+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (3,010 puan) tarafından

Kızlar şimdi özet gececegim sadece merak ettiğim hissettiğiniz şeyler neler olurdu.

Arkadaş grubumuz var çoğunluk çagirilmiyorum ama ben dışarı çıktığımda ettiğimde gel hadi oturalım edelim veya biyere gitceksek.organize edip insanları çağıran biriyim.

Bunlar toplanıyor resim atıyorlar hiçbir zaman demedim niye cagirmadiniz desem çünkü böyle seylerde atışma oluyor çünkü herkes kafasına estigini yapıp canı ne isterse onu yaşamak istiyor ama bir grup olarak bu ayıp oluyor ya 

Geçen toplandilar Ogün aradım birde arkadaşı size j ordayim dedim ne bir bahsettiler ne teklif ettiler buluşmuşlar resim attılar zoruma gitmedi değil.

Sonrada mesaj atıp ya ne zamandir denk gelmiyoruz toplanalım diyorlarlar? Daha 3 gün önce buluştular  Şaka gibi ya beni ***** mı sanıyorlar saf mi anlamadımm. Artık mesafe koydum çünkü kenarda arada csgiririz diyip cagirdiklari kişi olmak beni mutlu etmiyor.

Diyeceksiniz ki çok beklentiye girme inanın böyle birşey değil ama sanırım bu defalarca olduğu için artık hicbirsey yazasim da gidesim de yok. Siz olsanız mesafe koyarmisiniz? Fikrimi soyleyince bazılarının hoşuna gitmiyor beni içlerine alamadilar belkide ben uzakta dursam daha iyi olacak hep böyle duygu olarak bana birşeyler eksik hissi yaşatıyor bu arkadaslik.

11 Cevaplar

+2 oy
(3,777 puan) tarafından

Kendileri toplanıp sizi çağırmıyorlarsa çok fazla bir söze gerek yok aslında,belli yani. 

Ama şu var, grup ne kadar kalabalıksa, herkesi aynı gün ve saatte toplamak zor oluyor. 

(3,010 puan) tarafından

Hayır aşırı değil 5 kişiyiz cogumuzda yaz tatili olduğu için olmayabiliyoruz. Haklısın ben bunu zaten hep hissediyorum da içimde işte ne biliyim gurbet yalnızlık bosvermeye çalıştım ama yapamıyorum samimi gelmiyor bu şekilde en azından teklif edilse müsait değilsem gene gitmem bende olmam gerektigi yerde duracağım artık ben herşeyin farkındayım da işte görmezden gelmeye çalıştım sürekli zaten olan birşey dehil kendi aralarinds sürekli gorusenler de olabilir ama bu toplanma işinde diğerleri naz niyaz yaparken benim bile bunu yapmam göze batıyorsa sorun zaten belli 

(3,777 puan) tarafından

Gurbette olmak ve yalnızlık duygusu hissetmek çok zor, sizi çok iyi anlıyorum. Ama bu demek değil ki sizi es geçen kişilere de bağımlı yapsın. Mesafeli olabilirsiniz. Durumun farkına varınca, bir adım atarlar belki. 

Ya da en doğrusu, sanırım hissettiklerinizi onlara söylemek. Belki de farklı bir cevap alırsınız. 

(3,010 puan) tarafından

Evet kendime yaptığım en büyük kötülük olarak miş muş gibi yapmaktır asla oyle insan olamadım. Şuan bu olanı da yapamıyorum aslında bikere bahsettim ama işte çıkıp olayı abartan oldu halbuki kötü bir söz laf demeden ifade ettim kendimi ama boşa ya belli zaten benim yerim ben bunu anladım çok soze de gerek yok artık duygularımın D'sinden bahsetmeyi düşünmüyorum ben gelemem dedim 

Geçende ciktilar gelin dediler gitmedim aramişlar açmadım benim için anlamı yok çünkü ***** degilim idare ediyor olmam demek bu değil.

(3,777 puan) tarafından

O zaman mesafenizi koyun. Yokluğunuzdan rahatsız olurlarsa zaten bir adım atarlar. 

-Reklam-
+2 oy
(2,005 puan) tarafından

Hemen mesafe canım hemen. Olması gereken bu.

(3,010 puan) tarafından

İçimden de gelmiyor artık zaten csgirdiklarinda gitmek ama gitmeyince suçlu olanda ben olacağım yine çünkü herkes canı ne isterse yaşamak konusunda haklı ben haksız olurum sessizce mesafe koymak en iyisi.

