+2 oy
642 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,208 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ya biz  niye böyleyiz benim.bu oğlum herkesle 10 numara resim verir  ustu basi duzgun olur gel görki şu aile resmimizi  ayakkabasinin teki yok 😁😁

Ve başka resimde cekinmemistik 😄

Neyse bunu böyle koymak zorunda kaldım instegramda cokndikkat çekiyormu kayinpederim hemen dedi çoğun ayakkabasinin teki yokmuş diye 😂😂😂 biliyoruz biliyoruzda yok başka resmimiz napalim

16 Cevaplar

+3 oy
önce (1,047 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bırak ayakkabıyı ya ne kadar uyumlu çok tatlı bi foto bayıldım 🥰

önce (3,208 puan) tarafından
+1

Sagol canim teşekkür ederiz 😊

-Reklam-
+3 oy
önce (699 puan) tarafından

Çektikten sonrami fark etiniz aman bişey olmaz oda nazar olsun

Aynen oyle kendini gitdir çocuğu giydir kocayı giydir yemek yicektik resim çekinip hatıra kalsın dedik çekildikten sonra baktım ayakkabısı bebek arabasında kalmis 😊 

önce (699 puan) tarafından

Ayy takılmayın mutlu olmaya bakın maşallah size

+3 oy
önce (15,073 puan) tarafından

Ay ona hayatta da dikkat etmedim maşallah güzle foto boşver o da onun sevimliliği

+1

Benim.oglan ayakları ile cikartiyor  çıkarmış bizde fark etmedik  😀 aile olarak pozumuz iyi cikmis koydum gitti

önce (15,073 puan) tarafından
+1

Güzel güzel gayet benimki de çorabı tepine tepine atıyor her defasında çorap teki topluyoruz 😅

+3 oy
önce (1,033 puan) tarafından

Boşver ayakkabıyı abla çok güzel poz vermiş yüz bin kere maşallah 🤗

Sagol canim benim güzel çıkmış aynen 😊

+3 oy
önce (308 puan) tarafından

Dost başa düşman ayağa bakar derler 😂😂 maşallah çok tatlısınız 

O zmaan inşallah düşmanımız yoktur 😁

önce (308 puan) tarafından
+1

İnşallah canım 

+3 oy
önce (6,248 puan) tarafından

Çok tatlı çıkmışsınız canm maaşallah 

+1

Cok teşekkür ederiz😊

+3 oy
önce (4,849 puan) tarafından

Oda nazar boncuğu olsun çok güzelsiniz maşallah 

+1

Artik oyle olcak sanirim teşekkür ederiz 😊

+3 oy
önce (1,587 puan) tarafından

Bir tane oglun var . Oglunun da maşallahı var . Başına bişey gelene kadar durmuyorsun sen . Yazıktır paylaşma bu kadar . Rabbim nazarlardan korusun ne diyim . 1 kere tek paylaştım oğlumu. Gelen giden gözünü koydu hicbirseyi yokken çocuk hastanelik oldu nöbet geçiriyor artık . 

+1

Rabbim korusun abla ama nazar gerçek ve haktır insanlar özeniyor severken bile nazar edebiliyor bol bol oku ve gözlerden sakındır. 

Kardeşim de renkli gözlü ve kiloluydu bebekken o kadar nazar oluyordu ki başına gelmeyen kalmadı . 

Okuyorum canim gecen yoldan gelirken kadin otobüsteyim kadin önümüzde durdu dikti gözlerini çocuğuma nasil bakıyor belki güzel diye seviyor ama bebegede o kadar bakilmazki 

Ay artık tersliyorum maşallah de diye bi tersle gerçekten çekinme . Gözleri çıksın.  Eşimle yolda yürürüz yaşlı teyzeler bile bizi baştan aşağı Süzer inceler . Eşim gözün çıkacak önüne bak diyo başka yöne ceviriyorlar gözlerini . Ve inanır mısın o gün bir şeyler oluyor.  

önce (1,758 puan) tarafından

Anne babanın da nazarı değer bence dışardan çok hatta yakınların çünkü kendi cocigumuzu gözümüzde fazla buyutuyoruz 😁

O da doğrudur. Nazar var diyorum ya severken bile nazar edebiliyor insan

+2 oy
önce (11,156 puan) tarafından

5 ve 3 yaş iki oğlum var asla düzgün bir resimleri bile Yok 🤣 tam trooll bebeler vallahi 

Erko bebeyle resim cekinilmez cekilsede poz verilmez ben kendime bakiyom duzgunsem saliyom Instagram a🤣

Maşallah size 🧿 

+1

Galiba bizde öyle olcaz😊

+1 oy
önce (3,416 puan) tarafından

Çok sevimli bir fotoğraf 💖 fotoğrafı çeken kişi de hiç demedi mi ayakkabı yok diye 🤔😌

+1

Oda fark etmemiş olabilir çekti verdi bende pek incelememistim ye.ege geçmiştik sonra artık an oldu😊

+1 oy
önce (23,650 puan) tarafından

Maşallah diyelim çokça bin kere maşallah 

+1

Nazar boncuklarni  agaclara astik bu  sefer 😁

önce (23,650 puan) tarafından

İyi olmuş bari 😁

+1 oy
önce (14,984 puan) tarafından

Çünkü o ayakkabının özelliği o 🤣 

Aynısından bizde de var oğlum 1 yaşında geçen yolda yürürken kucağımdaydı yere düştü yolun ortasına 🤣 tekme attım karşıya geçirdim giydirdim 

+1

İlla cikcak 😁

+1 oy
önce (200 puan) tarafından

Bebeklerle anlık resim çekilir o an nasıl çıktıgı hiç önemli değil saniye durmuyor yaramazlar

+1

Buna şükür biz yokken gene bu kadar bakmış birde

önce (200 puan) tarafından
+1

Sizinki yine bakmış buna dua edin Benim çocugumun bize bakarken bi tane düzgün resmi yok oysa çok fotojenik bide Slav olduğu için ünlü ajanslardan bile teklif aldık yok kesinlikle resim çekileceği an başka tarafa bakıp deli ediyor bizi canları saolsunda ilerde milyon tane fotojenik çekilirler artık

Zaten bende baktı diye koydum karşında ben yoksa sağa sola hep ilgi😆

+1 oy
önce (4,954 puan) tarafından

Aman o da nazarlik olsun o anki mutlulugunuz yuzunuzden okunuyo Rabbim daim etsin bi omur hep birlikte mutlu mesut yasayin insaAllah cok icin rahat degilse yapay zeka oraya ayakkabi yapabilir 

+1

Şükür aile hayatımız hep böyle olsun oda bizim.nazar boncuğumuz olsun herseyde dört dörtlük olamazki 😊

+1 oy
önce (11,957 puan) tarafından

O da nazar boncuğu olsun🥰 hiç dikkat çekmiyor çok uyumlu ve güzelsiniz maşallah 💙

+1

Teşekkür ederiz😊

0 oy
önce (1,758 puan) tarafından

İki oğlum var ve bizm hiç nromal aile fotosu yok aynı anda kimse Durmaz:)

Bizde işte yakalamaya çalışıyoruz kafa hep sağda solda başka şeye ilgi 😀

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,272 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
8 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,106 soru

24,082,101 cevap

331,259 kullanıcı

...