+1 oy
111 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (49 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar. Ben dört yıl önce evlenirken araba alarak evlendim. O dönem param da tam yetmediği için eşimden de %20 lik parasını aldım. Eşimin arabası yoktu aldığımız arabayı beraber kullanacaktır. Evlendikten sonra bazı maddi sıkıntılar yaşadık araba al sat yaparak geçindik o dönemlerde de eşim başka gelir kapımız olmadığından arabayı bsna vermek istemiyordu, kaza falan yaparsam diye. Sonra tam işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim ve beş ay mide bulantısından dışarı çıkamadım, çocuk oldu küçüktü süremedim falan derken hep bir şeyler çıktı ve araba sürmem kaldı. Şimdi araba kullanacağım diyince eşim al sür araba orda duruyor diyor ama ne bana rahatça sürmem için destek oluyor ne yanında sürdüğümde beni sakinleştirip öğretiyor. Anlayacağınız destekten çok köstek ama lafta al kullan arabayı oluyor. Artık araba kullanmak istiyorum araba manuel. Kullanmayı biliyorum dört yıl boyunca hiç kullanmadım da değil dönem dönem yine kullandım ama bu defa kafaya koydum pekiştireceğim iyice. Nasıl daha iyi kullanabilirim. Neler yapabilirim. Manuel arabayı şuan için değiştirme durumum yok. Artık rahatça kullanmak istediğim yere rahatça gidebilmek istiyorum lütfen bana destek verin yardım edin ne yapacağım?

4 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından

Bulunduğun bölgede ozel hocalar var mı internetten bakıp birkaç ders alabilirsin ben öyle yaptım sonra para yetişmedi bu seferde kısa mesafede sürdüm çocukların okulu 5 dk yürüme mesafesi yine arabayı kullandım benim eşimde al sür diyor hiç destek olmuyordu hatta çok ısrar edince benimle biniyor burnumdan getiriyordu bir ara hakaret etmeye başladı panik yapıyorum diye o zaman dedim sen dur orada ben sensiz öğreneceğim. Bu arada instagramda da çok güzel videolar hocalar var Manuel araba sürme park etme taktikleri ile ilgili onları da izle mutlaka kaoinin önünde başla sonra boş arazi sonra kısa mesafeler öyle öyle öğrendim şimdi elim ayağım araba iyi ki de inat etmiş öğrenmişim. Kaza olur diye de hiç korkma olacak olan kaza eşin sürerken de olur başka biri sürerken de sen dikkatli ol gerisi Allahin takdiri bu şekilde düşününce daha cesaretli oluyorsun.

(49 puan) tarafından

Kaza konusundaki yorumunuz ne kadar doğru gerçekten hiç bu şekilde düşünmemiştim çok haklısınız içimi rahatlattınız teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından

Sürerek pratik yapacaksın trafiğe cik 1 defa oz guven gelir rahatça sürersin 

(49 puan) tarafından

İnşallah canım yarın ilk iş ekmek almaya arabayla gitmek olacak 

0 oy
tarafından

Bebeğim 2 aylık olacak neredeyse doğdu doğalı araba kullanıyorum hemde 2 çocukla 😁 kız atla gez toz. Süre süre alışacaksın kocadan hoca olmaz kendi kendini cesaretlendir kendin kullan unutmadıysan 2-3 sürüş sonra arabaya alışacaksın zaten 

(49 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim canım bana destek oldun

0 oy
(6,664 puan) tarafından

Bu şekilde nasıl ehliyet alıyorsunuz çünkü çok  merak ediyorum ehliyetimi aldım cebime koydum yanımada kimseyi almadan direk trafiğe çıktım yıllardır kullanırım tekbir kazam yok  radar cezalarıni saymıyoruz ama 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 860 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 289 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hira Su (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.