+1 oy
(29,201 puan) tarafından

En iyisi uzak durmak en sevmediğim şeydir üstüne bir de fotoğraf atıyorlar ayıp yani 

(3,010 puan) tarafından
+1

Kendileri tahammül etmez ama benim buna mecbur olduğumu düşünmeleri üzücü. Farkındayım da işte herşeyin bıraktım akıllı onlar olsun bende samimi olmayan hicbirsey Baki kalmıyor zaten 

0 oy
(6,815 puan) tarafından

Aynı şeyleri yaşıyorum daha bugün toplanmışlar ben olsam hepsini çağırır ayırmam ama her seferinde dışlanan benim bende mesafe koydum artik menfaat dostluğu istenmiyorum belli sende istenmiyorsun fazla söze gerek yok bence 

Mesafe en güzeli 

(3,010 puan) tarafından

Sorsan istenmiyor degilmişim benide cok seviyorlarmişmiş zaten benim içimde gönlümde herşeyin farkinda. Ağzımdan lafta arıyorlar ama bu sefer benden onlara söz dahi yok kendimi dusurtmeyecegim 

(6,815 puan) tarafından

Bana da aynısını diyorlar bende bıraktım çoğu da hasetlik peşinde gerek yok az insan olsun huzurum olsun 

(3,010 puan) tarafından

Hasretlik yoktur ama sevilmemek diğerleri kadar bu vardır buna inandim artık.

(6,815 puan) tarafından

Mesafe en güzeli 

0 oy
(24,062 puan) tarafından

Müsait değilim deyip gitmem çağırdıklarında 

(3,010 puan) tarafından

Öyle yazdım ama böyle yaptığım içinde yadirganan ben olacağım biliyorum ama bundna sonra böyle bende arada görüştüğüm biri olarak nitelendirecegim.

0 oy
(226 puan) tarafından

Çok üzücü. Ben olsam hiçbir buluşma ayarlamam davet etmem grupta kalır görüldü yaparım o kadar. Gerçi ozmanda soğuk damgası yersin de. Yada direkt mesaj atıp bu şekilde davranmanız beni kırdı diyip guruptan ayrilanbilirsin. . Olmamaları daha iyi en azından üzülecek bir şeyin kalmaz 

Onlardan farklı bı yanınız var mı. Mesela onlarda çocuk yok sizde var. Yada çalışıp çalışmama durumu vs.

(3,010 puan) tarafından

Hepimizin çocuğu var baska etken yok evet o zamanda soğuk yapan olacağım ama uzun süre gorussmessem içim soğur kestirip atmak istemiyorum burda karşilasacayim insanlar ama onun yerine beni koydukları yere onları koyabilirim.

0 oy
(41 puan) tarafından

Bende kırılırdım ve mesafe koyardım 

(3,010 puan) tarafından

Çok sabrederim ama bende bitti mi bende silerim. Sabır noktalarının sonuna gelip pişman olacağım.hicbirseyi asla yapmam için rahat olur bunuda öyle yapacağım şuan beni koydukları yere koyacağım daha fazlası olursa o yerden de kalkıp gideceğim.

0 oy
(6,573 puan) tarafından

Ben o aradaş grubundan çıkardım hiçbiriylede görüşmezdim . Kii öyle yapmışlığımda olmuştur senelerdir süren arkadaşlığımı bitiririm 

(3,010 puan) tarafından

Bende öyle sildim ama hep sonuna kadar sabrettikten sonra hayatımda hep pişman olacağım şeyi yapmak üzer beni birde yüzüne bakacagim kişilere karşı çok sert olmamak yapım böyle mesafe koyarım silmek gerekirse dilerim ama duygusal olarak çok sendeliyorum bunları yaparken bir bunu aşamadim eskisi gibi değilim ama yinede işte gurbette olmanın bir duygusalligi demekki bilemiyorum :(

(6,573 puan) tarafından

Sana şunu söyleyebilirim . Senin senden başka kimsen yok gün gelecek yalnız kalıcaksın . Çocuklarım var diyebilirsin şuan gene yalnız kalıcaksın kuzum evlenicekler bizlerden uzaklaşcaklar elinde sonunda yalnızsın yani . Demem o ki kimseye kendinden başka kimseye ama fazla değer verme , sen herkezden daha değerlisin 🌸

(3,010 puan) tarafından

Öyle canim bununla yuzlesiyorim zaten doğduğum yerdne ayrildiktsn sora hiç ait olamadım bı yerde rabbimizden başka kimsemiz yok o hep bizimle hep O'na sığındım bu hayatın bana öğretmek istedikleri var demekki dedim Halk içinde hakla yaşamak gerek ama tam manasıyla yapamadık çok selamlastigim var tanıdığım var ama kalbe öyle girmek.okadsr zor ki ben o samimiyeti bulamadım yapmacikta olamadım ne biliyim 

Teşekkür ederim yorumun için hepimiz çok değerliyiz 

0 oy
(8,364 puan) tarafından

Buna benzer bir şeyler yaşadım. Mesafe koydum farkettiler arayıp sana gelelim dediler kabul etmedim.Şuan kafam rahat.Hem beni istemeyecekler hem de evime mi kabul edeceğim yok öyle gelemem böyle şeylere ben.Bi akıllı kendileri.

