok rahat 7-8 yaşa kadar kullanılabiliyor
Bakcam canim sagol
Üstünü örten çocuk varmı yaa benimkiler de ötmez çevremde örten çocuk gormedim
Kiz ne zaman orttuk biz ben nereyi kacirdim acaba
Valla benim kızım 9 yaşında hâlâ örtmez yaz kış ben geceleri 2 kere felan kontrol için kalkarım. Oğlum 12 yaşında oda örtüsüz uyuyamaz incede olsa bişey örter. Yapacak bişi yok ona aklı ermiyor ki gece uykusunda yapıyor.
2 kere kalkmakla halloluyosa bende kalkayim da arkama donmemle ustunu acacak
Benimkide aynı hemen açar kalorifer yanına koydum bazasını başkada bişi yapmadım
Valla 8 ayliktan beri yer yataginda yatiyodu o da petek yaniydi ama gecen sene hastalikla terbiye olduk biktim valla bi kis 4 kez hastalanir mi bi cocuk hastalandi butnumdan geldi
1,470,866 soru
24,091,271 cevap
331,757 kullanıcı