Merhabalar hanımlar,
Hiç beklemedigim birsey oldu ve sevindim resmen. Sizlerle paylasmak istedim.
Dün bir arkadaş buradan eltine ve annesine neden sustun cevap verseydin demisti, bende kocamin ve kaynimin hatri var, bu yuzden onlari pek takmıyorum demiştim.
Kocam pek konusmaz, hakkımı savunmaz, bana ihtyacin yok bunun için der bende kizardim.
Bugün annesiyle telefonda konusuyorduk, laf ablasina geldi, iste enistesi filan demiski hic aramiyorlar bizi. Hiç bir kere konusunu dahi açmamistim, esim annesine dedi ki neden arayacakmisim, kac aydir hamile karim, bi kere gelinim nasılsın, biseye ihtiyacin var mi dediler dedi, ben şok oldum ve sevindim açıkçası. Bana esim gecenlerde de dedi, seni aramayani sende arama bosver dedi. Neyin kafasini yaşıyorlar anlamadık ikimiz de, aramiz da bozuk değil, ama hamilelikten sonra arayip sormaz oldular, ne eltim ne gorumcem.
Hep ben arayacak değilim ya...eltim.hamileyken kac kere yemek yaptim gönderdim, helal olsun, Allah rizasi icin yaptim ama gecenlerde iste su komsum, bu komşum ben hamileyken yemek yaptilar diyor, beni hiç soylemiyor bile. Neyin kıskançlığı bu anlamadim, bende hiç tinlamadim. Korkuyor galiba yemek isteyecem diye :) ki asla oyle bir huyum yoktur, kimseye minnet eylemem. Bundan sonra benden de 1 tas corba yok.
Neyse, sonuc olarak, o herseye kor sagir oldugunu sandigim kocam megersem hep icinde biriktirmiş, gercek yuzlerini görmüş, kendi bile soğumuş. Bugun annesine söyledi bunu yanımda. Eskiden olay cikarirdim, artik susup izliyorum ve gercekten en iyisi buymuş :)
Sizde takmayın kimseyi, herkes nereye layiksa orada kalsin.