Merhaba arkadaşlar. Ben dört yıl önce evlenirken araba alarak evlendim. O dönem param da tam yetmediği için eşimden de %20 lik parasını aldım. Eşimin arabası yoktu aldığımız arabayı beraber kullanacaktır. Evlendikten sonra bazı maddi sıkıntılar yaşadık araba al sat yaparak geçindik o dönemlerde de eşim başka gelir kapımız olmadığından arabayı bsna vermek istemiyordu, kaza falan yaparsam diye. Sonra tam işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim ve beş ay mide bulantısından dışarı çıkamadım, çocuk oldu küçüktü süremedim falan derken hep bir şeyler çıktı ve araba sürmem kaldı. Şimdi araba kullanacağım diyince eşim al sür araba orda duruyor diyor ama ne bana rahatça sürmem için destek oluyor ne yanında sürdüğümde beni sakinleştirip öğretiyor. Anlayacağınız destekten çok köstek ama lafta al kullan arabayı oluyor. Artık araba kullanmak istiyorum araba manuel. Kullanmayı biliyorum dört yıl boyunca hiç kullanmadım da değil dönem dönem yine kullandım ama bu defa kafaya koydum pekiştireceğim iyice. Nasıl daha iyi kullanabilirim. Neler yapabilirim. Manuel arabayı şuan için değiştirme durumum yok. Artık rahatça kullanmak istediğim yere rahatça gidebilmek istiyorum lütfen bana destek verin yardım edin ne yapacağım?