15.08.2015
25 yaşımdan 117 gün yaşamışım henüz.
Alanya'dayım.
Ahretliklerimden biri; çocukluk masumiyetime, ergenliğimin kalp sancılarına, kimi zaman gözyaşlarıma kimi zaman sevinç çığlıklarıma şahit olmuş, aynı anneden doğmasak da aynı kalpte attığım can yoldaşlarımdan biri evleniyor. Nikah şahidi olup, mutluluklarına imzamı atıp Ankara'ya döneceğim.
İşsizim ama kısa süre sonra bir Alman firmasında işe başlayacağım. Heyecanlıyım ama gerginim de :)
Hayatımda biri yok. Hoşlandığım biri de yok. Odağımı işe vermişim. Bünyeye uygun Y kromozomunun kapımı çalması uzun süre ertelenmiş gibi :)
Körelen İngilizcemi parlatmak için videolar izliyorum, sanki ilk iş günü bülbül gibi İngilizce konuşturacaklar :) Kendimi takdim etmek için klişe birkaç paragraf ezberliyorum :)
Makine Elemanları hesaplarım ve Talaşlı İmalat ders notlarım önümde, okuyorum ama idrak edemiyorum. Hiç içimden gelmiyor bin bir çileyle okuduğum bölümün tozlu anılarına bakmak :)
48-49 kilo ancayım. Göbeğim hiç yok. Beyazım yok. Saçlarım ensede. Kaz ayaklarım teşrif etmemiş. Ancak birkaç yıl içinde buyur edilecek gibi kapıda bekliyorlar :)
Kiracıyım ve ev kiram 750 lira :)
Zaman denen zalim makine, dişlilerini çark ettirmiş. Dünyayı katmış önüne, acımasız ve kontrolsüz bir hızla dönüyor. Ve takvim 15 Ağustos 2025'i, bugünü gösteriyor.
Ankara'dayım hala :)
Bünyeye uygun Y kromozumunu sunmuş hayat çok şükür :)) Evlenmişim. Tarif edemeyeceğim güzellikte bir evladımız olmuş. En tatminkar duyguların birinde, annelikteyim.
Hala aynı iş yerinde, aynı işi, kıdem atlayarak yapıyorum.
Düğün dernek telaşları bitmiş neredeyse. Kendim de dahil hemen herkes yuvasını kurmuş, düzenini döndürmeye çalışıyor.
Nikahlarına şahitlik ettiğim can yoldaşlarım 2. çocuklarını okula yazdıracaklar neredeyse :)
54 kiloyum, bir doğum ve bir ameliyat geçirmişim. Saçlarımda 3-4 tane beyaz, kaz ayakları emrivakiyle gelmiş yerleşmiş göz çevreme :)
5 kere taşınmışım ama hala kiracıyım :) Ev kiramız 40 bin lira :)
2005'te 15 Ağustos'ta 10 yıl sonrasına mektup yazmıştım. Hayallerimi yazmıştım. Ucundan kenarından geçememişim ahahha :))) 2015'te 2025'e yazdım. Hayallere %80 yaklaşmışım :D
Bugün de 2035'e yazdım yolladım bir şeyler. Bakalım bir 10 sene daha dünyada yerim, yerimiz olacak mı :)