(3,010 puan) tarafından

Hemen net ve keskin olamıyorum 

Aslında netim netliği severim ama sanırım hayat bana hep ortada durmayı öğretiyor böyle sinaniyorum bazen

Tamamen kestirip atmak yerine yoksaymak bana daha uygun oluyor içim öyle soğuyor.

(8,364 puan) tarafından

Seni anlıyorum canım aslında ben insanları kırmaktan çok korkan bir insanımdır ama biri bana yanlış yaptıysa ortam yoktur siler atarım.Kim olursa olsun ki bu dediklerimde eşimin akrabalarıydı.Senin gibi ben de herkesi ayırt etmeden çağırırdım bi kaç şey hissettim ve yanılmadım beni dışlayıp üstüne görmezden gelip selam bile vermediler.Onlara kalsa beni görmemişlerdir.Sanki neden benden habersiz gittiniz diyecektim öyle biri de değilim asla sormam yani.

(3,010 puan) tarafından

Bende öyleyim canim birilerini kırmak munakaşa bana kötü hissettiriyor bende sildiklerimi  böyle sessizce silmişimdir yavaş yavaş iletişimi keserek çünkü hissedilenler yanlış olmaz ya herkese var olan sana yoksa orads sende yoksundur zaten icimdekileri paylasamiyorsam zaten ben orada değilim ki 

İnsan duygularını paylaşabilmeli arkadaş dediği ile.. canları sağolsun benim yerimi bileceğim demek değil ki onlarla vardım onlarla yok oldum olmayınca olmuyor demekki herkes içine alacağını alıyor diğeri fasa fiso. Debelenmenin anlamı yok hep dedim ben mi yanlış anladim ben mi yanlış yaptım yok  bekledim gözlemledim ama okadar demedigim seyelr de var ki hepsi birleşince sonuç belli zaten de işte.

(8,364 puan) tarafından

Kesinlikle onlarla vat olmadık o yüzden üzülmeye kafaya takmaya değmez. Ben gurbetteyim kimsem de yok burada ama çok şükür çocuklarım var onlar bana yetiyor.Çocukların varsa onlarla olmak inan herkesten daha iyi ve daha güzel ❤🌼

0 oy
(54,114 puan) tarafından

arkadasin olsalar cagirirlar onlar seni onemsemiyo sende onemseme

(3,010 puan) tarafından

Evet onemsenmiyorum bunu hissettim iyice.

0 oy
(5,931 puan) tarafından

Benimde farkli farkli gruplarim var. Her zaman hep birlikte toplanmiyoruz. 5 kisilik grupta 4u bulusup sizi cagirmiyosa sikinti ama ayni grupta 2 kisi ayri bulusup sizi cagirmiyosa ben alinmazdim. Sonucta grubuz diye her zaman hep birlikte bulusmak zorunda degiliz. Bi durum farkettiysem de acik acik konusur oyle mesafe koyardim.

(3,010 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yok defalarca bulusuluyor inan bende bunda değilim ama birlikte olduğumuz vakit sayılı hiç olmazsa aradığım zaman ya bizde şuraya gideceğiz gel denilebilir ben zaten gelemesem gelemem illa geleceğim diye birşey yok. Ben öyle herşeye alinmiyorum bunu aramizdada konuştuk arası daha çok iyi veya yakın olup konusanda var bu asla sorun değil sorun çok başka ayird edilmek bazı zamanlarda 3 kişi ile bulusuluyorss bana da söylenebilir üstelik ogün aramama ragmen. Ve bizim başka grubumuz yok öyle herkesin görüştüğü ettiği olur kocaman insanlarız mesele asla bu değil  

Mesela burada birtek bulusulmayan ben kaldığım için yoksa herkes bireysel görüşebilir bunu kimse sorun etmez etmedik te yani görüştüğümüz böyle nadir yani yok bide buluşup denk gelmedik demek bana saçma geliyor buluştular kendileri bana denk gelemedilerse işte nasıl oluyorsa bı aranmiyoruz bile.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 399 göst.
+2 oy
9 cevap 436 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 113 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,240 soru

24,136,454 cevap

334,317 kullanıcı

...