+2 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,823 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar, 

Hiç beklemedigim birsey oldu ve sevindim resmen. Sizlerle paylasmak istedim. 

Dün bir arkadaş buradan eltine ve annesine neden sustun cevap verseydin demisti, bende kocamin ve kaynimin hatri var, bu yuzden onlari pek takmıyorum demiştim.

Kocam pek konusmaz, hakkımı savunmaz, bana ihtyacin yok bunun için der bende kizardim.

Bugün annesiyle telefonda konusuyorduk, laf ablasina geldi, iste enistesi filan demiski hic aramiyorlar bizi. Hiç bir kere konusunu dahi açmamistim, esim annesine dedi ki neden arayacakmisim, kac aydir hamile karim, bi kere gelinim nasılsın, biseye ihtiyacin var mi dediler dedi, ben şok oldum ve sevindim açıkçası. Bana esim gecenlerde de dedi, seni aramayani sende arama bosver dedi. Neyin kafasini yaşıyorlar anlamadık ikimiz de, aramiz da bozuk değil, ama hamilelikten sonra arayip sormaz oldular, ne eltim ne gorumcem. 

Hep ben arayacak değilim ya...eltim.hamileyken kac kere yemek yaptim gönderdim, helal olsun, Allah rizasi icin yaptim ama gecenlerde iste su komsum, bu komşum ben hamileyken yemek yaptilar diyor, beni hiç soylemiyor bile. Neyin kıskançlığı bu anlamadim, bende hiç tinlamadim. Korkuyor galiba yemek isteyecem diye :) ki asla oyle bir huyum yoktur, kimseye minnet eylemem. Bundan sonra benden de 1 tas corba yok. 

Neyse, sonuc olarak, o herseye kor sagir oldugunu sandigim kocam megersem hep icinde biriktirmiş, gercek yuzlerini görmüş, kendi bile soğumuş. Bugun annesine söyledi bunu yanımda. Eskiden olay cikarirdim, artik susup izliyorum ve gercekten en iyisi buymuş :)

Sizde takmayın kimseyi, herkes nereye layiksa orada kalsin.

4 Cevaplar

+2 oy
(6,079 puan) tarafından

Helal olsun enişteye geç olsun da güç olmasın 

(4,823 puan) tarafından

Aynen öyle canim

-Reklam-
+1 oy
(1,157 puan) tarafından

İlk defa haklısın canım 

Ben de artık ailemin konusunu açmama kararı aldım 

Çünkü her konuyu açtığımda aileme olan özlemim daha da artıyor ve bende açtıkları o yara hiç bir zaman kapanmıyor ve daha cok canım yanıyor.

İlk önce allah 

Sonra eşim 

Ve 6 yaşında ki oğlum 

Hayatımı onlara adadım 

Ailem varsın görüşmesin

Ama sağ olduklarını biliyim yeter

Dediğin gibi arkadaşım herkes hak ettiği yerde kalmalı !

Ne bir eksik nede fazla !

(4,823 puan) tarafından

Caba tek tarafli olmuyor maalesef, bundan sonra selamünaleyküm, aleykümselam 

(1,157 puan) tarafından
+1

En iyisi

+1 oy
(2,263 puan) tarafından

Kız seninkine benzer olayı 2 ay önce ben yaşadım eşim hep annesini savunurdu adama bi uyanma geldi birden annesinin gercek yüzünü gördü sonunda Allah a şükür iş için yurtdısına gitti 7 8 ay yok bugün eşimle konusurken  dayanamıyorum cok sinir ediyo sırf senin hatrına susuyorum sabrediyorum dedim hastene randevularını hallet götür ablama ordan abim alsın birazda onların basını patlatsın senin psikolojin bozulmaya basladı iyice dedi izne geldiğimdede yanına ugrarız ama yanımaza getirmem dedi 

(4,823 puan) tarafından

Ay MaşaAllah diyelim hemen, bu uyanış devam etsin :)

(2,263 puan) tarafından

Katlanamıyorum bacım eşim tek kalmim diye yanımda bıraktı ama olmuyor herseye karısıyo yattığı yatagı toplamıyo odayı dağınık bırakıyo evde yardım etmesini beklemiyorum da insaf yattıgın odayı topla bir zahmet girip topluyodum odamı esyalarımı karıstıryo oluyo anlatoyodum eşim inanmıyodu bu defa gördü sonunda ablasına anlatırken duymus bi baktım bagırıyo annesine ne yalan soyluyosun diye noldu dedim eşim anlatmadı ilkten sonradan söyledi bana tek faydası markete pazara giderken ona bırakıp gidebilmemm baska faydası yok 

(4,823 puan) tarafından

Tek kalmak daha iyi... o toplamiyorsa birak sende toplama. Hic umursama, neyse ki esin uyanmış 

+1 oy
(24,165 puan) tarafından

O bendim 🙈 çok şükür kocalar bir yerden sonra doğruyu yanlışı görüyor ( hepsi değil keşke hepsi görse ) benimki baktı arkasında her durumda olan bir ben varım kimseyi memnun etmeye çalışmaz şimdi. Önceliği çekirdek ailesidir ama onun ailesinden veya kendi ailemden fark etmez haksızlığa uğradığımda kavga etmeden hakkımı arar lafımı söylerim ben 😂

(4,823 puan) tarafından

Ya ben cok firtinali bir insanım, durur durur patlarsam ortaligi yakarim. Zamanla torpuledim biraz, haksizliga asla gelemem, lafimi da esirgemem. Ama agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza bry modundaydim bir suredir :) bu savunmama disinda Allah biliyor eşim hic bizi ikinci plana atmadi, aksine bir aktivite yaparsak kimseye deme ihtoyaci duymaz, aklimiza koyar yapariz. Ama art niyetlindavranislarini gördüm ailesinin bazi bireylerinden, inandirmadaim ya da hep ortmeye calisti qma zamanla oda tahammul edemedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 845 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 206 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.
22 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,000 göst.

Kategoriler