0 oy
136 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

Araba süren bayanlara çok imreniyorum bende sürmek ıstıyorum ehlıyet var ama cesaret yok 7 sene önce aldım ve sonra hıc sürmedım babam sureklı kızardı vermezdı araba

Evlendim eşimın arbası yok halada yok

Kayınbabamdan ödünç aldık 1 aylık

Ogrenırsın 1 ayda dedı inşallah dedım

4 gündür calısıyorum esımle ama asırı panık olıyorum bazen stop ediyorum tekrar calıstryorum arabalar uzerıme gelınce heycan yapıyorum

Boş alanda sürüyorum ama onemlı olan trafıkte sürmek dedım bos alan ıstemedım bugün sureym dedım panik oldum elım ayağım titredi kızlar sız nasıl ogrendınız :'(

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,349 puan) tarafından

6 yıldır evliyim.hala alamadım ehliyeti bende.boş arqzilerde sürüyorum güzelde gidiyorum arka arkaya gidemiyorum bende.sen iyi ehliyeti almışsın yinede

önce (87 puan) tarafından

O zamanlar güzel sürüyodum sımdı unuttum

-Reklam-
0 oy
önce (11,939 puan) tarafından

Öğrendikten sonra yine arabanız olmayacaksa hiç öğrenip kendini strese sokma. Çünku yine unutacaksın. Ha öğrenip sonra araba alacağız diyorsan o zaman ayrı.

Ama araba sürmeyi öğrenmenin tek yolu sakin kalmak :) kurallara uyup direksiyon hakimiyetini kurduktan sonra gerisii kolay aslında.

Alırız bence ogrenırsem aldırırım

önce (3,130 puan) tarafından

Araba sürmeyi öğrendikten sonra unutulmuyor bisiklet sürmeyi yada yüzmeyi unutamadığınız gibi

önce (11,939 puan) tarafından

Aradan seneler geçerse unutulur hiçbir şey olmasa da yeniden öğreniyormuş gibi panik olunur :)

önce (3,130 puan) tarafından

Sanmıyorum ya nr bileyim.20 senedir ehliyetim var unutulmadı 10 sene hiç. Kendim kullanmadim

0 oy
önce (684 puan) tarafından

Araba emanet olduğu için muhtemelen panik oluyorsun. Bende mecbur kaldığım için araba sürmeyi öğrenmeye çalışıyorum. 

Bende mecburum canım cocuklarımı kurslara yazdırıp getırıp götürmek ıstıyorum

önce (684 puan) tarafından

Aynı sebepten dolayı mecbur kalıyoruz :) benim ehliyetim yok 1 hafta olacak öğrenmeye başlayalı. Bilmiyorum inşaAllah öğrenirim ve tek seferde ehliyeti alırım

0 oy
önce (9,547 puan) tarafından

Kocayla olmuyor canım ders al 

Alsammı esım ızın vermiyor

0 oy
önce (14,823 puan) tarafından

Araçlara bakmayacaksın. Şeridinde kal ve kontrol edilebilir bir hızla ilerle. Acemi halimle tek başıma çıktım ilk zamanlar bende stop ettiririm şimdi alıştım ama bazen gene ettirebiliyorum. Fren/debriyaj yaptıktan sonra vitesi 1 e al arabayı hisset yarım debriyaj diyorlar ya oyle olduğunda araba titrer eğer arabayı dinler o titremeyi kavramsal Bi yerden sonra alışırsın

0 oy
önce (999 puan) tarafından

Arkadaşım bahçe duvarlarına yorgan sermiş. Yani yorganla kapatmış , babasının arabasını almış carparsam kızmasın diye.  O şekilde öğrenmişti.  O geldi aklıma 🤣🤣🤣

0 oy
önce (2,503 puan) tarafından

Benim ehliyetim 14 yıldır var ama araba kullanamıyorum. Bekarken babam aldırdı ehliyetimi ama altıma araba vermedi benim o zaman pek hevesim yoktu arabada açıkçası ama şimdi görüyorum hevesim var. 1 yıla yakındır da arabamız oldu. Ama eski model eşim ben zor çeviriyorum direksiyonu sana nasıl vereyim sürekli arizalanıyor diye ogretmiyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
+1 oy
21 cevap 1,143 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,625 soru

24,074,979 cevap